20 kişilik uzman ekip, vali cinayetinin izini sürüyor

Güncelleme Tarihi:

20 kişilik uzman ekip, vali cinayetinin izini sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2019 13:31

Almanya’nın Kassel kenti yakınlarındaki evinin terasında ölü bulunan 65 yaşındaki Kassel Bölge Valisi Walter Lübcke cinayetinde henüz ne katil bulundu, ne de cinayetin sebebi aydınlatılabildi. Evinin terasında 2 Haziran gecesi katledilen valinin cinayetini 20 kişilik uzman polis ekibi titizlikle soruşturuyor.

Haberin Devamı

MÜLTECİ politikasını savunan ve cinayettin hemen ardından aşırı sağcı grupların ölümünden memnuniyet duyduklarının sosyal medya hesaplarında paylaşması üzerine polis, soruşturmayı siyasi cinayet olma ihtimalini de göz önünde tutarak sürdürüyor. Polis ilk şüpheli olarak valinin oğlunun arkadaşını mercek altına aldı.

KAN İZLERİNİ TEMİZLEMİŞTİ
Florian A.'dan şüphelenen polis, cumartesi günü şüpheliyi yakalamak için operasyon başlattı. Florian A.'nın anne ve babasıyla birlikte Harlesiel limanında yolcu gemisine binmek üzere olduğunu tespit etti. Buraya baskın düzenleyen polis, şüpheliyi helikopterle Kassel'e getirdi. Birkaç saat sorguladıktan sonra serbest bıraktı. Polis, Florian A.'nın Vali Lübcke'nin kan izleri temizlediğini belirleyince katil zanlısı olarak ondan şüphelenmişti.

BAKMADAN GEÇME!