Başkanları tebrik sırasına girmeyin bırakın çalışsınlar... ŞİMDİ HİZMET ZAMANI!

Seçim seçim dendi o da geçti gitti. Seçmen son sözünü sandıklarda söyledi. Adaylar halkın tercihlerine göre belediye başkanlıklarına seçilip koltuklarına oturdu. Şunu açıkça öneriyorum. Seçilen başkanları tebrik etmek için günlerce tebrik sırasına girilerek meşgul edilmesinler.

Haberin Devamı

Seçim öncesi tüm adaylar meydanlarda projelerini, icraatlarını, yapacaklarını ve düşüncelerini vatandaşlara anlattı. Şimdi uzun bir maraton başlıyor başkanlar için. Hepsinin sözü var kentlerini daha güzele daha iyiye taşıyacaklar. Düzenledikleri lansmanlarda, mitinglerde bas bas bağırıp seslerini duyurdular. O söylediklerine inanananlar da sandıklarda tercihlerini yaptı. Seçilen adaylar YSK kesin sonuçları sonrası mazbatalarını alarak işe başladılar. Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanlığını Zeydan Karalar yeniden, Seyhan Belediye Başkanlığını bir kadın başkan Oya Tekin, Çukurova’yı  Emrah Kozay, Yüreğir’i Ali Demirçalı  CHP adına, Sarıçam’ı Bilal Uludağ Cumhur İttifakı olarak MHP adına ikinci kez kazandı.

BARIŞ GÜVERCİNLERİ UÇURDULAR

Adana’da Zeydan Karalar seçim sonuçları sonrası Büyükşehir Belediye Başkanlığını ikinci kez kazanarak büyük bir işi başardı. Bundan sonra daha çok çalışmaya ve halka daha fazla hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Bu can bu bedende olduğu sürece hemşehrilerime hizmet edeceğim” dedi. 9 ilçe belediye başkanlığını alarak tarih yazdıklarını söyleyen Başkan Karalar, Çukurova Belediyesi önünde ilçe belediye başkanları ile birlikte gökyüzüne barış güvercinleri saldı.

Haberin Devamı

Başkanları tebrik sırasına girmeyin bırakın çalışsınlar... ŞİMDİ HİZMET ZAMANI

KARALAR: ŞEFFAF, DÜRÜST HİZMET

‘Adana Adana’ diyerek hizmete devam edeceğini belirten Başkan Zeydan Karalar, belediyeyi borçtan kurtardığını, eksiden artıya geçirdiğini ve yeni dönemde öncelikli hedeflerinin olduğunu en kısa zamanda projelerini yerine getireceğini her platformda açıkladı. Başkan Karalar yeni dönemde Yeni nesil otogar, yeni yeni kavşaklar, bulvarlar ve köprüler, tramvay hattının genişletilmesi, nostaljik tramvay gibi Ulaşım Ana Planını uygulamaya koyacağını, Deprem eylem planını, kentsel dönüşüm başta olmak üzere, alt yapı projelerini, sportif ve sosyal yaşam projelerini süratle uygulamaya koyacaklarını, park ve yeşil alanları çoğaltacağını, Adana’yı kültür ve turizm kenti yapmaya çalışacaklarını her fırsatta açıkladı. Başkan Zeydan Karalar bu projeleri yerine getirmek için şeffaf, dürüst olacağını, Adana’yı çok sevdiğini "Sen, ben, o demeden Adana Adana diyerek hizmet edeceğim. İşimiz gücümüz Adana" dedi.

Haberin Devamı

MECLİSLERDE ÇOĞUNLUK ELDE ETTİLER

Geçen dönem özellikle iktidar partisinden başkan olmayan yerlerde meclis sayısı da mevcut başkanlar aleyhine idi. 31 Mart yerel seçimleri sonrası görüldü ki mevcut başkanlar meclislerde de çoğunluğu ele geçirdi. Bu ne demek artık ‘Alacağımız kararlar meclisten dönüyor, Meclis bize destek vermiyor, topal ördek pozisyonundayız’ gibi sözler duymayacağız. Duymak da istemiyor vatandaşlar. Vatandaşların beklentisi verilen sözlerin yerine getirilmesi, projelerin uygulanması ve kentlerin daha yaşanabilir bir hale getirilmesi. Tabi burda Meclis üyelerine de büyük görev düşüyor. Toplantılarda kentin faydasına projeleri meclise sunmaları, sunulan projeleri de iyice inceleyip, kentin hayrına yürürlüğe sokmaları olacak.

Haberin Devamı

TEBRİK EDECEĞİM DİYE MEŞGUL ETMEYİN

Evet seçim maratonunu bitirdik. Vatandaşların seçip görev verdiği  başkanlardan  şimdi görev bekliyoruz. Önlerinde 5 yıl gibi uzun bir süre var. Bu sürede çok şeyler yapılır. Tüm beklentilerimiz başkanlarımızdan kollarını sıvayıp kentleri için işe koyulmaları ve hizmet üretmeleri. Yeniden ve yeni seçilen başkanlarımızda bu heyecanı görüyoruz.  Kentlerini daha ileri taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. Yalnız şunu da açıkça önereyim. Seçilen başkanları günlerce tebrik etme sırasına girilmesin, meşgul edilmesin bırakın herkes işini yapsın,  Haydi rastgele…

Başkanları tebrik sırasına girmeyin bırakın çalışsınlar... ŞİMDİ HİZMET ZAMANI
Başkanları tebrik sırasına girmeyin bırakın çalışsınlar... ŞİMDİ HİZMET ZAMANI
Başkanları tebrik sırasına girmeyin bırakın çalışsınlar... ŞİMDİ HİZMET ZAMANI
Başkanları tebrik sırasına girmeyin bırakın çalışsınlar... ŞİMDİ HİZMET ZAMANI

Yazarın Tüm Yazıları