Frankfurt’ta neler oluyor: Sokak ortasında bir cinayet daha!

Güncelleme Tarihi:

Frankfurt’ta neler oluyor: Sokak ortasında bir cinayet daha
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 14:10

Frankfurt’un Rödelheim semtinde 56 yaşındaki bir kişi akşam saatlerinde sokak ortasında açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. Polis, kaçan silahlı saldırganı arıyor.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın finans merkezi olarak bilinen Frankfurt’ta, akşam saatlerinde sokak ortasında bir cinayet işlendi. Şehrin kuzeybatı bölgesindeki Rödelheim semtinde bir kişi tabancayla vuruldu. Mahalle sakinleri 56 yaşındaki yaralı adamı kaldırımda buldu ve polise haber verdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve ambulans geldi. Ancak yaralı adam tüm müdahalelere rağmen hastaneye kaldırılamadan sokakta hayatını kaybetti. Polisler olay yerinin etrafındaki geniş bir alanı kordon altına aldı. Saldırganın kaçtığı belirtildi. Görgü tanıklarından yardım isteyen polis, geniş çaplı arama başlattı. Frankfurt Savcılığı olay hakkında soruşturma açtı.

GEÇEN HAFTA DA BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Polis, saldırgan ile kurbanın birbirini tanıyıp tanımadığını araştırıyor. Daha geçen hafta Hessen’in en büyük kentinde 38 yaşında bir adam sokak ortasında vurularak öldürülmüştü. Polis şüpheli tetikçiyi tutukladı. Azerbaycanlı 40 yaşındaki şüpheli hâlâ gözaltında tutuluyor. Kendisi hakkında adam öldürme şüphesiyle soruşturma yürütülüyor. İki olay arasında bağlantı olup olmadığı da araştırılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!