Ay Burcu’nuz nerede?

Güncelleme Tarihi:

Ay Burcu’nuz nerede
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 15, 2010 13:43

Ay burcu sizin için önemlidir, hepimiz için önemlidir, bir kara vermek, örneğin yatırım yapmak, yolculuklara çıkmak, önemli ilişkilere başlamak veya bitirmek gibi birçok konuda Ay burcumuz bizi yönlendirir. Örneğin Ajda Pekkan’ın Güneş’i Natal yani doğum horoskobunda 12’ Kova Burcu’ndadır. Demek ki, Pekkan doğduğu anda Ay hangi burçta olursa olsun, Ay her dönemde Kova Burcu’nun 12’derecesinden geçerken o burcun özelliklerini ve deneyimlerini yaşamaktadır ve yaşayacaktır.

Haberin Devamı

İşte burada tutulumlar çok önemlidir, Güneş, Ay ve diğer gezegenler Pekkan’ın doğum burcunda aynı derecede bir tutulum yaşadıkları anlarda yaşamında olağanüstü bir olay olacak ve simgesel koşullara uygun değişimler oluşacaktır. Yani Güneş-Ay kavuşumları, dolunaylar ve tutulumlar gezegenlerin doğum anında bulundukları yerlere rasladıkları dönemlerde değişiklikler yaşanacaktır. İstatistik çalışmalar göstermektedir ki, ilk dördün sırasında doğan insanlarla, son dördün sırasında doğan insanlar farklıdırlar. Son dördünde yani Ay küçülürken doğanlar, daha içe dönük insanlardırlar. Daha dışa dönük insanlar ise çoğunlukla kavuşum sonrasında yani Ay büyürken doğmuşturlar.

Astrolojik düşünceye göre, Ay kişiliği, Güneş ise karakteri yönetir. Yükselen burç ise fiziksel özelliklerimizi yani, konuşmayı, hareketleri ve tavırlarımızı yönlendirir. Doğum anında eğer Ay horoskobumuzun tepe noktasına, Güneş’den daha yakınsa kişiliğimiz, potansiyel davranışlarımızın ve yeteneğimizin önüne geçecektir. Yani potansiyel anlamda sanatçı olma yeteneğimiz varsa, kişiliğimiz ve elbette ki davranışlarımız veya ilişki kurma şeklimiz bu yeteneği geliştirecek veya yok edecektir.

Haberin Devamı

Kısacası Güneş ve Ay konumları önemlidir, bu nedenle ciddiyetle yorumlanmaları gerekir ve çoğu zaman doğum horoskoplarımızda yani yıldız haritalarımızda diğer tüm yorumlardan daha fazla etki yaratırlar. Sizlere bugün birkaç cümle ile Ay ve burç ilişkilerini veriyorum ama eğer Ay’ın doğum haritanızın neresinde olduğunu bilmiyorsanız, bu bilgiyi internetteki herhangi bir astroloji sitesinden doğum bilgilerinizi girerek öğrenebilirsiniz.

AY BURÇLARDA   Â

AY KOÇ’DA Â

Duygularınız fiziksel deneyimler gerektirir. Fiziksel amaçlarınızın hemen yerine gelmesini istersiniz. İhtiraslı, enerjik ve maceraperestsiniz. Uzun vadeli herşey sizi sıkar. Sabırsız ve tez canlısınız, çabuk sinirlenirsiniz. Otorite sizi rahatsız eder. Cesur ve güvenilirsiniz. Fikirleriniz parlaktır.

AY BOĞA’DA

Tutucusunuz, fizik yapınız güçlüdür, refah ve konfor ister, sosyal statü ve varlık ararsınız. Soğukkanlısınız ama kin tutarsınız. Kendi kendinize yetersiniz. Sözünü tutmayanlardan ve tutarlı olmayanlardan nefret edersiniz. Kötü sonuçları kabullenmeyi sevmezsiniz.

AY İKİZLER’DE

Konuşkansınız, zekanız esnektir ve meraklısınız. Teşvik istersiniz. Detayları gözden kaçırıyorsunuz. Sır saklarsınız, yanlızlığı seversiniz. Sinir sisteminiz hassastır. Ani kararlar verirsiniz. Çevresel tüm değişimleri sık istersiniz..

AY YENGEÇ’DE

Sezgileriniz güçlüdür. Yaratıcısınız. Sahip çıkıcı ama utangaçsınız. Misafirseversiniz. Bir konuyu üstlenmek istemezsiniz. Aile bağlarınız kuvvetlidir. Beslenmek sizin için duygusa bir tatmindir. Ev hayatını seversiniz. Bazen abartırsınız.

AY ASLAN’DA

Yüce gönüllü ama ihtiraslısınız. İnatçı ve dikkafalı bir idealistsiniz. Sahip çıkıcı değilsiniz ama kıskançsınız. Yönetmek istersiniz. Sanatsal becerileriniz vardır. Övünmekten hoşlanırsınız. İstekleriniz çabuk karşılanmalıdır. Ekonomi ve finans konuları size göredir.

AY BAŞAK’DA

Romantizm sandığınız şey merhamet ve ihtirastır. ım vardır. Alaycı olabilirsiniz. Ciddisiniz fakat bazen gerçeklerden uzaklaşıyorsunuz. Sömürüden hoşlanmazsınız. Entellektüelsiniz ve idealleri savunursunuz. Titiz sayılırsınız. Düşünce ve hislerinizi açıkça söylersiniz.

AY TERAZİ’DE

Yanlız yaşamak siz göre değildir. Yeterince romantiksiniz. Ekip çalışmalarına uygunsunuz. Sevilmek istersiniz. Planlamalarda başarılısınız ve estetik zevkleriniz  vardır. İyi giyinmeyi sever, hukuk ve sanattan hoşlanırsınız.

AY AKREP’DE

Seksüelsiniz. Ruhsal deÄŸiÅŸimleriniz sıktır. Zorlukları aÅŸma gücünüz vardır. Sır saklar ve baÅŸkaları hakkında bilgi almayı seversiniz. Kavgacı olabilirsiniz ve kesin alışkanlıklarınız vardır. Öte dünya yerine, yaÅŸamsal zevkler sizi ilgilendirir. İçgüdüleriniz güçlüdür.Â

AY YAY’DA

Ä°dealist ve romantiksiniz. Risk alırsınız. Dürüstsünüz ama samimi olmaya eÄŸiliminiz vardır. Bazen sabırsız ve kararsızsınız. Rol yapmaya yeteneklisiniz. Sizden güçlülerden etkilenirsiniz. Bağımsızlık ararsınız. Sevgili olmaktan çok iyi arkadaÅŸ olursunuz. Bilgi ve zekaya saygınız vardır.Â

AY OĞLAK’DA

Pratik ve gelenekçisiniz. Sizinle aynı görüşte olmayanlarla iliÅŸki kurmakta zorlanırsınız. Hep endiÅŸelisiniz. Ä°liÅŸkilerde nerede duracağınızı bilmelisiniz. • Hırslısınız. Karşı cinsle (özellikle kadınlarla) iliÅŸkilerde çoÄŸu zaman sorunlarla uÄŸraşırsınız. Maddeci olabilirsiniz.Â

AY KOVA’DA

Duygusal olarak tarafsız ve hoşgörülüsünüz. Bazen huysuzsunuz. İyimser ve sosyalsiniz. Çok arkadaşınız vardır. İyi bir yönetici olabilirsiniz. Krizleri yatıştırma  yeteneğiniz vardır ve dışa dönüksünüz. Bazen kıskançsınız. Rutin ve sıradan işlerden çabuk sıkılırsınız..

AY BALIK’DA

Duygusalsınız. Kuvvetli bir hayal gücünüz vardır. Romantik ve idealistsiniz. Duygusal olarak bağımsızsınız ama özgürlük arayanlarla iyi ilişkiler kurmanız zordur. Başkaları sizi kolay incitebilir. Bazen utangaç ama heyecanlısınız. Kuramcı, sanatçı ve ruhsalsınız.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!