YGS'ye girecek olanlara gökyüzünden mesaj var!

YGS Sınavına girecek kıymetli öğrenciler ve Annelerine Gökyüzünden Mesaj var. Bir şey söyleyeceğim. Bi bir bakar mısınız ?

Haberin Devamı

Öncelikle güzel bir günaydın diliyorum herkese.
Ama bugünkü gökyüzü yazımı yarın için stres olmuş milyonlarca genç ve ailelerine ithaf etmek istedim.
Onlar hayatlarıyla ilgili gelecek kaygısı yaşarken ben buna kayıtsız durmayı tercih etmedim ve sınav günü dâhil bugünde gökyüzüne bakarak zamanlarını nasıl daha kaliteli kullanabilirler, Nelere ve nasıl duygulara özen göstermeleri gerektiğine dair gökyüzünü inceledim.
Cumartesi günü Ay başak burcunda hareket edecek ve Pazar günü Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu sabah saatlerinde Ay-Mars olumlu açısı sizin bugün kendiniz için bir şeyler yapmak isteğinizi ortaya dökerken, akşam saatlerindeki Ay-Neptün karşıtlığının yoğun kaygılı ve endişeli duygularıyla ya başaramazsam içselliği ile paniklememenizi ve bu yazıyı tekrar okumanızı tavsiye edebilirim.   
Sevgili Anneler ve babalar genel olarak bugün çocuğunuza sağlamanız gereken mesaj; Evrenin mükemmel düzenini anladığınızı, duyguların ve ihtiyaçların hatta YGS’nin sade ve sadece bu düzenin gerekli parçaları olduğuna inandığınızı onlarla yüzleşirken, evladın kıymet ve değerini bunlarla bir tutmadığınızı ona hissettirmeniz olmasıdır.
Pazar günü Güneş ve Kiron Balıkta harika bir Başak dolunayı gerçekleşecek. Sizin geleceğinizi şifalandırmaya gelen bir dolunay var önünüzde. Yani davranışlarınızla olayı çok abartacak bir durum yok. Bugüne kadar verdiğiniz emeklerin karşılığını alacağınız bir dolunay söz konusu olurken, kendinize inanmanız gerektiğini de vurguluyor.    
Başak dolunayında bir buğday gibi düşünün.
Buğday tek yıllık bir bitkidir. Her türlü iklim ve toprak koşullarına elverişlidir. Dünyanın hemen hemen her tarafında yetiştirilir. Dünyada ve ülkemizde en fazla üretilen şeydir. Şimdi sizin hikâyenize dönelim. Sizde tek yıllık bu sınavlara giriyorsunuz. Her türlü koşulda çalışıyorsunuz. Ve gördüğünüz gibi illaki o buğday yetişecek ve siz bir üniversite mezunu olacaksınız. Ne kadar benziyorsunuz öyle değil mi?
Siz bu buğdayı ektiğinize göre, eminim ki ailenizin de yıllık yağış miktarını gayet iyi ayarlayıp üzerinize yağdırmıştır.O zaman filizlenme zamanı geldi. Yani illaki tercih yapacak ve üniversiteye gireceksiniz. Tetris oyununu bilirsiniz değil mi? Tetriste mutlaka oyun esnasında uygun taş gelir ama önemli olan panik olmadan o taşı yerine yerleştirmektir. Türkiye’de ve Dünya Üzerinde milyonlarca üniversite mezunu olduğu düşünülürse bu kadar stresli olmanın aslında pekte gereksiz olmadığını düşünebiliriz sevgili buğdaylar
Asıl mesele üniversiteli buğday olduktan sonra Ekmek mi, kek mi, kurabiyemi nereye katılacağınız.30 Yaşınızdayken ne kadar net sayısı yaptığınızı, çevresel baskıları belki de sınava girdiğinizi bile hatırlamayacaksınız. Şimdi Pazar günkü gökyüzü Başak Dolunayı ile size verimlilik fırsatını sunarken, mükemmel olmak arzusunu bir kenara bırakarak sadece gerekeni yapmanızı istiyor. Hasat zamanı geliyor. Siz motivasyonunuzu iyi tutun. Bir avuç buğday alın elinize ve bakın o sizsiniz. Sizin yapamayacağınız şey yok! Önceden planlanmamış şeylerden korkmayın, düzensiz görünen ve açıklanamaz her şeyi saplantılı bir şekilde kafaya takmayın.
Sevgili Aileler ise; Fazla endişeli ve kuşkulu tavır göstermeniz hem çocuğun inisiyatif almakta isteksiz olmasına ve hem de kendini ortaya koyma güçlüğüne sebep olabilir. Karmaşadan korkmayın, durumun mükemmel olmasını bekleyip ortama alışmaya çalışırken fazla detaycılıktan hayatı kaçırmayın. Girin çıkın yapın bitti gitti, olmadı mı bir daha deneriz. Siz yine Ailenizin göz bebeği, kalbimizin en değerli köşelerisiniz. Bugünlere kolay getirilmediniz. Yeter ki sağlıklı olun.
Buradan sınava girecek tüm dostlarıma biricik Kız kardeşim Ece Aydın’a, onun arkadaşlarına, diğer buğdaylara bol başarılar diliyorumAllah yolunuzu açık etsin. Hakkınızda hayırlısı olsun…
Bu arada bunu 4 Üniversite okumuş ve hala okuyan bir Astrolog yazıyor. Yukarda demiştim dimi fazla abartmaya gerek yok diye Sınav sonrası Kahveyi unutmuyoruz. Hak ettik

 

KOÇ

Haberin Devamı

• Kendine güven ve kendine kararlı bir davranış biçimi edinmelisin.
• Bugün hayatındaki dengeyi tekrar gözden geçirmelisin.

BOĞA

Haberin Devamı

• Aşkta şüpheler ve bilinmeyenler sizi rahatsız edici bir noktaya taşıyabilir.
• Enerjinizi olmayan ve gerçeklik değeri taşımayan konulara yönlendirmeyin.

İKİZLER

• Kararsız kaldığınız bazı durumlara karşı netliğinizi korumalısınız
• Aşkta ve sosyal yaşamda bazı iyi niyetlerin de yanlış anlaşılması mevcut.

YENGEÇ

• Üstleriniz ve otorite figürleri tarafından yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz.
• Gün boyunca tavrınız, kişilere ve olaylara karşı daha tahammüllü olmalı.


ASLAN

• Arkanızdan dönen bazı konuları ruhunuz hissedebilir.
• Hemcinsleriniz üzerinde oluşan şüphelerde gerçeklik payı aramanın vakti geldi


BAŞAK

• Özgürlük temalı bazı konular ilişkinize yeni bir soluk getirebilir.
• Davranış şekillerinizde daha modern tavırlar üzerinden yaklaşım sergileme kararı alabilirsiniz.


TERAZİ

Haberin Devamı

• Tavrınızda ki sert etkiler toparlanması zor durumlara yol açabilir.
• Trafikte dikkatsizlikten dolayı ufak sıkıntılar yasayabilirsiniz temkin!

AKREP

• Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz.
• Yöneticileriniz ile ilgili radikal kararlar verip yüzleşmeyin.

YAY

• Tahsil edemediğiniz bazı alacaklarınız tahsil edebilirsiniz. Ek gelirler gündemde.
• Aşk ile ilgili belirsizlikler bugün netleşebilir.

OĞLAK

• Unutulmuş bazı harcamalar ya da vaat edilen bazı sözlerin karşılanmaması canınızı sıkabilir.
• Evdeki hesap çarşıya uymuyor gibi dursa da, borçlar ve ortaklı kazanımlarınızdan yararlanabileceğiniz bir gün.


KOVA

• Önemli toplantılar ve ziyaretler günün tamamını meşgul edebilir.
• İlişkilerde dengeyi bulmanın aslında zor olmayacağı bir gün.


BALIK

Haberin Devamı

• Duygusal ve hassas olabileceğiniz bir gün.
• Güç mücadelelerinde zor durumda kalabilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları