Kaldığı yerden devam...

Cansu Dere, bugünlerde Kanal D’nin ilgiyle izlenen “Sadakatsiz” dizisindeki başarılı performansı, yaptığı dergi çekimleriyle adından sıkça söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Kaldığı yerden devam...

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde kariyerinin yanı sıra hayvanseverliğiyle gündem oldu.
Dere, hayvanlara yardım eden gönüllülerin oluşturduğu iki sosyal sorumluluk platformunun tüm klinik borçlarını ödedi. Hayvanlar için yaptığı bağışla büyük takdir toplayan oyuncu, uzun bir aradan sonra zirvedeki eski günlerine döndü.

Özlemişiz seni Cansu Dere, bir daha ortalardan çok kaybolma...

Yerli Angelina

Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile yardıma ihtiyacı olan çocuklar ve ailelere elini uzatan Gamze Özçelik’i ayakta alkışlamamak, takdir etmemek mümkün değil... Yaşadığı kötü günlerin ardından kendini maneviyata adayan Özçelik, bulunduğumuz zor dönemde bile birçok ülkeye elleriyle yardım götürüyor. Yaptığı yardımlarla Türkiye’nin Angelina Jolie’si olan Gamze Özçelik yolun açık olsun...

Haberin Devamı

Kesenin ağzını açtı

Pandemi döneminde bile Amerika, Dubai ve Türkiye’deki şubeleri arasında koşturan Nusret, bu kez Londra çıkarması yapmaya hazırlanıyor.
Dünyaca ünlü et ustası, Londra’daki şubesi için Knightsbridge bölgesindeki Park Tower Otel’in altındaki yeri kiraladı.
Yeni şubesi için genel müdür arayışında da olan Nusret verdiği iş ilanıyla ise yine gündem yarattı.
Mekanı için müdür arayan işletmecinin çalışanına vereceği maaş dudak uçuklattı.
Nusret müdürüne yıllık tam 80 bin pound (850 bin TL) verecekmiş! İş alanında iki kriter sunan işletmeci Türkçe bilen ve İngiltere’de 15 yıl iş tecrübesi kazanmış birini aradığını vurguladı.
Şu dönemde güzel para veriyorsun Nusretcim, ben bile düşünmedim değil. E ben de 15 senedir Londra’ya gidip geliyorum aklının bir köşesinde olayım...

 

Yazarın Tüm Yazıları