Nisan ayı burçlarınızın Z raporu nedir?

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Bir hafta sonuna daha ulaşabildik. Yani sizlere yazmak bana yine nasip oldu diyebilirim. Gündemimiz bu ay oldukça yoğun olacak ama hayatımızın en derin ve farkındalıklı dönemlerini yaşıyoruz.

 

Artık biliyorsunuz ki her Pazar saat 13:00’da Radyo D’de sizlerle “astromatik cevaplıyor” programımda buluşuyorum. Burada hem önümüzdeki haftanın gökyüzü olaylarını konuşuyoruz hem de haftalık sizlere burçlarınıza göre şarkılarınızı, motivasyon sözlerinizi armağan ediyorum.

 

Bu hafta derslerime çalıştım. Bakalım pazar günü ne çıkacak şansınıza diye merak ediyorsanız kaçırmayın derim.

 

Günün gökyüzü önerisi:

Ay yay burcundan oğlak burcuna geçiş yapacak!

Haberin Devamı

Günün film önerisi: Güneşin Oğlu

Onur Ünlü ‘nün yazdığı ve yönettiği, Haluk Bilginer, Özgü Namal, Hümeyra, Köksal Engür ve Bülent Emin Yarar'ın başlıca rollerde oynadıkları 2008 yılı yapımı Türk filmi.

 

 

Nisan, bir uyanış ayıdır!

 

Yepyeni bir dönemin ilk adımlarınız atıyoruz. Kendinden çok söz ettirecek olan nisan ayı tamamen bir karar ayı olarak tanımlanabilir. Şaşırtıcı ve savaşçı gelişmelerin içerisinde olduğumuz bu ay, sizlerde burçlarınıza göre hangi konuları daha fazla fark etmek zorunda kalacaksınız bunları konuşalım.

Önce yükselen sonra kendi burcunuza göre okuyabilir ve buna göre bağlantı kurabilirsiniz.

 

KOÇ BURCU: Gerçek hayatınızın amacına doğru ilerliyorsunuz. Bunun tadını çıkartın ve fevri olmayın. Hayatınıza giren yeni insanlar bundan sonraki başarılarınızın nedeni olabilir. Yeni aldığınız pozisyonlar sizleri beklemediğiniz başarılara ilerletiyor olacak.

 

BOĞA BURCU: Kırıldığınız ve isyan ettiğiniz her şey aslında sizi size döndüren nedenlerdir. İnsan kendini başkasında aramayı bıraktığında güçlenir. Sizde bunu öğreniyorsunuz. Ay sonunda kendinizi yeni bir benlikle keşfedeceksiniz.

 

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU: Eskisinden daha umutlu olacaksınız. Şu sıralar öfkene yeniliyor olsan da asıl ideallerini ve olman gereken yeri keşfediyorsun. Bu durum seni korkutmasın. İlerlemekten korkma ve sana engel olan şeyleri temizle. Yeni bir sen doğuyor.

 

YENGEÇ BURCU: İş hayatınızla gündeme geleceksiniz. Yeni bir proje ya da yeni bir sayfa açıyor olabilirsiniz. Hedefleriniz belkide hiç bu kadar büyük olmamıştı. Büyük düşünün ve büyük oynayın. Bunu hakkettiniz.

 

ASLAN BURCU: Yeni bir vizyona geçiyorsunuz. Bugüne kadar yapmadığınız ve bilmediğiniz yollara giriyorsunuz. Bir şeyleri bilmemek daha önce hiç bu kadar zevkli gelmemişti. Şimdi bu yolun gidişi sizi bambaşka bir zafere götürüyor. Bakış açınızı değiştirin.

 

Haberin Devamı

BAŞAK BURCU: Parasal konular ya da alacak-verecek işleriniz bu ay toparlanıyor. İlişkilerde uzun zamandır gereksiz hizmetlerde bulundunuz. Giden gitmiştir. Kendinizi tüketmekten vazgeçin. Anlamayana laf anlatılmaz. Hepsi bu..

 

TERAZİ BURCU: İlişkilerde yeni bir yola çekiliyorsunuz. Bugüne kadar bildiklerinizin dışında ilerleyeceksiniz. Satış veya alacak işleriniz tamamlanıyor. Dostları düşman, düşmanları dost görmeniz sizi artık şaşırtmıyor olsa da kime iki kere güvenmeniz gerektiğini daha net görüyorsunuz. Büyük bir Aşk’ın ilk adımı bu ay geliyor.

 

AKREP BURCU: Günlük rutinlerinizi değiştirme kararı alıyor olabilirsiniz. Eksikliklerinizi fark edip partnerinizi suçlamaktan ya da başka birilerine fatura kesmekten vazgeçin. Yaşam sizin ve sizden başka daha değerli bir şey yok, bunu anlayın. İnatlaşmak size zarar verir. Bırakın gitmesi gerekenler gitsin.

 

Haberin Devamı

YAY BURCU: Yaşamınızdaki keyif ve enerji sanki geri dönüyor hissini yaşayacaksınız. Bir seçim zamanına ilerliyorsunuz. Yaşam size yeniden fırsatlar sunuyor. Oyun henüz bitmedi. Kendinize inancınızı kaybetmeyin.

 

OĞLAK BURCU: Aile hayatınız, yerleşim yeriniz ve ait olduğunuz yeri değiştirme kararı alıyorsunuz. Verdiğiniz kararlardan dönmek gibi bir özelliğiniz olmadığı için son kez düşünme çabasındasınız. Bazen verdiğiniz gereğinden fazla gösterdiğiniz çabalar kendinizi kaybetmenize neden olabilir. Önünüze gelen son şansıda kaybetmemek için artık cesur olun.

 

KOVA BURCU: İletişim kurma biçiminizde büyük değişim kararları alıyorsunuz. Önünüzü kesen ne varsa hepsinden vazgeçiyorsunuz. Artık yeni bir yola doğru ilerliyorsunuz. Özgürleşmek adına güzel çözümler buldunuz. Cesurca ilerleyin.

 

Haberin Devamı

BALIK BURCU: Yaşamın maddi değerleri kısmında çok yoruldunuz. Kendiniz dışında herkesi düşünmek sizi en çok yıpratan şey oldu. Şimdi bu ay kendinize zaman ayırın ve siz olmazsanız hiçbir şey olmayacağını unutmayın. Kendi menfaatlerinizi koruma zamanı. Güzel bir başarı sizi bekliyor.

 

Daha detaylı aylık yorumlarınızı okumak isterseniz, mahmure.hurriyet.com.tr sayfamızdan aylıklar, haftalıklar ve günlüklerinizi takip edebilirsiniz.

 

Mutlu günler dilerim.

Yazarın Tüm Yazıları