Açık lise 1. dönem sınavları için geri sayım... AÖL sınavları ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Açık lise 1. dönem sınavları için geri sayım... AÖL sınavları ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2022 14:38

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı Açık Öğretim Lisesi'nde (AÖL) 1. dönem sınavları için geri sayım başladı. Lise eğitimine açıktan devam eden öğrenciler, söz konusu sınavlara dair tarih bilgisini araştırırken, AÖL'den önemli bir açıklama geldi. Peki, AÖL sınavları ne zaman?

Haberin Devamı

2022-2023 eğitim öğretim yılı Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 1. dönem sınav tarihleri merak konusu oldu. Ekim ayı ile birlikte araştırmalarına hız veren açık lise öğrencileri, çalışmalarına devam ederken bir yandan da AÖL sınav programı hakkında bilgi almak istiyor. İşte, Açık Lise 1. dönem sınav tarihleri...

AÖL KAYITLARI NE ZAMAN BİTECEK?

Açık Öğretim Lisesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2022-1 Dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme iş ve işlemleri takvimi devam ederken, AÖL 1. dönem ders seçimi de başladı.

Açık Öğretim Lisesi 2022-1 Dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 22 AĞUSTOS 2022 - 14 EKİM 2022 günü mesai bitiminde sona erecek.

AÖL 1. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

MEB'den yapılan açıklamaya göre Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi- I. Dönem Sınavı Aralık 2022'de uygulanacak.

Haberin Devamı

Sınav e-Sınav olarak gerçekleşecek. Sınavların tam başlama tarihi netlik kazandığında haberimizde yer vereceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası: