GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 31 Temmuz - 6 Ağustos 2023 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 31 Temmuz - 6 Ağustos 2023 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 31 Temmuz - 6 Ağustos 2023 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"31 Temmuz - 6 Ağustos 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 31 Temmuz - 6 Ağustos haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 31 Temmuz - 6 Ağustos haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 31 Temmuz - 6 Ağustos haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

1 Ağustos Salı saat 21.31’de Kova burcunda 9 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Özellikle ikili ilişkilerde duygusal başarısızlıklar hissederek bunun inatçılığı içine girebilirsin. Belki de bazı şeyler için biraz daha zamana ihtiyacın olabilir. İnsanlara karşı önyargılı olma.

2 Ağustos Çarşamba saat 05.17’de Merkür-Satürn karşıtlığı oluyor. Biraz daha anlayışlı ve empati içinde hareket etmen doğru olacaktır. Parasal konulardaki çözümlerin bugün doğru olabilir. Ekonomik dengelerini doğru kurmalısın. Sert konuşmalar yapma.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 1 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte çevrenizdeki insanlara karşı tutumlarınız, kurduğunuz ilişkileriniz ve iş planlarınızın gidişatı konusunda önemli çıkarımlar yapabilirsiniz. İstediğiniz gibi gitmeyen, gitse de sizi tatmin etmeyen durumlarla karşılaştığınızda vereceğiniz tepkiler önemli olacaktır.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 1 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte kariyeriniz için önemli gündemler doğabilir. Sizi bekleyen bir karar söz konusu olacağından bu kararların neye hizmet edeceğini de doğru tespit etmelisiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 1 Ağustos'ta gerçekleşecek Kova dolunayı size hayatın belli bir sistemde ve dizilimde gitmeyeceğini hatırlatabilir. Doğrusunu bildiğiniz yanlışlar, yanlış bildiğiniz doğrular noktasında değişikliğe gidebilirsiniz. Bunu yapmak zor ya da zorunluluk gibi görünse de aslında hayat boyunca yaptığınız, yapacağınız belki de en kolay ve iyi iş olabilir. Kolaylaştıracak olan da sizin bu değişime karşı gösterdiğiniz tavırlardır.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 1 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Kova dolunayı ile beraber yaşadığınız ekonomik durumların sizdeki etkilerini daha net görebilir, davranışlarınıza ve ruh halinize yansıyan noktaları fark edebilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 1 Ağustos'ta gerçekleşecek Kova dolunayı birebir iletişimde olduğunuz kişilerle aranızdaki olayları düşündürtebilir. Bir sonuca varmak, nihayete erdirmek istediğiniz durumlara yoğunlaşabilirsiniz. Bunun getirdiği stres karşı tarafa da yansıyacağı için iyi giden durumların olumsuz etkilenmesi söz konusu olabilir.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 1 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte uğraş verdiğiniz konuları serbestleştirebilirsiniz. Zira bunun artık değişmesi gerektiğine ikna oluyorsunuz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Kova burcunda 1 Ağustos'ta gerçekleşecek dolunay size bir süredir hissettiğiniz yönsüzlük ve sevgisizlik hislerine karşı koyma gücü verebilir. Çözemediğiniz durumlar söz konusu olduğunda öfkelenmek, olmadığınız biri gibi davranmak yerine bunun neden kaynaklandığını görmelisiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 1 Ağustos'ta Kova burcunda bir dolunayın gerçekleşmesi aklınızdan geçen ancak uygulayamadığınız, tamamına erdiremediğiniz her şeyi sonuçlandırabilir. Ev ve aile sorunlarınızı çözüme kavuşturmak sandığınız kadar kolay ve sakin bir şekilde mümkün olmasa da buradaki tutumunuz birçok şeyin belirleyicisi olabilir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 1 Ağustos'taki Kova dolunayı ile birlikte verdiğiniz/vermeniz gereken mücadelenin yönünü değiştirebilir. Sizin düşündüğünüz gibi olmayan her şeyi net bir şekilde göreceksiniz. Bu da çalışmalarınızı, isteklerinizi ve tavırlarınızı belirginleştirebilir. İş görüşmeleri, anlaşma ve sözleşme gerektiren konular, yapacağınız konuşmalarda kararlılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 1 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile parasal konularda yaşadığınız çıkmazlardan kurtuluyorsunuz. Artık bazı konularda yeni dersler çıkarmalı, bunlara dayanarak yeni tecrübeler oluşturmalısınız. Borçlanmalar, alacak verecek tahsilatları, ortaklık ve iş planları üzerinde durmalısınız.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Ağustos'un ilk gününde burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile tüm ay boyunca yaşayacaklarınıza yön verebilir, kaybettiğiniz yönleri yeniden bulabilirsiniz. Kalbinizin, zihninizin ve çevrenizin mesajlarına daha açık olmalısınız. İhmal, erteleme ve beklemenin yerini özgüveninize ve birikimlerinize bırakmalısınız.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 1 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yaşadığınız, içselleştirdiğiniz her şeyle vedalaşmaya başlıyorsunuz. Sizi artık korkunun, dedikodunun ya da yanlış bilgilerin değil aklınızın, mantığınızın ve hedeflerinizin yönetmesine izin vermelisiniz.

False