Almanya’yı sarsan çocuk cinayettinde gelişme: Luise’yi mobbing şikâyeti yüzünden öldürmüşler!

Güncelleme Tarihi:

Almanya’yı sarsan çocuk cinayettinde gelişme: Luise’yi mobbing şikâyeti yüzünden öldürmüşler
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2023 12:00

Almanya’yı sarsan çocuk cinayetinde, katillerin de 12 ve 13 yaşlarındaki iki çocuk olması büyük tartışmalara yol açtı. Çocukların reşit olmaması nedeniyle polis detayları açıklamazken, herkesin merak ettiği cinayetin sebebinin intikam olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

ÖLDÜRÜLEN Luise’nin katilleri iki kızla aynı sınıfta okuduğu ve yakın arkadaş oldukları kaydedildi. Ancak cinayetten önceki hafta kendisine mobbing yapıldığı için Luise, durumu yetişkenlere açıp yardım isteyince iki arkadaşın intikam almak için plan yaptığı belirtildi. Luise olay günü, daha sonra kendisinin katili olacak 13 yaşındaki arkadaşının evine gitti. Öğleden sonra geç saatlerde 12 yaşındaki diğer kız arkadaşları da yanlarına geldi. Daha sonra 3 arkadaş evden birlikte ayrılıp ormanlık alana doğru yürüdü. Burada kızlar arasında tartışma çıktığı kaydedilirken 13 yaşındaki kız çocuğunun yanına aldığı bıçakla yakın arkadaşı Luise’ye saplamaya başladığı söylendi. 13 yaşındaki kızın 12 yaşındaki diğer kızı da bıçaklaması için zorladığı iddia ediliyor. Vücudunda 30’a yakın bıçak darbesi alan Luise kan kaybederek hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

MERAK ETMİŞ GİBİ YAPIP DEFALARCA ARAMIŞ
İki kız çocuğu Luise’yi öldürdükten sonra 13 yaşındaki zanlının evine gitti. 12 yaşındaki diğer katil zanlısı, bir süre sonra babası tarafından alındı. 13 yaşındaki katil zanlısı, daha sonra Luise’nin ailesini arayarak, Luise’nin yarım saat önce yola çıktığını ve eve varınca kendisine haber vereceğini belirterek, Luise’nin gelip gelmediğini merak etiğini söyledi. Ancak Luise’nin ailesi kızlarının henüz eve gelmediğini söyleyince, Luise’yi merak etmiş gibi yapıp defalarca cep telefonundan aradı. Saat 19.00 civarında ise Luise’nin ailesi polise ihbarda bulundu.

ÇELİŞKİLİ İFADEYE RAĞMEN POLİS ŞÜPHELENMEDİ
Bir gün sonra ise Luise’nin cesedi ormanlık alanda bulundu. Olay sonrası Luise’yi son gören iki kız çocuğundan bilgi almak isteyen polis, çelişkili bilgiler verse de iki çocuktan da şüphelenmedi. Ancak bir görgü tanığının iki kızın elinde bıçak gördüğünü söylemesi üzerine, iki kız çocuğu da psikolog ve ebeveynlerinin refakatinde ayrı ayrı odalarda sorguya çekildi. Kızların burada suçlarını itiraf ettikleri belirtildi. Suçlarını itiraf eden çocukların reşit olmaması nedeniyle savcılık olayın detaylarını ve kimliklerini gizli tutarken, sosyal medyada, bazı aşırı sağcılar, çocukların yabancı kökenli olduğu için kimliklerinin gizlendiği dedikodularını yaydı. Olay ülke çapında büyük infial yarattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!