Kara çarşaftan sonra ilk fotoğraf

Güncelleme Tarihi:

Kara çarşaftan sonra ilk fotoğraf
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2015 13:14

Brezilyalı süper model Giselle Bunchen, geçen ay kız kardeşi Rafaela ile birlikte Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Parc Monceau isimli ünlü estetik cerrahi kliniğine kara çarşaf giyip peçe takarak kayıt yaptırdığının iddia edilmesinin ardından ilk kez görüntülendi.

Haberin Devamı

Podyumlara geçen yıl veda eden iki çocuk annesi 35 yaşındaki modelin burka giyerek gittiği klinikte bir gece geçirerek doğum yaptıktan sonra sarktığına inandığı göğüslerini toplattığı ve göz çevresindeki kırışıklıkları gidermek için bir dizi işlem yaptırdığı iddia edilmişti.

Daily Mail gazetesi Bunchen’i New England’da çocukları ile birlikte özel bir uçaktan inerken görüntüledi ve “Ünlü modelin yüzündeki değişimin ufak ancak fark edilir olduğu” yorumunu yaptı. Gazete konuyla ilgili haberinde, fotoğraflarda bol bir gömlek giydiği görülen Bunchen’in göğüslerindeki değişimin ise fark edilemediğini yazdı.

Kara çarşaftan sonra ilk fotoğraf


Giselle Bunchen, New York Post gazetesinin onu Paris’teki seçkin kliğine kara çarşafla giriş yaparken fotoğraflamasının ardından eleştirilerin hedefi haline gelmiş, gazeteye konuşan Müslümanlar “Modelin dini bir simgeyi bu şekilde kullanmasının çok aşağılayıcı ve uygunsuz olduğunu” dile getirmişti. Ayrıca hem süpermodelin hem de kız kardeşinin kara çarşafın altına parmak arası terlikler giymiş olmasına dikkat çekilmiş ve “Bünchen kardeşler İslam kültürü ile ilgili yeterli araştırma yapmamış. Burka giyen bir kadın açık ayakkabı giymeyecektir” yorumu yapılmıştı.

Ayrıca bir gazete kamuya açık bir alanda peçe takmanın Fransız yasalarına aykırı olduğunu ve Bünchen’in paparazzilerden kurtulmak için yasaları çiğnediğine de dikkat çekmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!