GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 5-11 Aralık 2022 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 5-11 Aralık 2022 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 5-11 Aralık 2022 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"5-11 Aralık 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 5-11 Aralık haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 5-11 Aralık haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 5-11 Aralık 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 4 Aralık Pazar saat 03.15’te Neptün, Balık burcunda ileri hareketine başlıyor. İnsanlara ulaşmak için kendinden verme ve isteyenlerin sana tüm güzellikleri sunabileceğini unutma!
  • 7 Aralık Çarşamba saat 01.08’de Merkür, Oğlak burcuna geçiyor. Karşındakine güzel sözler söylemek senden bir şey eksiltmediği gibi o kişiyi iyileştirebilir. Haklı değil mutlu olmaya odaklan.
  • 8 Aralık Perşembe saat 07.07’de İkizler burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Yeniliklere açık ol ve dönüşüm içinde ilerlediğini unutma. Üslubuna dikkat et ve yüklerinden arın.
  • 10 Aralık Cumartesi saat 06.54’te Venüs, Oğlak burcuna geçiyor. Elinde büyük bir güç varken de iyi kalmak herkesin yapabileceği bir şey değildir. Yeteri kadar güçlü müsün?

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla içinizdeki belirsizliklerden kurtuluyorsunuz. Takıntılı problemler ve kişilerle olan ilişkinize yön verebilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketi, iş ve ilişkilerle ilgili düşüncelerinizi netleştiriyor. Yaşadığınız sorunlarda sizin de payınız olduğunu görüyorsunuz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketine geçmesi, boş hayaller kurduğunuzu gösterebilir, iş hayatınızdaki doğru ve yanlışları fark edebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketine başlaması, hukuksal ve bireysel haklılıklarınızı ortaya çıkarabilir. Mahkeme ve devlet işlerinizin sonuçlanmasıyla enerjiniz artabilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Neptün’ün Balık burcunda ileri hareketine başlaması, özgüveninizin kırıldığı konularda iyileşmenizi sağlıyor. Bildiklerinizi daha kolayca uygulayabilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketine başlamasıyla insanlarla yaşadığınız sorunları çözümlüyorsunuz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Neptün Balık burcunda ileri hareketine geçmesi, istediğiniz düzene geçmenizi kolaylaştırıyor. Özellikle çalışma hayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Balık burcunda ileri hareketine başlayan Neptün ile soru işaretlerinizden kurtuluyorsunuz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketinin sonlanması, aile içi sorunları sonlandırabilir.

Oğlak

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Balık burcundaki Neptün ileri hareketine başlaması ilişkilerinizi yeniden şekillendiriyor. Yakın çevrenizle yaşadığınız negatiflikler size gerçekleri gösterebilir.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketiyle parasal sorunlarınızı çözüyorsunuz. Ortaklıklarınızdaki yanlış yönlendirmelerin doğrusunu görebilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, burcunuzdaki geri hareketini sonlandıran Neptün ile gerçekte yaşadığınız hayat ve sizin onu nasıl gördüğünüz ayrımını net bir şekilde yapabilirsiniz.

False