MSI, yeni ödül sahibi RTX 40 serisi laptop ürünlerini duyurdu

Güncelleme Tarihi:

MSI, yeni ödül sahibi RTX 40 serisi laptop ürünlerini duyurdu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2023 13:42

Dünya lideri laptop markası MSI, en son çıkan NVIDIA GeForce RTX 40 serisi GPU’lar ve 13.nesil Intel Core HX CPU’ya kadar işlemcili yeni laptop ürünlerini duyurdu. Teknolojide bir sıçrama niteliğindeki performansı ve CES ödülleri ile MSI, bu yeni laptoplarla performansın ve yenilikçiliğin zirvesini zorlamakta olduğunu gösterdi.

 Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisini kullanan yeni MSI laptoplar YZ destekli DLSS 3 ile performansta bir kuantum sıçraması sunuyor ve Ray Tracing sayesinde gerçeğinden ayırt edemeyeceğiniz sanal dünyalar oluşturuyor. Sıradışı güç özellikleri sayesinde yeni MSI laptoplar yalnızca İçerik Tasarım serisi değil, Gaming serisi ve İş ve Üretkenlik serisinde de 8 modelde NVIDIA Studio onayına sahip.

3D tasarımcılar, sanatçıların daha hızlı ve daha rahat çalışabilmeleri için lineer pipeline çalışma yönetiminden live-sync tasarıma terfi eden 3D iş akışlarının desteklendiği RTX ve YZ destekli NVIDIA Omniverse platformuna erişebilecekler.

Tasarımcılar, NVIDIA Studio teknolojileri ile desteklenen NVIDIA RTX işlemcili ürünlerle 110’dan fazla tasarım uygulamasında RTX optimizasyonundan faydalanırken NVIDIA Studio sürücüleri ile bu yazılımlarda en yüksek seviye kararlılık ve performansın avantajını kullanabilecekler ve özel YZ destekli NVIDIA araçları olan Canvas, Broadcast, ve RTX Remix ile iş akışlarını kolaylaştırabilecekler. MSI Stealth, Creator Z ve Prestige serisi laptoplar NVIDIA Broadcast önyüklemeli geliyor ve yapay zekanın gücü ile her odayı bir ev stüdyosuna dönüştürüyor.

Yeni MSI laptoplar ayrıca yepyeni Intel 13.Nesil işlemcilerin arttırılan çekirdek sayısı ve turbo frekansı sayesinde önceki nesile göre %45’e varan genel performans artışına sahip.

Yeni Gaming Serisi: Her zamankinden çok daha güçlü

Yeni MSI oyuncu laptopları en yeni özel termal tasarım ile Gaming serisini eskisinden de güçlü hale getirdi. Ayrıca tüm soğutma boruları tekrar tasarlanarak paylaşımlı, adanmış, ve VRAM’e özel soğutma boruları olarak dizayn edildi ve eksiksiz performans için optimize edildi. Performans geliştirmeleri tarafında MSI’ın RTX 40 serisi laptopları ayrıca en üst seviye Titan serisinden giriş seviyesi Katana seviyesine kadar MUX tasarımı ile donatıldı. Böylece MSI Center içinden Harici Grafik modunu etkinleştirerek daha fazla GPU gücünün serbest kalması sağlandı.

MSI, yeni ödül sahibi RTX 40 serisi laptop ürünlerini duyurdu

Estetik tasarım anlayışı ile MSI, oyuncu laptoplarında 10’dan fazla yeni endüstriyel tasarım kullandı. Ayrıca Raider GE, Vector GP ve Stealth serisi gibi üst sınıf ürünlerde 16:10 QHD+ 240Hz tazeleme oranına sahip ekran gibi birinci kalite oyuncu deneyimi sunmakta. Bunlara ek olarak özel futuristik yarı saydam tuş kapağı tasarımı ile oyun sırasında daha hızlı kontrol ve kolay ulaşılabilir kısayollar sağlıyor.

Titan GT serisi/ Raider GE serisi / Vector GP serisi: Ekstrem güç

Ödül sahibi Titan GT ve Raider GE modelleri, en yeni i9-13980HX işlemci ve GeForce RTX 4090 Laptop GPU’ya kadar grafik gücüne ek olarak MSI’ın özel MSI OverBoost Ultra teknolojisi ile geliyor. Böylece işgücüne bağlı olarak 250W toplam güce veya 8 adet P-Core üzerinde 5.2GHz frekansa ulaşabiliyor.

MSI, yeni ödül sahibi RTX 40 serisi laptop ürünlerini duyurdu

Bu inanılmaz performansları elde edebilmek için Titan GT ve Raider GE modelleri üstün bir ekranla geliyor. Titan GT modeli dünyanın ilk 4K/144Hz Mini LED ekranı ile 1000 nit üzerinde tepe parlaklık ve bölgesel karartma alanlarına, Raider GE ise16:10 QHD+ 240Hz panele sahip.

Raider GE serisi yeni kasası, yükseltilmiş Matrix Light Bar tasarımıyla çok daha havalı ve futuristik görünüyor. Daha alçak gönüllü, minimalist yeni hatlara sahip Vector GP serisi ise etkileyici performansıyla mühendislik ve bilim uygulamaları için üretildi.

Stealth Serisi: Her alanda ince ve keskin

İnce ve güçlü Stealth modeli, şimdi 14, 15, 16, ve 17 inç modelleri ile eksiksiz bir seri olarak üretildi. Yeni Stealth 14 Studio ve Stealth 16 Studio modelleri de bu aileye katıldı. Her ikisi de magnezyum alaşımlı ince ve hafif birer kasaya sahip. Stealth 14 Studio modelinde kullanılan MSI Vapor Chamber termal tasarımı, onu en güçlü 14-inch oyuncu laptopu yapıyor. Stealth 16 Studio ise 3 yan hoparlör tasarımıyla Dynaudio 6 hoparlörlü ses siteminin kapsayıcı eğlence deneyimini sunuyor. Ayrıca Stealth 17/16/14 Studio modelleri NVIDIA Studio onayı ile kullanıcıların farklı oyun ve içerik tasarım ihtiyaçlarını karşılamayı vaat ediyor.

MSI, yeni ödül sahibi RTX 40 serisi laptop ürünlerini duyurdu

En sürükleyici ve çarpıcı deneyimi sunmak için Stealth 15 modeli, 240 Hz yüksek yenileme hızına ve 0,2 ms'den kısa tepki süresine sahip bir OLED ekran ile geliyor. Ayrıca %100 DCI-P3 renk gamını destekleyerek kullanıcılara gelecek nesil oyun deneyimi sunuyor.

En yüksek verimlilik için sistem performansı, güç, pil ömrü ve akustik gibi özellikleri optimize eden NVIDIA Max-Q teknolojileri ile Stealth serisi sadece ışık hızında performans değil, aynı zamanda ince ve sessiz bir kullanım deneyimi vaadediyor.

Cyborg/ Pulse/ Katana/ Sword serisi: Oyuncular için farklı seçenekler

Yepyeni giriş seviyesi oyuncu laptoplu Cyborg 15 ile tanışın. Mekanik ve elektronik bileşenlerini görebileceğiniz yarı saydam futuristik, ince ve hafif kasası,  cyberpunk tarzından ilham alan tasarımıyla Cyborg 15, sıradan giriş seviyesi Gaming tasarımlarından sıkılanlar için mükemmel bir seçim.

MSI, yeni ödül sahibi RTX 40 serisi laptop ürünlerini duyurdu

MSI ayrıca çokça satan Gaming serisi Katana, Sword ve Pulse modellerini de daha iyi oyun performansı için yepyeni GPU ve CPU’larla yeniledi. Ayrıca Pulse, Katana ve Sword modelleri artık MUX switch ile geliyor. Oyuncular, yerleşik MSI Center aracılığıyla hibrit grafik modu veya harici grafik modu arasında kolayca geçiş yapabilirler.

Creator Z Serisi: Tasarımın gücüne hükmedin

CNC üretimli harika bir kasa, İçerik Tasarım serisinin tek öne çıkan özelliği değil. Creator Z serisinin performansı artık başka bir seviyede. En yeni Creator Z17 HX Studio/ Creator Z16 HX Studio modelleri, en iyi 13. nesil Intel HX serisi işlemcilerle birlikte, NVIDIAStudio onaylı olarak geliyor. Buhar Odası termal tasarımıyla Creator Z serisi, piyasadaki en güçlü içerik tasarım laptopu haline geldi.

MSI, yeni ödül sahibi RTX 40 serisi laptop ürünlerini duyurdu

Yepyeni MSI Pen 2 desteğine sahip! Ödüllü MSI Pen 2, 4096 basınç seviyesi ve dokunsal geribildirim ile en son MPP2.6 teknolojisini kullanıyor ve gerçek kağıt hissi veriyor. Ayrıca MSI Pen 2'yi kağıt üzerinde geleneksel bir kurşun kalem olarak da kullanabilir, kağıda yazmanız gerektiğinde gerçek kalemle değiştirmek zorunda kalmazsınız.
MSI, yeni ödül sahibi RTX 40 serisi laptop ürünlerini duyurdu

Prestige serisi: İnce ve güçlü

Prestige serisinin gücü yeni bir seviyeye ulaştı. Yeni Prestige 14 Evo ve Prestige 16 Evo modelleri, kullanıcılara hafif ama güçlü bir deneyim sağlayan en yeni Intel Core i7 H serisi CPU’lara kadar işlemci ile geliyor. Prestige 16 Studio aynı zamanda GeForce RTX 40 serisi laptop GPU'ya ve NVIDIA Studio onayına sahip. Bu sayede daha da iyi üretkenlik ve en yüksek düzeyde güvenilirlik vaadediyor.

Yepyeni 13 inç Prestige 13 Evo, magnezyum-aluminyum alaşımlı kasası ile MSI’ın en hafif laptopu: yalnızca 990 gram ağırlığında. Prestige 13 Evo ayrıca 15 saate kadar dayanabilen yüksek kapasiteli 75 WHr batarya ile donatıldı.

MSI, yeni ödül sahibi RTX 40 serisi laptop ürünlerini duyurdu

Modern Seri, günlük moda tarzınızı ifade edebilmeniz için yeni Star Blue ve Rose Beige renk seçenekleriyle de yenilendi.

Yeni MSI laptopların tümü, erken satın almalı ön sipariş teklifleriyle de hizmet vermeye hazır. Tekilliğe ulaşmayı deneyimlemek için en yeni MSI laptoplardan birine sahip olun!

Model Adı

Titan GT77 13VI / 13VH

Işlemci

En yeni 13.nesil Intel® Core™ i9-13980HX Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home / Windows 11 Pro (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Yongaseti

Intel® HM770

Bellek

DDR5, 4 Slot, (max)128GB

Ekran

17.3" UHD (3840x2160), MiniLED, 144Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3 (Tipik), VESA EkranHDR™ 1000 Sertifikalı, IPS sınıfı panel

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 Laptop GPU 16GB GDDR6 (13VI)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4080 Laptop GPU 12GB GDDR6 (13VH)

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen5 x4

2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Klavye

Cherry Mechanical Per-Key RGB gaming keyboard by SteelSeries

Ses

2 × 2W Speakers + 2 x 2W Woofers  Dynaudio ses sistemi

1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri

HD Audio Ready

USB Portları

1 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C (PD şarj desteği), 1 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C,

3 x USB 3.2 Gen2 Type-A

Kart Okuyucu

1 x SD Express Kart Okuyucu

Video çıkışları

1 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C (w/PD Charging), 1 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C

1 x Mini DisplayPort, 1 x HDMI™ (8K@ 60Hz / 4K@ 120Hz)

Bağlantı

Intel® Killer™ Ethernet E3100 ((max)2.5 GbE) / Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1690, Bluetooth v5.3

Webcam

IR HD type (30fps@720p) w/ Webcam Shutter

Güvenlik

IR Webcam / Fingerprint Reader / Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Batarya

4-Cell, Li-Polymer,  99.9Whr

Adaptör

330W

Boyutlar

397 (G) x 330 (D) x 23 (Y) mm

Ağırlık

3.3 Kg

Model Adı

Raider GE78 HX 13VI / 13VH /13VG

Raider GE68 HX 13VG / 13VF

Işlemci

(max)En yeni 13.nesil Intel® Core™ i9-13980HX Işlemci

(max)En yeni 13.nesil Intel® Core™ i9-13950HX Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home / Windows 11 Pro (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Home / Windows 11 Pro (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Yongaseti

Intel® HM770

Intel® HM770

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Ekran

17" QHD+ (2560x1600), 240 Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3(Tipik), IPS sınıfı panel

16" UHD+(3840x2160), 120Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3 (Tipik), IPS sınıfı panel (seçime bağlı)

16" QHD+ (2560 x 1600), 16:10, 240Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3 (Tipik), IPS sınıfı panel (seçime bağlı)

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4090  Laptop GPU 16GB GDDR6 (13VI)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4080  Laptop GPU 12GB GDDR6 (13VH)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070  Laptop GPU 8GB GDDR6 (13VG)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU 8GB GDDR6 (13VG)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (13VF)

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen5 x4

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen5 x4

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Klavye

Per-Key RGB gaming keyboard by SteelSeries

Per-Key RGB gaming keyboard by SteelSeries

Ses

6 Speaker designed  Dynaudio ses sistemi (2 x 2W Speakers + 4 x 2W Woofers)

1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri / HD Audio Ready

4 x 2W Hoparlörlü Dynaudio ses sistemi

1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri, HD Audio Ready

USB Portları

1 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C,
1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP(PD şarj desteği), 1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP,

1 x USB 3.2 Gen2 Type-A, 1 x USB 3.2 Gen1 Type-A

1 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C, 1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP(PD şarj desteği), 1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP,

1 x USB 3.2 Gen2 Type-A, 1 x USB 3.2 Gen1 Type-A

Kart Okuyucu

1 x SD Express Kart Okuyucu

1 x SD Express Kart Okuyucu

Video çıkışları

1 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C, 1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP, 1 x HDMI™ (8K@ 60Hz / 4K@ 120Hz)

1 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C, 1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP(PD şarj desteği),

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP, 1 x HDMI™ (8K@ 60Hz / 4K@ 120Hz)

Bağlantı

Intel® Killer™ Ethernet E3100 ((max)2.5 GbE) / Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1690, Bluetooth v5.3(13VI / 13VH)

Intel® Killer™ Ethernet E3100 ((max)2.5 GbE) / Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675, Bluetooth v5.3(13VG)

Intel® Killer™ Ethernet E3100 ((max)2.5 GbE) / Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675, Bluetooth v5.3

Webcam

IR FHD type (30fps@1080p) Webcam shutter

IR FHD type (30fps@1080p) Webcam shutter

Güvenlik

IR Webcam / Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

IR Webcam / Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Batarya

4-Cell, Li-Polymer,  99.9Whr

4-Cell, Li-Polymer,  99.9Whr

Adaptör

330W

330W

Boyutlar

380.3 (G) x 298 (D) x 22.9~28.8 (Y) mm

358 (G) x 284 (D) x 22.2~27.9 (Y) mm

Ağırlık

3.0 Kg

2.7 Kg

Model Adı

Vector GP77 13VG / 13VF

Işlemci

(max)En yeni 13.nesil Intel® Core™ i9-13900H Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home / Windows 11 Pro (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Yongaseti

Entegre SoC

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Ekran

17.3" QHD (2560x1440), 240 Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3(Tipik), IPS sınıfı panel

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU 8GB GDDR6 (13VG)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (13VF)

Depolama Yuvaları

2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Klavye

Per-Key RGB gaming keyboard by SteelSeries

Ses

2 x 2W Stereo Hoparlör

1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri

HD Audio Ready

USB Portları

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP (PD şarj desteği)

3 x USB 3.2 Gen 1 Type-A

Video çıkışları

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP (PD şarj desteği),  1 x Mini DisplayPort,

1 x HDMI™ (8K@ 60Hz / 4K@ 120Hz)

Bağlantı

Gigabit Ethernet ((max)2.5GbE)  / Intel® Wi-Fi 6E AX211, Bluetooth v5.3

Webcam

HD type (30fps@720p)

Güvenlik

Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Batarya

4-Cell, Li-Polymer,  65Whr

Adaptör

240W

Boyutlar

397 (G) x 284 (D) x 25.9 (Y) mm

Ağırlık

2.9 Kg

Model Adı

Stealth 16 Studio A13VG / A13VF

Işlemci

(max)En yeni 13.nesil Intel® Core™ i9-13900H işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Ekran

16" UHD+ (3840 x 2160), 16:10, 120Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3 (Tipik), IPS sınıfı panel (seçime bağlı)

16" QHD+ (2560 x 1600), 16:10, 240Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3 (Tipik), IPS sınıfı panel (seçime bağlı)

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A13VG)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A13VF)

Depolama Yuvaları

2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Klavye

Per-Key RGB gaming keyboard by SteelSeries

Ses

2 x 2W Hoparlör ve 4 x 2W Woofer Dynaudio ses sistemi

1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri

HD Audio Ready

USB Portları

1 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C (PD şarj desteği)

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP

1 x USB 3.2 Gen2 Type-A

Kart Okuyucu

1 x microSD Kart Okuyucu

Video çıkışları

1 x HDMI™ (8K@ 60Hz / 4K@ 120Hz)

Bağlantı

Intel® Killer™ Ethernet E3100 ((max)2.5 GbE) / Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675, Bluetooth v5.3

Webcam

IR FHD type (30fps@1080p) Webcam shutter

Güvenlik

IR Webcam / Webcam Shutter /Fingerprint Reader / Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Batarya

4-Cell, Li-Polymer, 99.9Whr

Adaptör

240W Slim adapter

Boyutlar

355.8 (G) x  259.7 (D) x 19.95~21.55 (Y) mm

Ağırlık

1.99 Kg

Model Adı

Stealth 14 Studio A13VG / A13VF / A13VE

Işlemci

En yeni 13.nesil Intel® Core™ i7-13700H işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Ekran

14“ QHD+(2560 x 1600), 16:10, 240Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3 (Tipik) IPS sınıfı panel (seçime bağlı)

14" FHD+ (1920 x 1200), 16:10, 165Hz Tazeleme oranı, %100sRGB (Tipik), IPS sınıfı panel (seçime bağlı)

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A13VG)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A13VF)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A13VE)

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Klavye

Per-Key RGB gaming keyboard

Ses

2 x 2W Speakers and 2 x 2W Woofers designed  Dynaudio ses sistemi

1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri

HD Audio Ready

USB Portları

1 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP (PD şarj desteği)

1 x USB 3.2 Gen2 Type-A

Video çıkışları

1 x HDMI™ (8K@ 60Hz / 4K@ 120Hz)

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP

Bağlantı

Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675, Bluetooth v5.3

Webcam

IR HD type (30fps@720p) Webcam shutter

Güvenlik

IR Webcam / Webcam Shutter / Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Batarya

4-Cell, Li-Polymer, 72Whr

Adaptör

240W Slim adapter

Boyutlar

315 (G) x  246 (D) x 19 (Y) mm

Ağırlık

1.7 Kg

Model Adı

Stealth 15 A13VF / A13VE

Işlemci

En yeni 13.nesil Intel® Core™ i7-13620H işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Ekran

15.6" UHD (3840x2160), 120Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3 (Tipik), IPS sınıfı panel (seçime bağlı)

15.6” QHD (2560x1440), 240 Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3(Tipik), VESA EkranHDR™ 600 True Black Sertifikalı, OLED panel (seçime bağlı)
15.6" Full HD (1920x1080), 144 Hz Tazeleme oranı, IPS sınıfı panel (seçime bağlı)

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A13VF)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A13VE)

Depolama Yuvaları

2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Klavye

Tek renk ışıklandırmalı (Beyaz)

Ses

2 x 2W Stereo Hoparlör  Dynaudio ses sistemi

1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri

HD Audio Ready

USB Portları

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP (PD şarj desteği),

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C, 2 x USB 3.2 Gen2 Type-A

Video çıkışları

1 x HDMI™ (8K@ 60Hz / 4K@ 120Hz)

Bağlantı

Gigabit Ethernet / Intel® Wi-Fi 6 AX201, Bluetooth v5.2

Webcam

HD type (30fps@720p)

Güvenlik

Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Batarya

3-Cell, Li-Polymer, 53.5Whr

Adaptör

180W Slim adapter

Boyutlar

358.3 (G) x  247.9 (D) x 19.9 (Y) mm

Ağırlık

2.1 Kg

Model Adı

Stealth 17 Studio A13VI / A13VH / A13VG / A13VF

Işlemci

(max)13th Gen Intel® Core™ i9-13900H işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Ekran

17.3" UHD (3840x2160), MiniLED, 144Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3 (Tipik), VESA EkranHDR™ 1000 Sertifikalı, IPS sınıfı panel (seçime bağlı)

17.3" QHD (2560x1440), 240 Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3(Tipik), IPS sınıfı panel (seçime bağlı)

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 Laptop GPU 16GB GDDR6 (A13VI)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4080 Laptop GPU 12GB GDDR6 (A13VH)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A13VG)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A13VF)

Depolama Yuvaları

2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Klavye

Per-Key RGB gaming keyboard by SteelSeries

Ses

2 x 2W Hoparlör ve 4 x 2W Woofer Dynaudio ses sistemi

1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri

HD Audio Ready

USB Portları

1 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C (PD şarj desteği)

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP

2 x USB 3.2 Gen2 Type-A

Kart Okuyucu

1 x SD Express Kart Okuyucu

Video çıkışları

1 x HDMI™ (8K@ 60Hz / 4K@ 120Hz)

Bağlantı

Intel® Killer™ Ethernet E3100 ((max)2.5 GbE) / Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675, Bluetooth v5.3

Webcam

IR FHD type (30fps@1080p) Webcam shutter

Güvenlik

IR Webcam / Webcam Shutter / Fingerprint Reader / Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Batarya

4-Cell, Li-Polymer, 99.9Whr

Adaptör

240W Slim adapter

Boyutlar

397.6 (G) x  283.5 (D) x 20.1-20.8 (Y) mm

Ağırlık

2.8 Kg

Model Adı

Pulse 17 B13VGK / B13VFK

Pulse 15 B13VGK / B13VFK

 

 

 

Işlemci

(max)En yeni 13.nesil Intel® Core™ i7-13700H işlemci

(max)En yeni 13.nesil Intel® Core™ i7-13700H işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Entegre SoC

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Ekran

17.3" Full HD (1920x1080), 144 Hz Tazeleme oranı, IPS sınıfı panel

15.6" QHD (2560x1440), 240Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3 (Tipik), IPS sınıfı panel (seçime bağlı)

15.6" Full HD (1920x1080), 360Hz Tazeleme oranı, IPS sınıfı panel (seçime bağlı)

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU 8GB GDDR6 (B13VGK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (B13VFK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU 8GB GDDR6 (B13VGK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (B13

VFK)

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Klavye

4-Zone RGB Gaming Klavye

4-Zone RGB Gaming Klavye

Ses

2 x 2W Stereo Hoparlör

1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri

HD Audio Ready

2 x 2W Stereo Hoparlör

1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri

HD Audio Ready

USB Port

1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

2 x USB 3.2 Gen1 Type-A

1 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

2 x USB 3.2 Gen1 Type-A

1 x USB 2.0 Type-A

Video çıkışları

1 x HDMI™ (8K@60Hz / 4K@120Hz), 1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

1 x HDMI™ (8K@60Hz / 4K@120Hz), 1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

Bağlantı

Gigabit Ethernet / Intel® Wi-Fi 6 AX201 / Bluetooth v5.2

Gigabit Ethernet / Intel® Wi-Fi 6 AX201 / Bluetooth v5.2

Webcam

HD type (30fps@720p)

HD type (30fps@720p)

Güvenlik

Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Batarya

4-Cell, Li-Polymer, 90Whr

4-Cell, Li-Polymer, 90Whr

Adaptör

240W

240W

Boyutlar

398 (G) x 273 (D) x 27.2 (Y) mm

359 (G) x 259 (D) x 26.9 (Y) mm

Ağırlık

2.8 Kg

2.47 Kg

Model Adı

Cyborg 15 A12VF / A12VE

Işlemci

(max) En yeni 12.Nesil Intel® Core™ i7-12650H Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Ekran

15.6" Full HD (1920x1080),144 Hz Tazeleme oranı, IPS sınıfı panel

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A12VF)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (A12VE)

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Klavye

Blue Backlit Gaming Keyboard

Ses

2 x 2W Stereo Hoparlör

1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri

HD Audio Ready

USB Port

1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

2 x USB 3.2 Gen1 Type-A

Video çıkışları

1 x HDMI™ (4K@60Hz), 1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

Bağlantı

Gigabit Ethernet

Intel® Wi-Fi 6 AX201

Bluetooth v5.2

Webcam

HD type (30fps@720p)

Güvenlik

Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Batarya

3-Cell, Li-Polymer, 53.5Whr

Adaptör

120W

Boyutlar

359.36 (G) x  250.34 (D) x 21.95~22.9 (Y) mm

Ağırlık

1.98 Kg

Model Adı

Katana 17 B13VFK / B13VEK / B13UDXK / B13UCXK

Katana 15 B13VFK / B13VEK / B13UDXK

Işlemci

(max)En yeni 13.nesil Intel® Core™ i7-13620H işlemci

(max)En yeni 13.nesil Intel® Core™ i7-13620H işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Entegre SoC

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Ekran

17.3" Full HD (1920x1080),144 Hz Tazeleme oranı, IPS sınıfı panel

15.6" Full HD (1920x1080), 144 Hz Tazeleme oranı, IPS sınıfı panel

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (B13VFK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (B13VEK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (B13UDXK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 Laptop GPU 4GB GDDR6 (B13UCXK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (B13VFK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (B13VEK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (B13UDXK)

Depolama Yuvaları

2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Klavye

4-Zone RGB Gaming Keyboard

4-Zone RGB Gaming Keyboard

Ses

2 x 2W Stereo Hoparlör, 1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri, HD Audio Ready

2 x 2W Stereo Hoparlör, 1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri, HD Audio Ready

USB Port

1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP, 2 x USB 3.2 Gen1 Type-A, 1 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP, 2 x USB 3.2 Gen1 Type-A, 1 x USB 2.0 Type-A

Video çıkışları

1 x HDMI™ (8K@60Hz / 4K@120Hz), 1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

1 x HDMI™ (8K@60Hz / 4K@120Hz), 1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

Bağlantı

Gigabit Ethernet / Intel® Wi-Fi 6 AX201 / Bluetooth v5.2

Gigabit Ethernet / Intel® Wi-Fi 6 AX201 / Bluetooth v5.2

Webcam

HD type (30fps@720p)

HD type (30fps@720p)

Güvenlik

Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Batarya

3-Cell, Li-Polymer, 53.5Whr

3-Cell, Li-Polymer, 53.5Whr

Adaptör

200W (B13VFK / B13VEK) / 180W (B13UDXK / B13UCXK)

200W (B13VFK / B13VEK) / 180W (B13UDXK)

Boyutlar

398 (G) x 273 (D) x 25.2 (Y) mm

359 (G) x 259 (D) x 24.9 (Y) mm

Ağırlık

2.6 Kg

2.25 Kg

Model Adı

Katana 17 B12VGK / B12VFK / B12VEK / B12UDXK / B12UCXK

Katana 15 B12VGK / B12VFK / B12VEK / B13UDXK

Işlemci

(max) En yeni 12.Nesil Intel® Core™ i7-12650H işlemci

(max) En yeni 12.Nesil Intel® Core™ i7-12650H işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Entegre SoC

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Ekran

17.3" Full HD (1920x1080),144 Hz Tazeleme oranı, IPS sınıfı panel

15.6" Full HD (1920x1080), 144 Hz Tazeleme oranı, IPS sınıfı panel

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU 8GB GDDR6 (B12VGK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (B12VFK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (B12VEK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (B12UDXK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 Laptop GPU 4GB GDDR6 (B12UCXK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU 8GB GDDR6 (B12VGK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (B12VFK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (B12VEK)

NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (B12UDXK)

Depolama Yuvaları

2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Klavye

4-Zone RGB Gaming Keyboard

4-Zone RGB Gaming Keyboard

Ses

2 x 2W Stereo Hoparlör, 1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri, HD Audio Ready

2 x 2W Stereo Hoparlör, 1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri, HD Audio Ready

USB Port

1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP, 2 x USB 3.2 Gen1 Type-A, 1 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP, 2 x USB 3.2 Gen1 Type-A, 1 x USB 2.0 Type-A

Video çıkışları

1 x HDMI™ (8K@60Hz / 4K@120Hz), 1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

1 x HDMI™ (8K@60Hz / 4K@120Hz), 1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

Bağlantı

Gigabit Ethernet / Intel® Wi-Fi 6 AX201 / Bluetooth v5.2

Gigabit Ethernet / Intel® Wi-Fi 6 AX201 / Bluetooth v5.2

Webcam

HD type (30fps@720p)

HD type (30fps@720p)

Güvenlik

Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Batarya

3-Cell, Li-Polymer, 53.5Whr

3-Cell, Li-Polymer, 53.5Whr

Adaptör

200W (B12VGK / B12VFK / B12VEK) / 180W (B12UDXK / B12UCXK)

200W (B12VFK / B12VEK) / 180W (B13UDXK)

Boyutlar

398 (G) x 273 (D) x 25.2 (Y) mm

359 (G) x 259 (D) x 24.9 (Y) mm

Ağırlık

2.6 Kg

2.25 Kg

Model Adı

Sword 17 A12VF / A12VE / A12UDX / A12UCX

Sword 15 A12VF / A12VE / A12UDX

Işlemci

(max) En yeni 12.Nesil Intel® Core™ i7-12650H işlemci

(max) En yeni 12.Nesil Intel® Core™ i7-12650H işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Entegre SoC

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Ekran

17.3" Full HD (1920x1080), 144 Hz Tazeleme oranı, IPS sınıfı panel

15.6" Full HD (1920x1080), 144 Hz Tazeleme oranı, IPS sınıfı panel

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A12VF)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (A12VE)

NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (A12UDX)

NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 Laptop GPU 4GB GDDR6 (A12UCX)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A12VF)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (A12VE)

NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (A12UDX)

Depolama Yuvaları

2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Klavye

Blue Backlit Gaming Keyboard

Blue Backlit Gaming Keyboard

Ses

2 x 2W Stereo Hoparlör

1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri

HD Audio Ready

2 x 2W Stereo Hoparlör

1 x Ses kombo jakı

Nahimic 3 Ses Geliştirmeleri

HD Audio Ready

USB Port

1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

2 x USB 3.2 Gen1 Type-A

1 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

2 x USB 3.2 Gen1 Type-A

1 x USB 2.0 Type-A

Video çıkışları

1 x HDMI™ (8K@60Hz / 4K@120Hz), 1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

1 x HDMI™ (8K@60Hz / 4K@120Hz), 1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

Bağlantı

Gigabit Ethernet / Intel® Wi-Fi 6 AX201 / Bluetooth v5.2

Gigabit Ethernet / Intel® Wi-Fi 6 AX201 / Bluetooth v5.2

Webcam

HD type (30fps@720p)

HD type (30fps@720p)

Güvenlik

Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Batarya

3-Cell, Li-Polymer, 53.5Whr

3-Cell, Li-Polymer, 53.5Whr

Adaptör

200W (A12VF / A12VE) / 180W (A12UDX / A12UCX)

200W (A12VF / A12VE) / 180W (A12UDX)

Boyutlar

398 (G) x 273 (D) x 25.2 (Y) mm

359 (G) x 259 (D) x 24.9 (Y) mm

Ağırlık

2.6 Kg

2.25 Kg

Model Adı

Creator Z17 HX Studio A13VGT / A13VFT / A13VET

Işlemci

(max)En yeni 13.nesil Intel® Core™ i9-13950HX Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Ekran

17“ QHD+ (2560x1600), 16:10, Dokunmatik, 165Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3(Tipik), IPS sınıfı panel, MSI Pen 2 desteği

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A13VGT)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A13VFT)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (A13VET)

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen5 x4

Webcam / Microphone

IR FHD type (30fps@1080p) / 4 yönlü mikrofon

Keyboard

Per-Key RGB keyboard

Güvenlik

Discrete Trusted Platform Module(dTPM) 2.0/ Fingerprint Reader / IR Webcam

Sensor

Ambient Light Sensor

Bağlantı

Intel®  Wi-Fi 6E AX211, Bluetooth v5.3

Ses

4 × 2W Stereo Hoparlör  Dynaudio ses sistemi

1 × Ses kombo jakı

DTS Ses İşleme, HD Audio Ready

G/Ç

1 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C (PD şarj desteği)

1 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C

1 x USB 3.2 Gen 2 Type-A

1 x HDMI™ (8K@ 60Hz / 4K@ 120Hz)

1 x SD Express Kart Okuyucu

1 x DC-in

Batarya/Adaptör

4-Cell, Li-Polymer, 90Whr

280W adaptor

Weight/Boyutlar

2.49 kg

382(G) × 260(D) × 19(Y) mm

Model Adı

Creator Z16 HX Studio B13VGTO / B13VFTO / B13VETO

Işlemci

(max)En yeni 13.nesil Intel® Core™ i9-13950HX Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Ekran

16" QHD+ (2560x1600), 16:10, Dokunmatik, 120Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3(Tipik), IPS sınıfı panel

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU 8GB GDDR6 (B13VGTO)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (B13VFTO)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (B13VETO)

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen5 x4

Webcam / Microphone

IR HD type (30fps@720p) / 4 yönlü mikrofon

Keyboard

Per-Key RGB keyboard

Güvenlik

Discrete Trusted Platform Module(dTPM) 2.0 / Fingerprint Reader / IR Webcam

Sensor

Ambient Light Sensor

Bağlantı

Intel®  Wi-Fi 6E AX211, Bluetooth v5.3

Ses

4 × 2W Stereo Hoparlör  Dynaudio ses sistemi

1 × Ses kombo jakı

DTS Ses İşleme, HD Audio Ready

G/Ç

1 x Thunderbolt™ 4 / DP / USB Type-C (PD şarj desteği)

1 x USB 3.2 Gen 2 Type-A

1 x HDMI™ (8K@ 60Hz / 4K@ 120Hz)

1 x SD Express Kart Okuyucu

1 x DC-in

Batarya/Adaptör

4-Cell, Li-Polymer, 90Whr

280W adaptor

Weight/Boyutlar

2.35 kg

359(G) × 256(D) × 18.4(Y) mm

Model Adı

Creator M16 B13VE / B13UDX

Işlemci

(max)En yeni 13.nesil Intel® Core™ i7-13700H Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Ekran

16" FHD+ (1920 x 1200), 16:10, 144Hz Tazeleme oranı, IPS sınıfı panel

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (B13VE)

NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (B13UDX)

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Depolama Yuvaları

2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Webcam

HD type (30fps@720p)

Keyboard

Tek renk ışıklandırma (Beyaz)

Güvenlik

Fingerprint Reader / Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Bağlantı

Gigabit Ethernet, Intel® Wi-Fi 6 AX201, Bluetooth v5.2

Ses

2 x 2W Stereo Hoparlör

1 x Ses kombo jakı

DTS Ses İşleme, HD Audio Ready

G/Ç

1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

2 x USB 3.2 Gen1 Type-A

1 x USB 2.0 Type-A,

1 x HDMI™ (8K@ 60Hz / 4K@ 120Hz)

1 x RJ45

1 x DC-in

Batarya/Adaptör

3-Cell, Li-Polymer, 53.5Whr

200W(B13VE) / 180W(B13UDX)

Weight/Boyutlar

2.26 kg

359(G) × 259(D) × 23.95 (Y) mm

Model Adı

Creator M16 A12VE / A12UDX

Işlemci

(max) En yeni 12.Nesil Intel® Core™ i7-12650H Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Ekran

16" FHD+ (1920 x 1200), 16:10, 144Hz Tazeleme oranı, IPS sınıfı panel

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (A12VE)

NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (A12UDX)

Bellek

DDR5, 2 Slot, (max)64GB

Depolama Yuvaları

2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Webcam

HD type (30fps@720p)

Keyboard

Tek renk ışıklandırma (Beyaz)

Güvenlik

Fingerprint Reader / Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0

Bağlantı

Gigabit Ethernet, Intel® Wi-Fi 6 AX201, Bluetooth v5.2

Ses

2 x 2W Stereo Hoparlör

1 x Ses kombo jakı

DTS Ses İşleme, HD Audio Ready

G/Ç

1 x USB 3.2 Gen1 Type-C / DP

2 x USB 3.2 Gen1 Type-A

1 x USB 2.0 Type-A,

1 x HDMI™ (8K@ 60Hz / 4K@ 120Hz)

1 x RJ45

1 x DC-in

Batarya/Adaptör

3-Cell, Li-Polymer, 53.5Whr

200W(A12VE) / 180W(A12UDX)

Weight/Boyutlar

2.26 kg

359(G) × 259(D) × 23.95 (Y) mm

Model Adı

Summit E16 Flip Evo A13MT

Summit E16 Flip A13VFT / A13VET

Işlemci

13th Gen Intel® Core™ i7-1360P Işlemci

13th Gen Intel® Core™ i7-1360P Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Entegre SoC

Bellek

LPDDR5 onboard, 16GB, dual channel

LPDDR5 onboard, (max)32GB, dual channel

Ekran

16" QHD+ (2560x1600), 16:10, Dokunmatik, 165Hz Tazeleme oranı,

%100DCI-P3(Tipik), IPS sınıfı panel, Support MSI Pen

16" QHD+ (2560x1600), 16:10, Dokunmatik, 165Hz Tazeleme oranı,

%100DCI-P3(Tipik), IPS sınıfı panel, Support MSI Pen

Grafikler

Intel® Iris® Xe Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A13VFT)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (A13VET)

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Giriş

Tek renk ışıklandırmalı (Beyaz)

Tek renk ışıklandırmalı (Beyaz)

Güvenlik

Discrete Trusted Platform Module(dTPM) 2.0 / Fingerprint Reader / Webcam Lock Switch/ IR Webcam

Discrete Trusted Platform Module(dTPM) 2.0 / Fingerprint Reader / Webcam Lock Switch/ IR Webcam

Sensor

Ambient Light Sensor / Gyroscope / Accelerometer / Magnetometer

Ambient Light Sensor / Gyroscope / Accelerometer / Magnetometer

Bağlantı

Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675, Bluetooth v5.3

Intel® Wi-Fi 6E AX211, Bluetooth v5.3

Ses

2 × 2W Speakers / 1× Ses kombo jakı

HD Audio Ready, DTS Ses İşleme

2 × 2W Speakers / 1× Ses kombo jakı

HD Audio Ready, DTS Ses İşleme

G/Ç

2 x Thunderbolt™4 / DP/ USB Type-C (PD şarj desteği)

2 x USB 3.2 Gen2 Type-A

1 x microSD Kart Okuyucu

1 x HDMI™ (4K@60Hz)

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP (PD şarj desteği)

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C

1 x USB 3.2 Gen2 Type-A

1 x microSD Kart Okuyucu

1 x HDMI™ (8K@60Hz / 4K@120Hz)

Batarya/Adaptör

4-Cell, Li-Polymer, 82Whr / 65W Type-C PD

4-Cell, Li-Polymer, 82Whr / 150W(A13VFT), 120W(A13VET)

Webcam

IR FHD type (30fps@1080p) with Noise Reduction Cam

IR FHD type (30fps@1080p) with Noise Reduction Cam

Boyutlar

358(G) x 258.55(D) x 16.85(Y) mm

358(G) x 258.55(D) x 16.85(Y) mm

Ağırlık

2.1 Kg

2.1 Kg

Renk

Ink Black

Ink Black

Model Adı

Summit E14 Flip Evo A13MT

Işlemci

13th Gen Intel® Core™ i7-1360P Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Bellek

LPDDR5 onboard, (max)32GB, dual channel

Ekran

14" QHD+(2880x1800), 16:10, Dokunmatik, %100DCI-P3(Tipik), IPS sınıfı panel, Support MSI Pen

Grafikler

Intel® Iris® Xe Grafikler

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Giriş

Tek renk ışıklandırmalı (Beyaz)

Güvenlik

Discrete Trusted Platform Module(dTPM) 2.0/ Fingerprint Reader / Webcam Lock Switch/ IR Webcam

Sensor

Ambient Light Sensor / Gyroscope / Accelerometer / Magnetometer

Bağlantı

Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675, Bluetooth v5.3

Ses

2 × 2W Speakers / 1× Ses kombo jakı

HD Audio Ready, DTS Ses İşleme

G/Ç

2 x Thunderbolt™4 / DP/ USB Type-C (PD şarj desteği)

1 x USB 3.2 Gen2 Type-A

1 x microSD Kart Okuyucu

1 x HDMI™ (4K@60Hz)

Batarya/Adaptör

4-Cell, Li-Polymer, 72Whr / 65W Type-C PD

Webcam

IR FHD type (30fps@1080p) with Noise Reduction Cam

Boyutlar

314(G) x 227.5(D) x 17.9(Y) mm

Ağırlık

1.59 Kg

Renk

Ink Black

Model Adı

Summit E13 Flip Evo A13MT

Işlemci

13th Gen Intel® Core™ i7-1360P Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Bellek

LPDDR5 onboard, (max)32GB, dual channel

Ekran

13.4" FHD+ (1920x1200), 16:10, Dokunmatik, 120Hz Tazeleme oranı, %100sRGB(Tipik), IPS sınıfı panel, Support MSI Pen

Grafikler

Intel® Iris® Xe Grafikler

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Giriş

Tek renk ışıklandırmalı (Beyaz)

Güvenlik

Discrete Trusted Platform Module(dTPM) 2.0/ Fingerprint Reader / Webcam Lock Switch/ IR Webcam

Sensor

Ambient Light Sensor / Gyroscope / Accelerometer / Magnetometer

Bağlantı

Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675, Bluetooth v5.3

Ses

2 × 2W Speakers / 1× Ses kombo jakı

HD Audio Ready, DTS Ses İşleme

G/Ç

2 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C (PD şarj desteği)

1 x USB 3.2 Gen1 Type-A

1 x microSD Kart Okuyucu(Hidden)

1 x HDMI™ (4K@60Hz)

Batarya/Adaptör

4-Cell, Li-Polymer, 70Whr / 65W Type-C PD

Webcam

IR FHD type (30fps@1080p) with Noise Reduction Cam

Boyutlar

300.2(G) x 222.25(D) x 14.9(Y) mm

Ağırlık

1.35 Kg

Renk

Pure White / Ink Black

Model Adı

Prestige 16 Studio A13VF / A13VE

Prestige 16 Evo A13M

Işlemci

13th Gen Intel® Core™ i7-13700H Işlemci

13th Gen Intel® Core™ i7-13700H Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Windows 11 Home (MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Entegre SoC

Bellek

LPDDR5 onboard, 16GB, dual channel

LPDDR5 onboard, 16GB, dual channel

Ekran

16“ QHD+ (2560x1600), 16:10, 165Hz Tazeleme oranı, MiniLED,  VESA EkranHDR™ 1000 Sertifikalı, %100DCI-P3(Tipik), IPS sınıfı panel

16" QHD+ (2560x1600), 165Hz Tazeleme oranı, %100DCI-P3(Tipik),

IPS sınıfı panel

Grafikler

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 (A13VF)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 (A13VE)

Intel® Iris® Xe Grafikler

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Giriş

Tek renk ışıklandırmalı (Beyaz)

Tek renk ışıklandırmalı (Beyaz)

Güvenlik

Discrete Trusted Platform Module(dTPM) 2.0 / Fingerprint Reader / Webcam Lock Switch / IR Webcam

Discrete Trusted Platform Module(dTPM) 2.0 / Fingerprint Reader / Webcam Lock Switch/ IR Webcam

Sensor

Ambient Light Sensor

Ambient Light Sensor

Bağlantı

Intel® Wi-Fi 6E AX211, Bluetooth v5.3

Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675, Bluetooth v5.3

Ses

2 × 2W Speakers / 1× Ses kombo jakı

HD Audio Ready, DTS Ses İşleme

2 × 2W Speakers / 1× Ses kombo jakı

HD Audio Ready, DTS Ses İşleme

G/Ç

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP (PD şarj desteği)

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C

1 x USB 3.2 Gen2 Type-A

1 x microSD Kart Okuyucu

1 x HDMI™ (8K@60Hz / 4K@120Hz)

2 x Thunderbolt™4 / DP/ USB Type-C (PD şarj desteği)

2 x USB 3.2 Gen2 Type-A

1 x microSD Kart Okuyucu

1 x HDMI™ (4K@60Hz)

Batarya/Adaptör

4-Cell, Li-Polymer, 82Whr / 150W(A13VF), 120W(A13VE)

4-Cell, Li-Polymer, 82Whr / 100W Type-C PD

Webcam

IR FHD type (30fps@1080p) with Noise Reduction Cam

IR FHD type (30fps@1080p) with Noise Reduction Cam

Boyutlar

358(G) x 258.55(D) x 16.85(Y) mm

358(G) x 258.55(D) x 16.85(Y) mm

Ağırlık

2.1 Kg

1.9 Kg

Renk

Urban Silver

Urban Silver

Model Adı

Prestige 14 Evo B13M

Işlemci

(max)13th Gen Intel® Core™ i7-13700H Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home / Windows 11 Pro

(MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Yongaseti

Entegre SoC

Bellek

LPDDR5 onboard, 16GB, dual channel

Ekran

14” FHD+ (1920x1200), %100sRGB(Tipik), 300nits, lower power, IPS sınıfı panel

Grafikler

Intel® Iris® Xe  Grafikler

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Giriş

Tek renk ışıklandırmalı (Beyaz)

Güvenlik

Discrete Trusted Platform Module(dTPM) 2.0 / Fingerprint Reader / Webcam Lock Switch/

IR Webcam

Sensor

Ambient Light Sensor

Bağlantı

Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675, Bluetooth v5.3

Ses

2 × 2W Speakers / 1× Ses kombo jakı

HD Audio Ready, DTS Ses İşleme

G/Ç

2 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C (PD şarj desteği)

1 x USB 3.2 Gen2 Type-A

1 x HDMI™ (4K@60Hz)

1 x microSD Kart Okuyucu

Batarya/Adaptör

4-Cell, Li-Polymer, 72 Whr / 100W Type-C PD

Webcam

IR FHD Type (30fps@1080p)

Boyutlar

314(G) x  227.5(D) x 17.9(Y) mm

Ağırlık

1.49 Kg

Model Adı

Prestige 13 Evo A13M

Işlemci

13th Gen Intel® Core™ i7-1360P Işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home / Windows 11 Pro

(MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Yongaseti

Entegre SoC

Bellek

LPDDR5 onboard, (max)16GB, dual channel

Ekran

13.3” FHD+ (1920x1200), %100sRGB(Tipik), 400nits, IPS sınıfı panel

Grafikler

Intel® Iris® Xe  Grafikler

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen4 x4

Giriş

Tek renk ışıklandırmalı (Beyaz)

Güvenlik

Discrete Trusted Platform Module(dTPM) 2.0 / Fingerprint Reader / Webcam Shutter/ IR Webcam

Sensor

Ambient Light Sensor

Bağlantı

Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675, Bluetooth v5.3

Ses

2 × 2W Speakers / 1× Ses kombo jakı

HD Audio Ready, DTS Ses İşleme

G/Ç

2 x Thunderbolt™ 4 / DP/ USB Type-C (PD şarj desteği)

1 x USB 3.2 Gen1 Type-A

1 x HDMI™ (4K@60Hz)

1 x microSD Kart Okuyucu

Batarya/Adaptör

4-Cell, Li-Polymer, 75 Whr / 65W Type-C PD

Webcam

IR FHD Type (30fps@1080p) Webcam shutter

Boyutlar

299(G) x  210(D) x 16.9(Y) mm

Ağırlık

990 g

Model Adı

Modern 15  B13M

Modern 14  C13M

Işlemci

(max)En yeni 13.nesil Intel® Core i7-1355U işlemci

(max)En yeni 13.nesil Intel® Core i7-1355U işlemci

İşletim Sistemi

Windows 11 Home(MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Windows 11 Home(MSI ticari işletmeler için Windows 11 Pro ürününü önerir.)

Windows 11 Pro

Yongaseti

Entegre SoC

Entegre SoC

Bellek

DDR4-3200 onboard, (max)16GB, dual channel

DDR4-3200 onboard, (max)16GB, dual channel

Ekran

15.6” FHD(1920x1080), IPS sınıfı panel

14” FHD(1920x1080), IPS sınıfı panel

Grafikler

Intel® Iris® Xe Grafikler 

Intel® Iris® Xe Grafikler 

Intel® UHD Grafikler (Intel® Core™ i3 Işlemci)

Depolama Yuvaları

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 x4

1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 x4

Giriş

Tek renk ışıklandırmalı (Beyaz)

Tek renk ışıklandırmalı (Beyaz)

Bağlantı

Intel® Wi-Fi 6 AX201 + Bluetooth v5.2

Intel® Wi-Fi 6 AX201, Bluetooth v5.2

Ses

2 × 2W Speakers / 1 × Ses kombo jakı

HD Audio Ready

2 × 2W Speakers / 1 × Ses kombo jakı

HD Audio Ready

G/Ç

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP (PD şarj desteği),

1 x USB 3.2 Gen2 Type-A, 2 x USB 2.0 Type-A,

1 x HDMI™ (4K@30Hz), 1 x microSD Kart Okuyucu,

1 x DC-in

1 x USB 3.2 Gen2 Type-C / DP (PD şarj desteği),

1 x USB 3.2 Gen2 Type-A, 2 x USB 2.0 Type-A,

1 x HDMI™ (4K@30Hz), 1 x microSD Kart Okuyucu,

1 x DC-in

Renk

Classic Black

Star Blue

Beige Rose

Urban Silver

Classic Black

Batarya/Adaptör

3-Cell, Li-Polymer, 39 Whr (support fast charging) 

65W

3-Cell, Li-Polymer, 39 Whr (support fast charging) 

65W

Webcam

HD type (30fps@720p)

HD type (30fps@720p)

Boyutlar

359(G) x  241(D) x 19.9(Y) mm

319.9(G) x  223 (D) x 19.35(Y) mm

Ağırlık

1.7 Kg

1.4 Kg

* Ürün özellikleri, işlevleri ve görünümleri modellere ve ülkelere göre değişiklik gösterebilir. Tüm özellikler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir.

MSI Twitch:      twitch.tv/msigaming

MSI GAMING:  https://www.msi.com/

MSI Facebook:https://www.facebook.com/MSIGaming

MSI Instagram: https://www.instagram.com/msigaming/

MSI YouTube:   https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal

MSI Twitter:       https://twitter.com/msitweets

Gerçek zamanlı haberler ve ürün bilgileri için MSI RSS Kaynağına abone olun: https://www.msi.com/rss

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!