‘Güzellik içten dışa yayılır’

Güncelleme Tarihi:

‘Güzellik içten dışa yayılır’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2022 11:01

Son yıllarda Alman sinema ve televizyon dünyasında en çok aranan isimler arasında yer alan Türkiye kökenli Almila Bağrıaçık’ın, yeni filmi ‘Jagdsaison - Av Mevsimi’ 18 Ağustos’ta gösterime girdi. Almila filmde, sosyal medyada takipçilerine mükemmel yaşamını gösteren ‘Bella’ adlı bir karakteri canlandırıyor.

Haberin Devamı

T-Online haber sitesine filmle ilgili konuşan Almila Bağrıaçık, özel hayatıyla ilgili bilgiler verdi. Filmde canlandırdığı karakter gibi sosyal medyada zaman zaman özel yaşamıyla ilgili paylaşımlar yaptığını belirten Bağrıaçık, “Ama arada büyük bir fark var: Bella sözde mükemmel hayatını gösteriyor, ben ise ne kadar sivilceli olduğumu ya da yüksek belli bir kot pantolon giydiğimde etlerimin ortaya çıktığını gösteriyorum” dedi.
TATORT DİZİSİNDE OYNUYOR
Almila geçmiş dönemlerde ise giyimine de çok dikkat etmediğini ve rahat giyinmeyi tercih ettiğini ifade etti. Bağrıaçık bu tutuma nasıl geldiğini ise “Benim için ilkokulda başladı. Çok erken yaşta dövüş sporları yaptım ve bazen sakatlıklar yaşadım. Bir kıza benzemediğim için her zaman çok tatsızdılar” sözleriyle açıkladı. Ayrıca annesinin, saçlarını kısa kestirmesini sevdiğini de ifade eden genç oyuncu “Bir noktada insanlara kız olduğumu açıklamayı bıraktım” dedi. Almila, 2018 yılından bu yana Tatort dizisinde oynuyor.

‘Güzellik içten dışa yayılır’
‘İŞTE O ZAMAN BIYIKLARIMI ALDIRDIM’
Almila, sosyal medya hesabından kısa bir süre önce kuaför ziyaretiyle ilgili paylaşım yaptı. Üst dudağının üzerinde bebek pudrasını göstererek takipçilerine anlık görüntü veren Almila, “İşte o zaman bıyıklarımı aldırdım. Sonrasında gözenekler açılır ve sivilceler ortaya çıkar. Bebek pudrası bu konuda yardımcı olur. Bu tamamen normal. Mükemmelliğin kendisini inanılmaz derecede ilgi çekici bulmuyorum, onunla pek bir şey yapamıyorum, bunun yerine kırmızı halıda bu kadar üst düzey poz verene kadar oraya bakmayı seviyorum” dedi.
‘Güzellik içten dışa yayılır’
‘GÜZELLİK İDEALİNİN ÜTOPİK HALE GELMESİ TEHLİKELİ’
Güzellik hakkındaki görüşlerini de paylaşan Almila Bağrıaçık, “Güzelliğin içten dışa doğru yayıldığına inananlardanım. Bu yüzden bu kararı sosyal medyadan çok önce verdim” dedi. Almila, Instagram’da filtre kullanıyorsa, bunu sadece filtreyle ve filtresiz nasıl göründüğünü göstermek için yaptığını söyledi. Almila yeni nesildeki güzellik ilgisini eleştirirken, bu konuyu önemsediğini belirterek, “Çünkü bununla büyüyen nesiller için güzellik idealinin ütopik hale gelmesi tehlikesini görüyorum” diye konuştu. Bağrıaçık, kendisi için tek umut ışığının, bu tür hayali temsillere “Hiç ilgi duymayan” 21 yaşındaki kız kardeşi olduğunu da kaydetti.

 

 

BAKMADAN GEÇME!