Savcılık açıkladı: İskelet parçaları Peggy’ye ait

Güncelleme Tarihi:

Savcılık açıkladı: İskelet parçaları Peggy’ye ait
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2016 10:30

Cumartesi günü ormanda bulunan iskelet parçalarının, 15 yıl önce 9 yaşındayken  kaybolan Peggy Knobloch’a ait olduğu kesinleşti. Adli tıp DNA izlerini kıyasladı ve iskelet parçalarının ‘hiç şüphesiz Peggy’ye ait’ olduğunu belirledi.

Haberin Devamı

Savcılık açıkladı: İskelet parçaları Peggy’ye ait

15 yıl önce kaybolduğunda tüm Almanya, Peggy Knobloch olayının peşine düştü. Helikopterler, tornadolar ve polis köpekleriyle günlerce arandı. Polis şüpheli yerleri kazarak, Peggy’nin cesedini aradı. Ama tüm aramalara rağmen bir iz bulunamadı.

9 yaşındaki Peggy’nin annesi kızının öldüğüne hiç inanmadı. Ama acı gerçek 15 yıl sonra ortaya çıktı. Cumartesi günü ormanda mantar toplayan bir kişi iskelet parçalarıyla karşılaştı ve hemen polise haber verdi.

Peggy’nin annesi ve Alman kamuoyu iskeletin yıllardır aranan Peggy’ye ait olabileceği haberiyle sarsıldı. Polis ve savcılık iskeletin yanında bulunan eşyaların Peggy’nin kaybolduğu gün üzerindeki eşyalar olduğu ve iskeletin yüksek ihtimalle Peggy’ye ait olduğunu açıkladı. İskelet parçalarının yanında Peggy’nin kol saati de bulundu.

Haberin Devamı

Günlerdir DNA izlerini inceleyen adli tıp nihayet kesin sonuca vardı. İskelet parçaları Peggy’ye ait. 

NEREDE ÖLDÜRÜLDÜ?

Polis ve savcılık Peggy’nin ormanda öldürülmediği kanısında. Güvenlik birimleri kızın öldürüldükten sonra ormana götürülerek gömüldüğünden hareket ediyor. Olayı soruşturan savcı Thomas Villwock, iskelet parçalarını vahşi hayvanların toprağın altından çıkarmış olabileceği görüşünde. Kızın nasıl öldürüldüğü otopsi raporuyla belirlenecek.

ULVI K. BOŞ YERE YATTI

15 yıl önce okul dönüşü ortadan kaybolan Peggy’yi öldürdüğü suçlamasıyla Ulvi K. adlı Türk yargılandı. Zihinsel engelli Ulvi K. uzun yıllar psikiyatride yattı. Ancak dava yeniden ele alındı ve Ulvi K. geçen yıl serbest bırakıldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!