GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 8-14 Ocak 2024 || Oğlak Burcunda Yeni Ay! Yeni Haftada Hangi Burcu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep,Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 8-14 Ocak 2024 || Oğlak Burcunda Yeni Ay! Yeni Haftada Hangi Burcu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep,Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 8-14 Ocak 2024 || Oğlak Burcunda Yeni Ay! Yeni Haftada Hangi Burcu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep,Yay ve Diğer Burç Yorumları

"8-14 Ocak 2024 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 8-14 Ocak haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 8-14 Ocak haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 8-14 Ocak 2024 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

11 Ocak saat 14:57’de Oğlak burcunda 20 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni Ay dönemleri genellikle bir şeyleri başlatmak, projelere yeni bir soluk getirmek veya hayatında değişim yapmak için uygun zamanlar olarak kabul edilir. Oğlak burcundaki bu Yeni Ay, özellikle iş, kariyer ve hedeflerle ilgili konularda yeniden odaklanma ve düzenleme fırsatları sunabilir.

14 Ocak saat 05:50’de Merkür, Oğlak burcuna geçiyor. Merkür, iletişim gezegeni olarak bilinir bu nedenle bu dönemde iş ilişkileri, profesyonel iletişim ve organizasyon konularında daha fazla odaklanma gerekebilir. Aynı zamanda, detaylı düşünme yeteneğin artabilir ve kararlarını daha akılcı bir şekilde değerlendirebilirsin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 11 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay size yeni sayfalar açabilir. Zaten yazacaklarınızın olması, hala aynı sayfada ve defterde ısrarcı olmanızı gerektirmez. Merkür'ün yeniden Oğlak burcuna geçişi ile işlerin yoluna girdiğini görebilirsiniz. Hakkınızı almanız, sorumluluklarınızı tamamlamanız adına yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Boğa

Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte düşüncelerinizi emeğe, emeklerinizi kazanıma dönüştüreceğiniz yeteneklerinizi fark edebilirsiniz. Hayatınıza bir kesinlik, gerçeklik katmak isteyebilirsiniz. Risk ve kayıplarla karşılaşmamak adına tedbirli hareket etmeniz gerekebilir ama bunun bir önyargıya dönüşmesine mahal vermemelisiniz.

İkizler

Yeni Ayı ile beraber kendinizle ilgili şüpheleri ortadan kaldırıyorsunuz. İş kurmak, girişimde bulunmak, hayatınızda yoluna gitmeyen ilişki ve düzenleri gözden geçirmek, maddi ve manevi açıdan yenilenmek adına pek çok fırsatınız olabilir. 14 Ocak'ta yönetici gezegeniniz Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi bile beraber iç dünyanıza yönelebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 11 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay size yeni insanlar ve gündemler getirebilir. Bu konuda daha seçici olmanız gerektiğinin farkındasınız. 14 Ocak'ta Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi, bir süredir ertelenen ya da sonuçlanmayan işleri tamamına erdirebilir. Elle tutulur, gözle görülür gelişmelere hazır olduğunuzu görebilirsiniz.

Aslan

Yeni Ay ile içinizdeki başlama ve oluşturma isteğinizi baskın bir şekilde hissedebilirsiniz. Bir şeylerin sizin kontrolünüz dışında, istemediğiniz şekilde olması karşısında öfkelenmemelisiniz. Yeni yılın ilk zamanlarında, geçen zamanın değerlendirmesini yaparak şimdiki yol haritanızı belirleyebilirsiniz. Girişimleriniz sonuçlanabilir, kararlarınız netleştirebilir.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 11 Ocak'taki Oğlak Yeni Ayı ile hayattan ne aldığınızı, ne almadığınızı düşünebilirsiniz. Bu düşünce size mutlu olma ve yaşamınızı iyi temeller üzerine oturtma konusunda yeni fırsatlar getirebilir. Hayatınıza değer katmaya çalışırken buna gölge düşüren, sizin beklediğiniz karşılığı veremeyen ya da sizin bir karşılık veremediğiniz her şeyi bu dönemde daha iyi ayırt edebilirsiniz.

Terazi

Maddi imkanlarınız ve ailenizin getirilerini değerlendireceğiniz konular önünüze gelebilir. Özellikle standartlarınızı değiştirmek adına fırsatlar elde edebilirsiniz. 14 Ocak itibariyle Merkür'ün Oğlak burcunda hareket etmesi, bu haftanın önemli başlangıçlar için iyi bir zaman olduğunu gösteriyor. Görüşmeler, karara bağlama, imza atma, anlaşma gibi kavramları içeren gündemler zamanınızı doldurabilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Oğlak burcunda 11 Ocak'ta gerçekleşecek Yeni Ay ile kendinizi daha iyi ifade edip daha iyi sonuçlar alacağınız alanlara geçiş yapabilirsiniz. Ciddi ve gerçekçi olmak bazen duyguları, düşünceleri anlama ve değerlendirmenizin önüne geçebilir. Bunun yarattığı problemli dönemi geri bırakıp şimdi sıfırdan başlıyorsunuz.

Yay

Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile beraber hak ettiğiniz karşılığı ve desteği alabilirsiniz. Tam da ihtiyacınız olan bir zamanda geldiğini düşüneceğiniz kazanımlarınız olabilir. 14 Ocak'ta Merkür'ün burcunuzdan ayrılıp Oğlak burcuna geçişi ile yeteneklerinizi konuşturabilirsiniz. Bunu sadece iş anlamında düşünmeyin. Hayatınıza kariyer ve iş gelişmeleri dışında bir şeyler katabilmenin önemli olduğunu unutmamalısınız.

Oğlak

Yüzleşmek, bu dönemin en çok ilgileneceğiniz konusu olabilir. Hatalarınızla, eksiklerinizle, ihtiyaçlarınızla yüzleşmek ve bunların ışığında ilerlemek size yeni bir soluk getirecektir. Başvurular ve imzalı işler, evraklar, görüşmeler, ilişkiler açısından destekleniyorsunuz. Beklettiğiniz, üzerinde sıkı çalıştığınız, hazırlık yaptığınız konuları gündeme getirebilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 11 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile kendinize dair yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz. Öğrenme hayat boyu devam eder ve farklı şekillerde oluşur. Özgürleşmeli, kendi otoritenizi fark edip bunu geliştirmelisiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 2 Ocak'ta Merkür'ün Yay burcunda ileri hareket edecek olmasıyla yılı retro ile kapatmanın üzüntüsünü geride bırakıyorsunuz. Sorumluluklarınıza daha sıkı sarılacağınız, ne yaptığınızın daha çok farkında olacağınız bir dönem olabilir. Beklentilerinizin gerçekleşmemesi konusunda kendinizi yıpratmayın.

False