Gerilim ve destekleyiciler bir arada

Güneş tutulmasını akla getiren etkiler ön planda bugün. Maddi başlıklı konularda mücadelelerimiz artabilir.

Haberin Devamı

Ancak, Güneş’in olumlu görünümü uzun vadeli plan ve projelerimizi destekleyen görünümde ve ayrıca yaşça büyük, titri olan, otorite konumundaki ya da tecrübeli kişilerden destek görebileceğimize işaret ediyor.
Akşam saatlerinde ruhsal anlamda beslenmek, iyileşmek ve dua etmek için uygun zamanlardayız.

KOÇ
Maddi anlamda yeni başlangıçlar ya da gelirlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir. İşle eğlenceyi birbirine karıştırabilirsiniz. Daha fazla zevk alacağınız ve hızla yerine getirebileceğiniz işlerle uğraşabilirsiniz. Büyüklerinizin önerilerine kulak vermelisiniz.

BOĞA
Bazı konularda yorum yapmadan önce kelimelerinizi iyi seçmelisiniz. Karşı tepkiler söz konusu olabilir. Arkadaşlarınız bazı konularda yardımınıza koşabilir. Bazı alanlarda sonuç alabilmek için işbirliğine veya grup aktivitelerine önem vermelisiniz. Bilgi sahibi kişilerin fikirlerini dinlemenizde fayda var.

Haberin Devamı

İKİZLER
İş hayatınıza veya kariyerinize odaklanacağınız günler. Bitirilmesi gereken işleri tamamlamaya odaklanmalı, karışıklıkları ya da gergin tepkileri olan kişilerle uğraşmayı bırakmalısınız. Sabırlı olursanız, doğru zaman geldiğinde doğru tepkiyi verebilirsiniz.

YENGEÇ
Bazı konularda olanak ve seçeneklerinizin ne olduğu üzerine daha fazla düşünebilir ya da araştırmaları hızlandırabilirsiniz. Maddi başlıklı konularda parlak fikirleriniz olsa da, bu sefer istenilen sonucu vermeyebilir. Çıkacağınız seyahatler, yapacağınız alışverişler dahil daha gerçekçi ve mantıklı para harcamaya dikkat etmenizde ve bütçe yapmanızda fayda var. Tecrübelerinizi boş geçmemelisiniz.

ASLAN
Maddi başlıklı konularda bazı hatalarla, eksik ödemelerle veya bu anlamda ki çözülmesi gereken bazı başlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Detaylara hakim olmanın faydasını görebilirsiniz. Gereksiz faturalarla uğraşmamak için kullanmadığınız servisleri iptal yoluna da gidebilirsiniz.

BAŞAK
Bazı konularda etkinliğinizi arttırmak için iş birliklerine ve grup çalışmalarına önem vermeniz gerekiyor. Sorumluluklarınızı yerine getirirken iş bölümü yapmanın size faydası olacaktır. Yaratıcı fikirlerinizi devreye sokabilirsiniz. Belli yöntemler ya da taktikler üzerine daha fazla fikir alışverişi yapılması gerekiyor olabilir.

Haberin Devamı

TERAZİ
Planlandığı gibi gitmeyen veya ilerlemeyen işler stres yaratıyor olabilir. Bu alanda verilecek tepkiler karşı tepkilere neden olabilir. Bazı işlerin yetiştirilememesi durumunda konuyu ilgilendiren herkesi önceden bilgilendirmenizde fayda var. Sizi sakinleştirecek aktivitelere zaman ayırın.

AKREP
Sizden ilgi bekleyen kişiler olabilir. Ne kadar fazla şey ortaya koyarsanız, size olan ihtiyaç o kadar fazlalaşacaktır. Gergin ortamlarda bulunmanız durumunda tarafsızlığınızı korumanız ve esnek düşünmeniz önem taşıyor. Maddi başlıklı konularda tartışmalardan uzak durun.

YAY
Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşabilirsiniz. Bazı konuların onarılamayacak şekilde zarar görmemesi için daha dikkatli hareket etmenizde fayda var. Planlı ve öngörülü olmalı ve herkesin kabul edeceği durumlar oluşmadan hareket etmemelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK
Araştırmalar yapmak, fikir alışverişlerinde bulunmak, raporlar hazırlamak veya belli yazışmalar için hızlı günlerdesiniz. Ancak, iletişim esnasında ya da gönderilerle ilgili problemler yaşanabilir. Planlarınızı daha detaylı yapmanızda fayda var. Geçmiş tecrübelerinizden faydalanmalısınız.

KOVA
İş bölümü, iş birlikleri, ekip çalışmaları ve grup aktiviteleri hız kazanabilir. Daha hızlı çalışmalı ve daha fazla para kazanmanın yollarını aramalısınız. Lüks alışverişler yapma eğiliminiz yüksek olabilir. Ancak, gerçekten faydalı ya da kullanışlı bir şey aldığınızdan emin misiniz? Gereksiz harcamalardan kaçının.

BALIK
Bazı konularda girişimlerde bulunmadan önce, sonuçlarını düşünmeniz gerekiyor. Olumlu değişiklikler yapmanızda fayda var. Ne yapmak istediğinizi ya da ne tür bir role soyunduğunuzu netleştirmelisiniz. Önünüzde duran engelleri n ya da tuzakların farkında olarak, ama geçmiş korkulardan arınmış şekilde yolunuza devam edebilirsiniz. Cesur hareketler için uygun günler değil.

Yazarın Tüm Yazıları