Sıla Yolu'nda şok yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Sıla Yolunda şok yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2015 15:57

Avrupalı Türklerin yıllık izine ayrılmasıyla birlikte Sıla Yolu özel hizmeti olan 'Çek Gönder' vatandaşların sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor. Sizlerden gelen yoğun maillerden bir tanesi de Vedat Kırcı'nın mağduriyeti.

Haberin Devamı

Vedat Kırcı, İstanbul'da yaşadığı sorunu Hürriyet’e yazdı. Kırcı’nın silayolu@hurriyet.com.tr adresine gönderdiği mailinde şu iddialar yer alıyor:

Sıla Yolunda şok yaşadı


Aracımızla Almanya'dan Türkiye'ye tatil için yola çıktık. İstanbul'a geldiğimizde Eminönü'nde bulunan tarihi teknelerde 'Balık-Ekmek' yemek istedik. Aracımıza uygun bir park yeri ararken, bir taksi (plakası bizde gizli) aracımıza arkadan çarptı. Taksi şoförü suçunu kabul etti. Kaza sırasında orada bulunan H.K isimli polis memuru kaza tutanağının trafik ekiplerince yazılması gerektiğini belirterek, bizi Sirkeci Polis Merkezi'ne gönderdi. Taksi şoförü arkamızdan polis merkezine gelirken bir anda ortalıktan kayboldu. Sirkeci Polis Merkezi'ne gittiğimizde, yetkililer bizlere tutanak tutamayacaklarını ifade ettiler. H.K. isimli polis memuru bizi polis merkezine yönlendireceğine trafik ekiplerinin gelmesi gerektiğini söylemiş olsaydı mağdur olmayacaktık. Şimdi bize taksici hakkında dava açmamız gerektiği söyleniyor. Taksi şoförünü de bulamıyoruz. Mağdur durumdayız. Kısa sürecek olan tatilimiz zehir oldu. Konu ilgili olarak yetkililerden yardımcı olmasını bekliyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!