Almanya kayıp Türk kızı Derya'yı arıyor

Güncelleme Tarihi:

Almanya kayıp Türk kızı Deryayı arıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 00:00

Berlin'in Wedding semtinde yaşayan Çalışır ailesi, 5 gündür haber alamadıkları kızları Derya'yı arıyor.

Haberin Devamı

Ağabeyi Erkan Çalışır yaptığı açıklamada, 18 yaşındaki Derya'nın 24 Nisan Cuma günü okula gitmek için evden çıktığını ve bir daha haber alınamadığını söyledi. Kardeşinin akli dengesinin yerinde olmadığını belirten Çalışır, kardeşinin hayatından şüphe ettiklerini ifade etti.

Anne Ferda Çalışır da polise başvurduklarını ve polisin, telefonundan gelen sinyallerini izleyerek Derya'yı Almanya'nın her yerinde aradıklarını kaydetti. Çalışır telefon sinyallerinin en son Berlin'in Reinickendorf semtinden geldiğini ve bir daha sinyal alınamadığını dile getirdi.

Almanya kayıp Türk kızı Deryayı arıyor
Kızının 1.55-1.60 metre boylarında olduğunu, saçını genelde at kuyruğu şeklinde bağladığını ve kaybolduğu sırada siyah deri bir ceket giydiğini anlatan Ferda Çalışır, "Allah kimsenin başına vermesin. Meraktayım, şoktayım, çaresizim, insanlık namına haber bekliyorum" dedi.

Berlin polisi'de olaya ilişkin olarak ailenin kayıp müracaatını doğrulayarak, Derya'nın arandığını ama henüz Derya'nın bulunmasına ilişkin bir gelişmenin olmadığını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!