DİTİB’den, 40’ıncı yılına özel logo!

Güncelleme Tarihi:

DİTİB’den, 40’ıncı yılına özel logo
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2024 12:21

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), 40’ıncı kuruluş yıl dönümü için yeni ve özel logo çalışması yaptı.

Haberin Devamı

858 cami derneği, 60 binden fazla aktif gönüllüsü, 100 binlerce üyesi ile 2024 yılında kuruluşunun 40. yıl dönümünü yansıtan yeni logo tasarımı tamamlandı. 2024 yılına özel logo, ağaç halkalarından ilham alınarak beyaz zemin üzerine kuruluş yıl dönümünü hatırlatan altın renginde 40 rakamı ile yapıldı. DİTİB Genel Başkanı Dr. Muharrem Kuzey, “DİTİB Federal Birliğimizin 40 yıllık bir maziyi geride bırakmış olmasının sevinç ve gururunu yaşıyoruz. Bu özel anı 40. yıl dönümümüze özgü bir logo tasarladık” dedi.

40 YILLIK TARİHİ SİMGELİYOR
1984 yılından bu yana güçlü bir çınara dönüşen DİTİB Federal Birliği’nin 40 yıllık tarihini simgelediğine vurgu yapan Kuzey şunları kaydetti: “Ağaç halkalarından ilham alan logomuz, kuruluşundan bu yana güçlü bir çınara dönüşen DİTİB Federal Birliği’nin 40 yıllık tarihini simgeliyor. Bu çınarın kökleri zaman içinde sağlamlaştı; biriktirdiğimiz deneyimler, birlikte geçirdiğimiz yıllar ve inancımız bu kökleri besledi. Bu kökler, bizlere dik durmayı ve geleceğe güvenle bakmayı öğretti. Zaman içerisinde bu çınarın dalları genişledi, yaşamlara dokunarak insanlara daha fazla fayda sağladı. Logomuzdaki her ağaç halkası, DİTİB’in on yıllık bir dönemini temsil etmektedir. Bu halkaların birleşimi, kuruluşumuzun büyümesini ve gelişmesini yansıtmaktadır. Aynı zamanda bu halkalar, topluluğumuzu, derneklerimizi ve birliğimizi simgelemektedir.”

Haberin Devamı

TOPLUMA HER DAİM FAYDALI OLMA MİSYONU
DİTİB’in 40’ıncı kuruluş yıl dönümü logosunun altın rengi, ışık ve enerji kaynağımız olan güneşi temsil ettiğini de sözlerine ekleyen Kuzey, “Dini bir kuruluş olarak DİTİB’in, insanlara ve topluma her daim faydalı olma misyonunu yansıtmaktadır. 858 cami derneğimize, günde 60 binden fazla aktif gönüllümüze, 100 binlerce üyemize ve bunu mümkün kılan herkese teşekkür ederiz. Birlikte nice yıllara” ifadelerini kullandı. Kuzey, DİTİB’in 40. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle 2024 yılında bir çok etkinlik yapacaklarını belirtti.

 

 

BAKMADAN GEÇME!