Vatandaşa evde kal! Kızına serbest

Güncelleme Tarihi:

Vatandaşa evde kal Kızına serbest
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2021 12:49

Vatandaşlara salgın nedeniyle tatil yerine evde kalmalarını öneren Bavyera Eyalet Başbakanı Markus Söder’in 22 yaşındaki kızı Gloria’nın riskli bölge ilan edilen Monako’da tatil yapması tepki çekti.

Haberin Devamı

BAVYERA Eyalet Başbakanı Markus Söder’in (CSU) kızının riskli bölge Monako’da tatil yapması eleştirilere neden oldu.

Vatandaşa evde kal Kızına serbest

Vatandaşlara korona salgını nedeniyle tatil yerine evde kalmayı öneren ve sert tedbirlerden yana olan Bavyera Başbakanı ve CSU Genel Başkanı Markus Söder’in 22 yasındaki kızı Gloria, uzun zamandır riskli bölge olarak ilan edilen Monako’ya tatile gitmesi ortalığı karıştırdı.

Vatandaşa evde kal Kızına serbest

Başbakan Söder, sosyal medya hesaplarından maskesiz şekilde tatil pozları paylaşan kızını “Herkesin biraz da olsa dinlenmeye ihtiyacı var” diye savunurken, vatandaşlardan “çifte standart uygulanıyor” denerek tepkiler geldi.

Haberin Devamı

Vatandaşa evde kal Kızına serbest

RİSKLİ BÖLGELER ARASINDA
Konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Söder, “Tüm herkesin nihayet bu tatil günlerinde stres atma imkânı bulmasını arzu ederim. Bu bir deniz kenarında, ya da Bavyera’da olabilir” dedi. Lüks tatilin Akdeniz’deki öncü adreslerinden olan Monako uzun zamandır Rober Koch Enstitüsü tarafından riskli bölgeler arasında gösteriliyor ve vaka sayılarının giderek arttığına dikkat çekiliyor. Ayrıca tüm açık ve kapalı alanlarda maske takmanın zorunlu olduğu vurgulanıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!