FETÖ nerede? -4-

'HAÇLI'LAR sizin kızlarınıza, hanımlarınıza ilişmezler. İlişmemişlerdir’ diyen birisi Türk ve Müslüman olabilir mi?

Haberin Devamı

Üstelik bunları yaveleyen F. Gülen’in kendisi Erzurumlu. Yani daha dün Haçlı’ların Müslümanların kadınlarına ve kızlarına iliştiği, onlara akıl almaz işkenceleri uyguladığı memleketten. Bu kişi, iddia edildiği gibi Ermeni kökenli bir kardinal ki, bu sözleri edebiliyor!

Belli ki bu adam din bezirgânı; peki 140 bin personeliyle Diyanet İşleri Başkanlığı, bu soysuzun ipliğini pazara çıkarmak için neden en ufak bir gayret göstermedi?

Bunca saf ve cahil insanımızın zehirlenmesine neden göz yumuldu?

Neden sonra (15 Temmuz 2016 aşağılık darbesinden sonra);  o da Sayın Erdoğan’ın talimatıyla, Diyanet, F. Gülen şeytanının 40 yıllık dini söylemlerini incelemeye alıyor ve onun küfür ve günah galerisini gözler önüne seriyor.

Bade harabül basra!

Bu iblis, 40 yıldır bu herzeleri yumurtlarken, milleti dinden imandan çıkarırken neredeydin ey Diyanet?

Haberin Devamı

40 yıl boyunca FETÖ’nün kayığına binip onun borusunu öttüren onca Prof.lar, din adamları, yazar-çizerler, siyasetçiler, kanaat önderleri; neden hiçbir şey olmamış gibi sus-pus oturuyorsunuz?

Siz de pek iyi biliyorsunuz ki, gizli işlenen günahın tövbesi gizli, aşikâre işlenen günahın tövbesi ise aleni yapılır. Aleni şekilde FETÖ meddahlığı yapanlar; açık şekilde tövbe edin ki millet de duysun!

Zira sizlerin yönlendirmesiyle binlerce ve hatta milyonlarca kişi bu iblisin peşinden gitti.

Ebedi felakete sürüklediğiniz bu insanların durumu, sizi hiç mi endişelendirmiyor?

Hiç mi vicdan azabı çekmiyorsunuz?

Bakınız; Diyanet İşleri Başkanlığı, mahut yapı ile ilgili hazırladığı raporda ne diyor: “F.Gülen, 90’lı yıllardan itibaren karma bir teoloji kullanmaya başladı. Yahudilik, Hıristiyanlık, Yunan ve Hint mistisizmi karışımı başka bir dil ve teolojiye yöneldi.”

Yani bu kişinin anlattıklarından İslamiyet’in bir alakası yok. Bu kişi çeşitli dinleri karıştırarak, kendince sözde bir din meydana getirmiş. Dolayısıyla insanları, cennete değil cehenneme davet ediyor. Bu kişi din hırsızı; insanların dinlerini, imanlarını çalıyor.

Bütün bu hengâmenin sonucunda şunun üstünü bir daha kalın çizgiyle çizelim ki, başımıza gelen tüm bu musibetlerin yegâne sebebi, dini yöndeki zır cehaletimizdir.

Haberin Devamı

Müslümanlar olarak, dinimizin temel esaslarını bilsek; geçenlerde Sayın Erdoğan’ın işaret ettiği ‘Emali Kasidesi’ndeki iman esaslarını bilsek ve hücrelerimize işlesek, bu veya buna benzer diğer şeytanların oyuncağı haline gelir miyiz?

Bunca bedeli öder miydik?

Yazarın Tüm Yazıları