GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 9-15 Ekim 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 9-15 Ekim 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 9-15 Ekim 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"9-15 Ekim 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 9-15 Ekim haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 9-15 Ekim haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 9-15 Ekim haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

9 Ekim Pazartesi saat 04.11’de Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor. Hissettiğin her şey bugün yanılgı olabilir. Hissettiklerine bir isim koymak için doğru bir dönem değil. Lütfen önyargılı davranışlarda olma ve bu dönemde eleştirel davranma.

11 Ekim Çarşamba saat 04.09’da Plüton, Oğlak burcunda ileri hareketine başlıyor. İş çevrende yeni teklifler alabileceğin, terfi ya da yeni girişimler içerisinde olacağın, yönetici figürleriyle önemli görüşmeler yapabileceğin bir gün. Yeni bir hedefi hayata geçirebilirsin. Buna odaklanmayı seç.

12 Ekim Perşembe saat 07.04’te Mars, Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kendi içinde problem yaptığın bazı konuları partnerinle konuşmayı tercih etmelisin. Aşırı kuşkucu tavrın sana hata yaptırabilir. Haklıyken haksız duruma düşme. Zorluklar karşısında azmini, inancını yitirme.

14 Ekim Cumartesi saat 21.00’de Terazi burcunda 21 derecede bir “Halkalı Güneş Tutulması” gerçekleşiyor. Kariyerin adına önemli roller üstleneceğin, dengelerin senin adına değişim gösterebileceği bir zaman başlıyor. Planlarını iyi yapmalısın. Bazı şeyler değişmek zorunda kalabilir. Sana hizmet etmeyen şeylerden artık kopmalısın. Özellikle burada 12 Eylül-20 Eylül 2022 senesinde yaşadığın olayların rövanşını alacaksın.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile kendinize yeni sorumluluklar edinebilirsiniz. Önyargılarınız kırılıyor. Bunu hem kendinize hem de çevrenize, hayatınıza karşı uygulamak size avantaj sağlayabilir.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 9 Ekim'de yönetici gezegeniniz Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile sevdiğiniz insanlarla bir arada olmak, hem keyifli hem de verimli işler içine girmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Venüs'ün 9 Ekim'de Başak burcunda seyrine başlamasıyla aile ortamınızdaki konular ve işler mercek altına alınabilir. Bir süredir istediğiniz düzenlemeleri yapmak için fırsat bulabilir, bunun maddi boyutuyla ilgilenebilir, fazla eşyalarınızı ya da artık size hitap etmeyen parçaları eleyebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile sosyal mecralar ve ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Her halinizle göz alıcı olmak isteyebilir, çalışmalarınızı bu yönde sürdürebilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 9 Ekim'de bir süredir burcunuzda hareket eden Venüs'ün artık Başak burcuna geçişi ile derin bir nefes alabilirsiniz. Yorulsanız da çok deneyimler elde ettiğiniz bu sürecin ardından şimdi bu deneyimleri fırsata dönüştürebilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile beraber her şeyin yoluna girdiğini görebilir ve bununla keyiflenebilirsiniz. İşiniz, hayatınız, yaşam koşullarınız ve ilişkilerinizle ilgili yeni deneyimler elde etmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 9 Ekim'de yönetici gezegeniniz Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile beraber yönünüzü kendinize doğru çevirebilirsiniz. Bir süredir kendinizle baş başa kalmayı, ihtiyaçlarınıza odaklanmayı, sizi mutlu eden konularla ilgilenmeyi ihmal ettiğinizi daha fazla düşünmeyin.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile artık hisleri değil bunların gerçeğe dönüşmüş çalışmalarını yoğunlaştırabilirsiniz. Mesleki gelişiminiz ve ilerleyişinizin yanı sıra, hayatınızı hangi alanda iyileştireceğinize dair araştırmalar yapabilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcunda hareketine başlamasıyla çabalarınızı, hedeflerinizi ve yetilerinizi net bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Sürünceme de kalan, ertelenen, yeteri kadar özen gösterilmeyen her detayla ilgilenebilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Venüs'ün 9 Ekim'de Başak burcuna geçmesiyle beraber sizi ileriye gitmekten alıkoyan konulara karşı yeni bir duruş sergileyebilirsiniz. Hem içsel hem de çevresel faktörlerin etkili olduğu bir yaşamda, ikisi arasındaki dengenin ve sınırın önemine dikkat çekebilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile ekonomik açıdan yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir soluk getirecek işlerle ilgilenebilir, bu sayede tıkanıklık hissettiğiniz durumları da tersine çevirebilirsiniz. Ana gelirinizin dışındaki kazanımlarınız ekonomik yükümlülüklerinizi hafifletebilir, size yeni bir garanti noktası oluşturabilir.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile aşk hayatınızda beklenen mutlu sona yaklaşıyorsunuz. İlişkilerinizi ileriye taşımak, resmiyet kazandırmak, mutlu olacağınız ve bunu gerçekten yaşayacağınız bir döneme girmek sizi heyecanlandırabilir.

False