Her kurban, lösemili çocuklara can

Kurban Bayramı yaklaşıyor. Bu bayram, çocukları sevindirmek için çok güzel bir fırsat. Şu günlerde belki de en çok sevindirilmeye muhtaç olan çocuklar lösemili olanlar. Çünkü hayata tutunmaya çalışıyorlar. Yapacağınız her bağış, uzatacağınız her el onların yüzünü güldürecek. Evlerine sağlıklı et ve süt ürünleri girecek.

Haberin Devamı

 

Her kurban, lösemili çocuklara can

 

LÖSEV’e vekâlet verin

Lösemili çocukların sağlıklı beslenmesi çok önemli. Bu nedenle Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) binlerce lösemili ve kanserli hastaya adaletli şekilde 12 ay boyunca taze et ve et ürünleri dağıtımı yapacak ve lösemili hastaların sağlıklı beslenmesine katkı sağlayacak. Şu an LÖSEV’e kayıtlı 21 bin hasta bulunuyor. Bu rakam hiç de az değil. İhtiyaç sahibi 21 bin insan demek. Kurbanlarınız 21 bin hastaya ulaşacak. Üstelik yapacağınız bağış ile LÖSEV, kurbanlarınızı da noter huzurunda dini usullere göre kesecek. Bağışlarınızı www.losev.org .tr internet sitesinden veya (0532) 755 06 60 ve (0312) 447 06 60 numaralı telefonları arayarak yapabilirsiniz. Unutmayın! Her kurban, lösemili çocuklara can!

 

Haberin Devamı

Her kurban, lösemili çocuklara can


Siz de Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek hem kurbanlarınızı dini usullere göre kestirebilir, hem de bu bağışlarınızla hasta çocuklarımız ile yakınlarınızın hayatını kurtarabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları