Öz Kayseri’den pastırmalı peynir

Güncelleme Tarihi:

Öz Kayseri’den pastırmalı peynir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2015 15:36

Avrupa’da 'Pastırma' deyince ilk akla gelen marka olan Öz Kayseri firması, iki yeni pastırmalı ürününü piyasaya sundu. Biri 'Pastırmalı Sürme', diğeri 'Pastırmalı Tost Peyniri' olarak hazırlanan yeni ürünlerin büyük beğeni kazandığı ve ilgi gördüğü açıklandı.

Haberin Devamı

Almanya Türk gıda sektörünün ilklerinden ve duayeni olarak kabul edilen Öz Kayseri firmasının kurucusu Hilmi Selçuk, bir sene boyunca yaptıkları Ar-Ge çalışmaları sonunda Türk damak zevkine uygun pastırmalı sürme ve pastırmalı tost peynirini ürettiklerini belirtti.

Öz Kayseri’den pastırmalı peynir
Öz Kayseri’den pastırmalı peynir


Bu iki yeni ürünün Avrupa’daki vatandaşlarımızın çok hoşuna gittiğini ve artık sofralarından eksik etmeyeceklerine inandığını belirten Selçuk, şöyle konuştu:
“Öz Kayseri, her zaman ilklerin firması olmuştur. Pastırmalı peynir üretimi de bu örneklerden birisi. Ürettiğimiz bu yeni peynir çeşitlerinin ne Türkiye’de, ne de Avrupa’da başka bir benzeri yok. Vatandaşlarımız, müthiş lezzetli pastırmalı süzme peynirimizi ve pastırmalı tost peynirimizi, Avrupa’daki tüm Türk marketlerinden temin edilebilirler. Gelecek aylarda, şu anda piyasada olmayan iki süper yeni ürünü daha vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız.”

Üretim tesisleri Wiesbaden’da bulunan Öz Kayseri firmasının, pastırma alanında sektörün en tecrübeli ve ödüllü markası olarak, yeni ürünler geliştirmeyi sürdüreceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!