Kıbrıs otelleri ile harika bir tatil | Yılbaşının tadını Kıbrıs'ta çıkarın!

Güncelleme Tarihi:

Kıbrıs otelleri ile harika bir tatil | Yılbaşının tadını Kıbrısta çıkarın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2022 14:53

Kıbrıs’ta yılbaşı elbette apayrı bir tecrübe oluyor ama yavru vatanda balayı gibi özel bir tatili yaşamak rüya gibi diyebiliriz! Birbirinden güzel ve lüks Kıbrıs otelleri sunduğu hizmetlerle ve eğlenceleriyle adeta çiftlerin gözdesi oluyor. Kıbrıs’ta balayı için tercih edebileceğiniz birkaç Kıbrıs otel seçeneğini sizler için yazdık; Limak Cyprus Deluxe, Concorde Luxury Resort, Acapulco Resort Convention Spa Hotel ve Merit Royal bunlardan ilki. Kıbrıs otel kültüründe eğlenmek diye bir kural var desek abartmış olmayız. Tek bir anınız bile boş geçmeyecek, otellerin eğlence mekanlarında unutamayacağınız bir keyif yaşayacaksınız. En farklı en iyi eğlence mekanları Kıbrıs otellerinde bulunuyor hakikaten! Dolu dizgin bir tatilin kapılarını yavru vatanda aralamaya var mısınız?

EN EĞLENCELİ YILBAŞI KIBRIS’TA YAŞANIR!

Hem farklı hem de bir o kadar eğlenceli otellerden ve kısaca özelliklerinden bahsedelim; Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel & Spa konforlu odaları ve tertemiz mavi suların manzarasıyla aynı zamanda da dikkat çeken eğlence merkeziyle konuklarını ağırlıyor. Acapulco Resort Convention Spa Hotel Girne’de en temiz sahillerden birinde konumlanmasının yanında; lunaparkı, havuzları ve yine canlı eğlencelerin bulunduğu mekanlarıyla adeta göz dolduruyor. Elexus Hotel Resort da yine merkeze yakın konumuyla tatilcilerin tercih ettiği oteller arasına giriyor. Eğlenceli aktivitelerinin yanı sıra spor alanlarıyla da fark yaratıyor. KIbrıs’ta eğlence deyince Limak Cyrus Deluxe Hotel’den de bahsetmeliyiz elbette! Ultra her şey dahil konseptiyle ayrıcalıklı bir tatilin kapılarını aralayacak, müzik ve aktivitelerle keyfinize keyif katacaksınız. Denize sıfır konumunun bu güzel avantajından bahsetmeden geçemeyeceğimiz Salamis Bay Conti Hotel altın sarısı kumlarıyla herkesi met ediyor gerçekten! Donanımlı ve lüks dekorasyona sahip odalarıyla hem çiftlere hem çocuklara hitap eden oteller arasında burası. Salamis’te canlı müzik, karaoke ve sinema geceleri gibi hiç sıkılmayacağınız bir dolu aktivite olacak. Tatilin her anı ayrı bir zevk yaşayacaksınız. Merit Park Hotel de var tabii ki listede!  Girne şehir merkezine yakın olduğunu belirtelim ve hem büyüklüğü hem de konforuyla dikkat çektiğini belirtelim. Her şey dahil konseptinde apayrı olanaklar sunan tesis bir sürü club ve mekanla eğlencenin dozunu çok ayrı boyutlara çıkarıyor.

YAVRU VATANIN GÜZELLİĞİ VE FIRSATLARI HERKESİ BÜYÜLÜYOR! 

Kıbrıs otelleri ile harika bir tatil | Yılbaşının tadını Kıbrısta çıkarın

Yavru vatan Kıbrıs’ın tatil severler için yeri elbette çok ayrı! Türkiye’den pasaport ya da vizeye gerek kalmadan yavru vatanı ziyaret edebilir, Kıbrıs’ın eğlenceli nabzını yerinde tutabilirsiniz. Kıbrıs’ın tadı da en iyi elbette ki Kıbrıs otellerinde çıkar. Kıbrıs deyince akıllara Kıbrıs otelleri gelmemesi imkansız zaten. Dilerseniz Kıbrıs turları ile dilerseniz kendiniz bu deneyimi mutlaka yaşayın. Kıbrıs’ta tatil sezonu o kadar uzun sürüyor ki, burayı tercih sebeplerinin başında geliyor. Kıbrıs otel fiyatları açısından da farklı seçenek sunarak her cebe hitap etmeyi amaçlıyor.  Çeşit çeşit açık büfe hizmetlerini sunarak konukların hem gözünü hem de midesini doyuruyor. Erken rezervasyon fırsatlarını da değerlendirebilir ve çok uygun fiyatlarla Kıbrıs otelleri seçeneklerinden size en uygun olanını seçebilirsiniz. Yılbaşında da Kıbrıs gerçekten bambaşka oluyor. Değerli sanatçıların çıktığı ve müziğe doyacağınız otellerin eğlencelerinde sevdiğiniz isimleri dinleyebilirsiniz. Her şey dahil konseptiyle konaklayabilir ve bu kapsamda birçok imkan gibi yemeklere de ücret ödemek durumunda kalmazsınız.

GECE HAYATINIZI KIBRIS’TA RENKLENDİRİN!

Kıbrıs, otellerinin yanı sıra denizi, doğal güzellikleri ve gece hayatıyla da dikkat çekiyor elbette. KIbrıs’ın bu güzel otelleri arasından seçiminizi yaptıktan sonra bir de bu güzelliklere göz atmak kalıyor! Kıbrıs’a kadar gelmişken Lefkoşa’daki Selimiye camii olarak bilinen St. Sophia Katedrali’ni görmeli ve bu tatili küçük bir kültür turuna dönüştürebilirsiniz.  


İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!