DİTİB heyetinden Başkan Hütten’e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

DİTİB heyetinden Başkan Hütten’e ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2022 11:51

Almanya’nın Rheinland-Pfalz eyaletine bağlı Andernach şehrindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Mimar Sinan Camii dernek yöneticileri, Anakent Belediye Başkanı Achim Hütten’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

DERNEK Başkanı Durmuş Erkoç, din görevlisi Ahmet Çetin, yönetim kurulu üyesi Zeynel Aslan ve kadın kolları üyesi Keziban Erkoç’tan oluşan DİTİB heyeti, emekliye ayrılacak olan Anakent Belediye Başkanı Achim Hütten’le makamında görüştü. Belediye Başkanı Hütten, 30 yılı aşkın görev süresi içerisinde DİTİB’in çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Turizm kenti Andernach’ta belediye başkanı olarak sivil toplum dernekleriyle el ele hizmet ettiklerini ifade eden Hütten, bundan sonra da başarılı çalışmaların devam etmesi dileğinde bulundu. Hütten, vefa örneği gösteren DİTİB Mimar Sinan Camii Dernek Başkanı Erkoç’a ve yönetimine teşekkür etti.
Mimar Sinan Camii Dernek Başkanı Durmuş Erkoç da şimdiye kadar Andernach halkına yapmış olduğu hizmetlerden, bilhassa DİTİB cemiyetine ve göçmen topluma karşı ilgi ve alakasından dolayı Anakent Belediye Başkanı Achim Hütten’e teşekkür etti. 1991 yılında resmi açılışından bugüne kadar Andernach DİTİB Mimar Sinan Camii’ne sunduğu destek ve yardımlarından dolayı Hütten’e şükranlarını sunan Erkoç, emeklilik hayatında da sağlıklı ve huzurlu ömürler diledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!