Havada aşk kokusu var!

Ev, aile, geçmişten gelen değerler ve ülke konuları ön planda. Duygusalız ve birbirimize karşı anlayışlıyız.

Haberin Devamı

Dün yazdığım yeni aşkları, ilişkilerde canlandırıcı planları, konuşmaları, iltifat, hediye ve şımarmayı destekleyen her başlığı ilgilendiren alanların ön planda olduğu günlerdeyiz.

Olumlu ilişkiler kurabilir, yaratıcılık gerektiren işlerde (dekorasyon, estetik, moda, sanat, kozmetik gibi) kendimizi gösterebilir veya bu tarz işlere zaman ayırabiliriz. İşbirlikleri, ortalıklar ve evlilikler açısından da yapıcı günler.

KOÇ
Kişisel değişiklikler yapmak istiyorsanız, bu alanda diğerlerine değil kendinize güvenmelisiniz. Başladığınız işleri tamamlamanız ve bir liste oluşturmanız gerekiyor. Değişiklikler yapılması gerekse de, bir mantık çerçevesinde yapılmalı. Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kuran kişilere izin vermemelisiniz.

BOĞA
Geçmişte birlikte çalıştığınız ya da yardım aldığınız kişileri hatırlayabilir, bu kişilerle bir araya gelebilir veya planlarınızı paylaşabilirsiniz. İmajınızı güçlendirmenize veya tanınmanıza yardım edecek planlarınız ekip çalışmalarına yatkınlığınızı göstermenize de yardımcı olabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER
Sizi yanlış yönlendiren kişiler olması durumunda duygularınızı kontrol etmeniz zor olabilir. Bazı konularda harekete geçmeden önce, gerçekleri araştırmanızda fayda var. Hayatınızı güzelleştirmek için farklı yollar arayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize önem vermeniz kendinize olan güveninizin artması anlamına gelebilir.

YENGEÇ
Orijinal fikirleri veya projeleri olan kişiler ilginizi çekebilir. Geçmişte yaşamadığınız veya tecrübe etmediğiniz şeylere ilgi duyabilirsiniz. Bu sayede hayatınızı yenileme veya zenginleştirme şansınız da olacaktır. Biraz romantizm özel hayatınıza iyi gelecektir.

ASLAN
Sizi engellemeye çalışan veya önünüzde duran kişileri bertaraf etmeniz gerekebilir. Fiziksel anlamda size iyi gelecek aktivitelerle uğraşabilirsiniz. Planlı ve disiplinli haliniz karşı karşıya olduğunuz rekabetçi ortamları en iyi şekilde yönetmenizi sağlayabilir. Paranızı ve değerli şeylerinizi koruyun.

BAŞAK
Daha büyük düşünmelisiniz. Sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle fikirlerinizi paylaşmanın faydasını görebilirsiniz. Bazı kişiler zaferlerinize gölge düşürmek isteyebilirler, ama imkansız görünüyor. Tartışmacı kişilerden uzak durmanız en iyisi. Planlarınıza odaklanın.

Haberin Devamı


TERAZİ
Sizi yönlendirmeye veya duygusal şantajlar yapmaya çalışan kişiler olabilir. Olumlu değişiklikler yapmanız ve yeteneklerinizi geliştirmeye çalışmanız gerekiyor. Kalben inanmadığınız veya güvenmediğiniz kişilerle işbirliği yapmak veya görüşmek zorunda değilsiniz. Kendinize güvenin.

AKREP
Kâr etmenizi veya daha fazla para kazanmanızı sağlayacak fikirleriniz olabilir. Sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda ve sevgi temalı ilişkilerinizi besleyecek aktivitelerle uğraşabilirsiniz.

YAY
Yapabileceğinizi düşündüğünüz işlerle uğraşmalısınız. Sizi hafife alan veya kötü göstermeye çalışan kişilere itibar etmeyin. Gerçekçi olmanız durumunda işler daha iyi gelişecektir. Stresi azaltmak için, sağlığınıza ve sağlıklı yaşama önem vermeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

OĞLAK
Hayatınızı renklendirecek, büyük planlar yapabilirsiniz. Çıkarlarınızı korumanıza yardım edecek pazarlıklar söz konusu olabilir. Evinizi güzelleştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilir veya sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminize yardımı olacak yatırımların faydası olacaktır.

KOVA
Arkadaşlarınızla, komşularınızla veya akrabalarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Uzlaşmacı olmamanız durumunda işler karışabilir ve kendinizi farklı bir pozisyonda bulabilirsiniz. Hareketlerinizin stres yaratmamasına özen göstermeniz gerekebilir.

BALIK
Bazı konulara dahil olmanız, fikirlerinizi açıkça dile getirmeniz ve sorular sormanız gerekiyor. Meraklılığınız, endişeleriniz ve aklınız olası engelleri önceden görerek kendinizi daha iyi konumlandırmanızı sağlayabilir. İşinize karışan kişilerle hemen ilgilenmeniz önemli şeylere odaklanmanızı kolaylaştırabilir.

Yazarın Tüm Yazıları