GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 6-12 Mart 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 6-12 Mart 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 6-12 Mart 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"6-12 Mart 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 6-12 Mart haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 6-12 Mart haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 6-12 Mart haftalık burç yorumları..."

7 Mart Salı saat 16.35’te Satürn, Balık burcuna geçiyor. Bu sonsuz görünen evrende hiçbir sınırlama ve imkânsızlık yoktur. Bizler ebediyiz ve yaşamı mağlup etmek diye bir şey yoktur. Hakikatinizi bulmak yaşamı yenilmez yapar. Amacın seni tamamlayan birini bulmak değil...

7 Mart Salı saat 15.40’ta Başak burcunda 16 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Gizli kalmış sırlar ortaya çıkabilir. Hemen tepki vermek yerine gözlemleyerek her şeyi öğrenmeyi seçmelisin. Sonucu sen belirliyorsun. İlişkinde artık olmadığını fark ediyorsun kendini daha fazla incitmeden bunu sonlandırmalısın.

12 Mart Pazar saat 09.53’te Jüpiter ve Kiron, Koç burcunda kavuşuyor. Yanlış anlaşıldığının farkına vararak hatanı düzeltmenin yollarını aramalısın. Sakince bir yaklaşım her zaman kazananı belirlemiştir. Hayal kırıklıklarının hesabını sorma. Yeniden başlamak için hayal et.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Satürn'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte gözlem ve anlama yeteneklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Gördükleriniz kadar onları nasıl yorumladığınızın önemli olduğunu anlayacağınız bir sürece giriyorsunuz. 7 Mart'taki Başak dolunayı ile çalışma ortamınızla ilgili konular yoğunluk kazanabilir. Nasıl çalıştığınız, neyden beslenip verim aldığınız sizin için son derece önemli olacaktır.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Satürn'ün Balık burcundaki transitine başlamasıyla özellikle iş hayatınızı etkisi altına alan zorlukların meyvelerini almaya başlayabilirsiniz. Başak burcunda gerçekleşecek dolunay size aşk hayatınızla ilgili önemli gerçekleri ve kararları getirebilir. Duygusal anlamda emeklerinizin karşılığını görmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Satürn'ün Balık burcundaki seyrine başlamasıyla kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündemde sıkça yer tutabilir. Dolunay ile aile hayatınızdaki pürüzleri, sonuca bağlanmayan konuları gündeme getirebilirsiniz. Net bir karar almak için aceleci olmamalısınız.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Satürn'ün Balık burcunda hareket etmesiyle birlikte hayata nereden baktığınız kadar nasıl baktığınızın da önemine dikkat etmeniz gerekebilir. Çalışmaktan, iyi niyetten vazgeçmedikçe kazananın siz olduğunu göreceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Ne hissettiğiniz kadar hayatın getirilerine ne kadar ayak uydurduğunuza bağlı olarak çeşitli fırsatlarla tanışabilirsiniz.

Aslan

Balık burcunda hareketine başlayan Satürn size özellikle kazanımlar konusunda bazı hatırlatmalar yapabilir. Birikim yapmak, bunları yönetmek, hakkınız ya da sorumluluğunuz dahilinde olan konuların peşine düşmek gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Satürn'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkilerin hayatınızdaki yerini ve değerini sorgulamak isteyebilirsiniz. 7 Mart'ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile birlikte önceliğiniz karar almak değil, bu kararları hangi kriterler üzerine kuracağınız olacaktır. Ne yapacağınızı, ne hissettiğinizi, yeterliliklerinizi daha iyi anlayabilirsiniz.

Terazi

Satürn'ün Balık burcuna geçişi ile çalışma düzeniniz ve hayatınızda birtakım yeniliklere gidebilirsiniz. Bazı yenilikleri kendi isteğinizle yapabilirsiniz ama mecbur kaldığınız durumlar sözkonusu olduğunda da pes etmemelisiniz. Dolunay ile birlikte biraz geri planda kalmayı ve burayı düzenlemeyi tercih edebilirsiniz. Bazı yükleri tek başınıza taşıyor olmanız bütün süreci de tek başınıza geçirmenizi gerektirmez.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Satürn'ün Balık burcuna geçişi ile hislerinizi, hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanına giriyorsunuz. Yeni ve farklı kararlar almanız gerekebilir. Bazı kalıpların dışına çıkmak, düşüncelerinizi ve beklentilerinizi esnetmek size iyi gelecektir.

Yay

Satürn'ün Balık burcuna geçişi hem iş hem de ev hayatınızı önemli derecede etkileyecek yenilikler getirebilir. Rahatsızlık duyduğunuz, düzen kuramadığınız durumlarda düze çıkabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınıza, yaptıklarınıza takılıp kalmak yerine asıl önemli olan gündeminize dönmelisiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Satürn'ün Balık burcundaki seyrine başlamasıyla hem eğitim hem çevre hem iş dolayısıyla birçok yeni bilgi ve tecrübe edinebilirsiniz. Önünüzün açıldığı, ne yapmanız gerektiğini daha iyi anlayacağınız bir dönemdesiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Satürn'ün burcunuzdan çıkıp Balık burcuna geçişi ile rahat bir nefes alabilirsiniz. Bu rahatlığı sağlamak adına geçtiğimiz yıllarda edindiğiniz tecrübeleri hayatınıza nasıl dahil edeceğinizi araştırabilirsiniz.

Balık

Satürn'ün burcunuzda hareket etmeye başlamasıyla hayatınıza yeni bir soluk gelebilir. Gerçekleri görüyorsunuz. Bundan kaçmamak bu süreçte yapacağınız en iyi hamle olabilir. Kariyeriniz, ilişkileriniz, beden sağlığınız, hatta giyim tarzınız bile büyük ölçüde etkilenebilir.

False