Yıkanmış beyinler

Bu ülkedeki kadar tuhaf, tuhaf oldukları kadar da kendi değerlerine düşman bir insan topluluğunu dünyanın hiçbir yerinde göremezsiniz.

Haberin Devamı

Kimsenin isminin önündeki titrler, unvanlar (Prof., Dr., gazeteci, yüksek mühendis, general, avukat, vb.) sizi yanıltmasın. Zira son iki asırdır, bu ülkede cehalet ve katmerli cehalet, tahsille elde ediliyor!

Birlik olup hak ve hakikatten, doğruluktan şaşmamamız gerekirken; binbir parçaya bölünüp doğruları tümüyle kendi hanemize yazmayı, yalan ve yanlışları tümüyle muhataplarımıza mal etmeyi maharet biliyoruz.

Her fırkadaki (parti, hizip, klik, cemaat, vb.) insanlar, kendilerini ölçü (terazi) görüyor ve karşıtları herkesi kendi terazisinde tartıp değerlendiriyor.

Dolayısıyla; değerlendirme yapanların her biri, sütten çıkmış ak kaşık, değerlendirilenler ise tümüyle tu-kaka!

Böylesine sefil bir idraksizliğin olduğu ortamda; hak ve hakikat namına hiçbir hayırlı oluşa yer yoktur.

Haberin Devamı

Adı, sanı ne olursa olsun, kimileri yalan söylemeyi ve iftira atmayı, haksız yere işgal ettiği görevinin gereği biliyor ve utanmadan kara çalmaya devam ediyor.

Bu durumun tipik örneği, Sayın Erdoğan’ın üniversite diplomasıdır. Sandıkta yenemedikleri Erdoğan’ı, bu çeşit alçakça iftiralarla itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.

Bu zavallıların kimler olduğuna baktığınızda, “Bu insan müsveddeleriyle mi, bu yaratıklarla mı aynı havayı soluyorum?” diyerek kendi adınıza utanırsınız.

Bu aşağılık tipler, yaşadıkları bu ülkeyi ‘muz cumhuriyeti’ sanıyor. Bir yönüyle haklı da görülebilirler. Zira o hamakat kumkuması halleriyle, bu ülkenin en üst makamlarını işgal etmişler.

Mesela; bunlardan birisi eski YÖK Başkanı; gayri resmi olarak Erdoğan’ın diplomasını araştırmış ama bulamamış! Tımarhaneye hademe olamayacak bir tipi YÖK’e başkan seçerseniz, olacağı budur!

Yüksek Mahkeme konumundaki YSK, diplomayı kabul ediyor ve Cumhurbaşkanlığı adaylığını onaylıyor. (Daha önceden de onaylamış ve bu kişi, halen Cumhurbaşkanlığı görevini sürdürmektedir.) Diplomanın ait olduğu üniversitenin rektörlüğü resmi duyuru yaparak; “Diplomanın verildiğine dair kayıt 4694 kütük numarasına bağlı olup 8345 sayısı ile numaralandırılmıştır. Öğrencilik ve mezuniyet işlemlerine ilişkin tüm belgeler, diğer mezunlarımızınki gibi üniversitemizde muhafaza edilmektedir” demektedir.

Haberin Devamı

Aynı fakülteden mezun olan CHP Milletvekili Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Erdoğan’ın hocalığını yaptığını ve sınıf arkadaşı olup bilahare aynı üniversitenin (Marmara) rektörü olan Prof. Dr. M. Emin Arat da Erdoğan’la birlikte okuduklarını ifade ettiler. Ayrıca onlarca sınıf arkadaşı, televizyon ekranlarından bu durumun gerçekliğini ifade ettiler. Hepsinden önemlisi soğuk mühürlü kapı gibi diploması gözler önündedir.

Bütün bu gerçeklikler ortada iken daha neyin davası güdülmektedir?

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ama bunlara kedi demek, kediye hakaret olur.

Lanetlenmiş, kalpleri mühürlü yaratıklar; muhataplarının aynalarında kendilerine görüp, içyüzlerini sıralayıp, sayıp döküyorlar.

Haberin Devamı

Zira bu yaratıklar, muhataplarını kendileri gibi biliyorlar.

Dayanabilene aşk olsun!

 

Yazarın Tüm Yazıları