Keyifli aktiviteler

Yeni yıla sosyal ve keyifli aktivitelerle ilgilenebileceğimiz şekilde bir giriş yapıyoruz. 2017’nin ülkemize huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte iyi yıllar dilerim. Sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

KOÇ

Göz önünde olacağınız bir aya giriş yapıyorsunuz sevgili Koçlar. İş hayatınız ve kariyeriniz ön planda, ama biraz zorlu olacak gibi duruyor. Bu esnada kimsenin görev ve sorumluluklarını üstlenmek zorunda değilsiniz, unutmayın.

BOĞA
Herkesin yanınıza gelip güç bulmak istediği, anlayışlı ve şefkatli olmanızı gerektirecek durumlarla karşılaşabileceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz sevgili Boğalar. Karşılıksız yardımlarınız ön plana çıkabilir.

İKİZLER
Ocak ayının ilk haftalarında sözlerinize ve hareketlerinize dikkat etmelisiniz. Geri dönüşü olmayan sözler söylemekten veya geri alamayacağınız tavırlardan kaçınmalısınız. Bazı şeylerin üzerinden geçmeniz ya da geriye dönük çalışmalar yapmanız gerekebilir.

YENGEÇ
Ocak ayı başlangıcında zorlu gezegen konumları devrede olacak. Sizi bir süredir zorlayan konularda yeni zorluklar yaşanması enerjinizi ve düşüncelerinizi toplayıp yeni stratejiler geliştirmenizi gerektirebilir.

Haberin Devamı

ASLAN
Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya yaratıcılık gerektiren işleriniz açısından sorumluluk gerektiren bir aya başlıyorsunuz sevgili Aslanlar. Özellikle 8 Ocak’ta, Merkür düzelene kadar bu alanlarda yanlış anlaşılmalarla uğraşabilirsiniz.

BAŞAK
Ocak ayında aşk hayatınız ve ailenizle ilgili sorumluluklarınız ön planda olabilir. Önemli görüşmeleri yöneticiniz Merkür’ün düzeleceği 8 Ocak sonrasına bırakmalısınız. Ayın ilk günlerindeki farklı hareketleriniz yakınlarınızı şaşırtabilir.

TERAZİ
Aile ilişkilerinizin dikkat gerektirebileceği bir aya başlıyorsunuz. Geçmiş konular tekrar gündeme gelebilir, yüzleşmeler veya hesaplaşmalar söz konusu olabilir ayın ilk haftasında. Aileyle ilgili konular bir şekilde çevrenizi de meşgul edebilir.

AKREP
Sevdiklerinize ve yakın çevrenize daha fazla zaman ve enerji ayırabileceğiniz bir aya giriyorsunuz. Ayın ilk günlerinde oldukça bonkörsünüz, ama sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler de olabilir. Siz yine de faydalı olmak isteyeceğe benziyorsunuz.

YAY
Kaynaklarınızı doğru kullanmalı ve aşırı harcamalardan kaçınmalısınız. Yanlış alana gereğinden fazla harcama yapmak bütçe açığına neden olabilir veya bazı harcamalar yüzünü gösterebilir. Tedbirli olmakta fayda var.

Haberin Devamı

OĞLAK
Aya kafanızda bazı şüpheler ya da endişelerle başlayabilirsiniz. Diğerleri farklı şeyler söylese dahi, siz sezgilerinize güvenin. Zira şüphelerinizde haklı olabilirsiniz. Ancak, iş hayatınızın ve kariyerinizin ön planda olduğu bir yıla giriş yaptınız.

KOVA
Ocak ayı başında gizli işler, kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar devrede. Geçmişle bağlantılı olayları gündeme gelebileceği günlerdesiniz sevgili Kovalar. Maddi konularda ufak da olsa güzel gelişmeler olabilir.

BALIK
Sosyal anlamda koşuşturması bol bir aya giriyorsunuz sevgili Balıklar. Artan aktivitelere, teklif ve davetlere rağmen önemli görüşmeleri Merkür’ün doğru harekete geçmek üzere düzeleceği 8 Mart sonrasına bırakmanızda fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları