Dolu dolu bir tatil programı

Dokuz günlük tatil başladı. Ailece gidebileceğimiz, hem kaliteli zaman geçirebileceğimiz hem de yeni şeyler öğrenebileceğimiz yerleri derledik.

Haberin Devamı

Tema parkta eğlenceli bir gün

Dolu dolu bir tatil programı

İstanbul’daki bu devasa tema parktaki oyuncaklara sadece çocuklar değil, yetişkinler de bayılıyor. Yürekleri ağza getiren ‘Adalet Kulesi’, dev roller coaster ‘Nefeskesen’, çocukların çok sevdiği ‘King Kong’, ailece binip ıslanabileceğiniz ‘Viking Gemisi’, İstanbul’un
fethini insansı robotlarla anlatan ‘Fatih’in Rüyası’ ve 3D sinemalar sizi bekliyor.

Bu ülkede şenlik var  

Dolu dolu bir tatil programı

Bu bayram Kidzania çocuklar ülkesinde minikleri ve ailelerini birbirinden güzel etkinlikler bekliyor. Pilotlar uçak kullanıyor, gizli ajanlar sır perdelerini aralıyor, arkeologlar kazı yapıyor ve şefler birbirinden leziz yiyecekler hazırlıyorlar. Çocuklar hem meslekleri deneyimleyecekler hem de bayram sürprizleriyle karşılaşacaklar.

Haberin Devamı

Galaktik bir deneyim

Dolu dolu bir tatil programı

İzmir Uzay Bilimleri Eğitim Merkezi’nde sadece çocuklar için değil, yetişkinler için de birbirinden güzel atölyeler, sergiler ve deneyim alanları var. Her yaş grubu için ayrı ayrı planlanmış etkinliklerin yanı sıra ailece katılabileceğiniz uzay gezisi, güneşe yolculuk, galaktik gezi gibi özel programlar da mevcut.

Dünyaya bir de tersten bakın

Dolu dolu bir tatil programı

Ters Ev Antalya Aksiyon Parkı çok ilginç bir deneyim sunuyor. Bu evin içindeki tüm eşyalar ters. Hayata bir günlüğüne tersten bakmak isteyen herkes bu eve bayılıyor. İçeri girin, bol bol fotoğraf çekin, benzersiz bir deneyim yaşayın. Günlük hayatta kullandığınız eşyaların tavandan sarkıyor olması biraz başınızı döndürebilir.

Haberin Devamı

Harikalar Diyarı’nda masalsı bir gün

Dolu dolu bir tatil programı

Masal kahramanlarıyla dolu parkın içinde Gülliver’den Peter Pan’a, Nasrettin Hoca’dan Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’e kadar birçok kahramanın heykeli, oyun ve oyuncakları var. Parkta go-kart pistinde yarış otomobili kullanabilir, Nejat Uygur Tiyatrosu’nda oyun izleyebilir, masal saati etkinliklerine katılabilirsiniz.

Eğlenceli oyunlar ve oyuncaklar bir arada

Dolu dolu bir tatil programı

Geçmişle bugünü bir araya getiren Gaziantep Oyun ve Oyuncak Müzesi’nde dünya tarihine damgasını vuran el yapımı oyuncaklar, birbirinden güzel etkinlikler ve oyunlar sizi bekliyor. Müzede küçükken
en sevdiğiniz oyuncakları çocuklarınıza gösterebilir, çocukluğunuzdaki gibi eğleneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

HAFTANIN KİTABI

‘Gezegenimi Kurtarmaya Hakkım Var’ dünyaya iyi bakmanın önemini anlatan etkileyici bir kitap.

Dolu dolu bir tatil programı

Yazan: Alain Serres
Resimleyen: Aurélia Fronty
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları
Tür: Resimli öykü Yaş: 3+
Sayfa: 40 Fiyatı: 46 lira

FOTOĞRAFINI ÇEK, GÖNDER

Ailenizin minik üyesinin fotoğrafını çekin,
#HürriyetÇocuklaHayat etiketiyle Instagram’da paylaşın, bu sayfada yayımlayalım.

Dolu dolu bir tatil programı

Emir ve Gamze Ekinci’nin oğlu Poyraz

Yazarın Tüm Yazıları