GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 6-12 Kasım 2023! Aygül Aydın yazdı... Aşk, Para, Sağlık Hangi Burcu ne Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 6-12 Kasım 2023! Aygül Aydın yazdı... Aşk, Para, Sağlık Hangi Burcu ne Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 6-12 Kasım 2023! Aygül Aydın yazdı... Aşk, Para, Sağlık Hangi Burcu ne Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"6-12 Kasım 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 6-12 Kasım haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 6-12 Kasım haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 6-12 Kasım haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

8 Kasım Çarşamba saat 12.31’de Venüs, Terazi burcuna geçiyor. Sevgi ilişkilerindeki bazı hayal kırıklıkları seni üzmüş olsa da artık kime ne kadar güven duyabileceğini bilen bir varlığın var. Hayat, tecrübelerden ibaret bir yolculuktur. Bu geçiş etkisini estetiksel olarak güzelleşmek için kullanabilirsin.

10 Kasım Cuma saat 09.25’te Merkür, Yay burcuna geçiyor. Zaman gerçeği gösterecektir. Ailen, sevdiklerin ya da genel çevren ile ilgili konular ya da yaşadığın şehir ile ilgili bazı değişim fikirleri aklını kurcalayabilir. Acele karar vermek yerine biraz daha araştırmacı olmalısın.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 8 Kasım'da Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ile beraber son günlerde gündeminizde sıkça yer bulan ikili ilişkilerinizle ilgili pürüzleri ortadan kaldırabilirsiniz. Dingin, sakin ve anlayışlı bir tutum sergileyebilir, kendinizi daha kolay ifade edebilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi ve hissettiklerini anlama, bunları hayatınızda bir yere koyma noktasında yeni tecrübeler elde edebilirsiniz. Bir karar verme aşamasındaysanız bunu resmileştireceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 8 Kasım'da yönetici gezegeniniz Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ile beraber özellikle çalışma hayatınızı iyileştirmek, maddi ve manevi kazanımlar elde etmek adına bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 8 Kasım'da Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ile beraber hayatınızda mutluluğa ve gelişime ayıracağınız bir sayfa açabilirsiniz. Hobilerinize, işinize, beklentilerinize odaklanabilir, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalar yapabilir ya da bunları maddi kazanca dönüştürebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 8 Kasım itibariyle Venüs'ün Terazi burcunda hareket edecek olmasıyla zamanınızı geçirmek, mutlu anılar yaşamak istediğiniz yerlerle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Taşınma ve düzenleme gibi fiziksel uğraşların yanısıra, ilişkileriniz ve evlilik gündemleriniz de gündemde yer bulabilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 8 Kasım'da Venüs Terazi burcundaki seyrine başlıyor ve çalışmalarınız, düşünceleriniz, istekleriniz için yeni kapılar aralıyor. Kendiniz için kurduğunuz, bulunduğunuz çevreyi de ilgilendiren planları yürürlüğe koyabilirsiniz. Her şeyin bir zamanının ve gereğinin olduğunu bilerek ilerlemek, bu dönemdeki en büyük kazanımınız olacaktır.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 8 Kasım'da Venüs'ün burcunuzdan ayrılıp Terazi burcunda hareket etmesiyle artık kendinizi ve işinizi öne çıkarabilirsiniz. Yeterli donanıma geldiğinizi, kendinizi geliştirdiğinizi, iyi hissettiğinizi ve uygun bir zemin hazırladığınızı görebilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 8 Kasım'da yönetici gezegeniniz Venüs'ün burcunuza geçiş yapması sizi ön plana taşıyor. Kendinizi göstermek, çalışmalarınızı açığa çıkarmak adına iyi bir zaman olabilir. Geri planda tuttuğunuz, hayata geçirmek istediğiniz konular olduğunda çekingenliği ya da kararsızlığı gündem yapmamalısınız. Bazı döngülerin kırılması gerektiğine ikna olun.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Venüs'ün 8 Kasım'da Terazi burcuna geçmesiyle arka planda kalmak ve burayı iyileştirmek isteyebilirsiniz. Bile bile kendinizi zora soktuğunuz, başka insanların ya da çevresel faktörlerin etkisiyle sorun yaşadığınız durumların neticesinde kendinize yönelmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 8 Kasım'da Venüs'ün Terazi burcuna geçişi sizi özlediğiniz sosyal ve enerjik hayata ulaştırabilir. İş yoğunluğu, çevresel ya da ailesel etkiler, stres gibi konulardan uzaklaşmak, kendinize ait alanlarda bulunmak, hayatla aranızdaki bağı güçlendirmek için bu dönemi kullanabilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 8 Kasım'da Venüs'ün Terazi burcuna geçişi yaşantınızı bir değişime sürükleyebilir. Kariyer odaklı gibi görünse de hayatınızı şekillendiren, yeni değerler ve farkındalık katan planlar yapabilirsiniz. İtibarınızı, hakkınızda söylenenleri fazla önemseyebilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 8 Kasım'da Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ile beraber hayatınızdaki uzak ve yakın kavramlarını, buraya yerleştirdiğiniz konuları düşünebilirsiniz. İmkansız gördüğünüz, çözemediğiniz, yeterli bilgiye ya da deneyime sahip olmadığınızı düşündüğünüz durumlarda çözümler bulabilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Venüs'ün 8 Kasım'da Terazi burcuna geçişi ile beraber parasal konularda rahat bir nefes alabilirsiniz. Yeni bir pencere açmak istediğiniz ama bunu nasıl yapacağınızı bilemediğiniz konularda şansınız artıyor.

False