Ücretsiz obezite muayenesi

Güncelleme Tarihi:

Ücretsiz obezite muayenesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2022 10:18

Türkiye’de Liv Hospital ve sağlık turizmi aracı kurumu MedClinics Turkey’in 2–3 Temmuz tarihlerinde Mannheim’da düzenleyeceği organizasyonda obezite sorunu ele alınacak.

Haberin Devamı

ETKİNLİKTE sunum yapacak olan Dr. Ömer Avlanmış, “Aşırı kilolardan kurtulmak için neler yapılmalı?”, “Fazla kiloların vücuda zararları nedir?” ve “Obezite ameliyatının avantajları nelerdir?” gibi konularda katılımcılara bilgi verecek.

Ücretsiz obezite muayenesi

Katılımcıların ücretsiz ve birebir muayene edileceği etkinlik, 2 gün sürecek. Etkinlik, The Best Western Plaza Hotel’de gerçekleşecek. Son yıllarda koronavirüsün de etkisiyle artan obezite sorunu, kişilere sadece görünüm olarak değil, sağlık açısından da büyük tehdit oluşturuyor. Uzmanlar obeziteyi, kişinin tüketebildiğinden fazla kalori alması sonucunda vücutta normalden fazla yağ depolanması olarak tanımlıyor. Sağlığa zararları ise oldukça fazla. Bunların başında; kalp, şeker, tansiyon, uyku apnesi rahatsızlıkları geliyor. Kişiye özel izlenebilecek en uygun tedaviyi öğreneceğiniz organizasyona katılım ücretsiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!