GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 31 Ekim-6 Kasım 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 31 Ekim-6 Kasım 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 31 Ekim-6 Kasım 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"31 Ekim-6 Kasım 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 31 Ekim-6 Kasım haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 31 Ekim-6 Kasım haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 31 Ekim-6 Kasım 2022 haftalık burç yorumları..."

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Ay’ın Kova burcundaki seyri ve Mars ile destekleyici açısı size geçmişte yapmanız gereken ama yapamadığınız bazı fikirler konusunda yol gösterebilir.

Boğa

Burcunuzda hareket eden Kuzey Ay Düğümü’nün Ay ile karesi sizi 31 Ekim, 1-2 Kasım tarihlerinde zorlayabilir. İnandığınız gibi ilerleyememek sizi yolunuzdan alıkoymaz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, 5-6 Kasım tarihlerinde Ay’ın Koç burcundaki ilerleyişi sizi sosyal konularda atağa kaldırabilir.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Venüs Uranüs karşıtlığının kesinleşmesi, size kendi değerinizi ve mutlu olduğunuz konuları hatırlatabilir.

Aslan

Güneş’in Kuzey Ay Düğümü ile karşı karşıya duruşu, geçmişte yaşadığınız bazı sorunları ve ekonomik borçları gündeme getirebilir. Bağımlı hissettiğiniz konuları düşünebilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Ay Merkür üçgeninin destekleyici etkisiyle ilişkilerde söylemek istediklerinizi masaya yatırabilirsiniz. Ekonomik anlamda yüzünüzün güleceği bir süreç yaşayabilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, maddi konulardaki eksiklerinizi kapatmak için harekete geçmelisiniz. Güvenmediğiniz ya da size bir şey katmayacak bir yatırım konusunda kesin ve acele kararlardan uzak durun.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Ay Satürn kavuşumu 1-2 Kasım tarihlerinde sizi evinizle daha çok ilgilenmeye, sorumluluklarınızı hatırlamaya itebilir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Ay’ın Koç burcundaki seyriyle siz de bazı seyahatlarını planlarını aktif hale getirebilirsiniz.

Oğlak

Venüs Satürn karesinin etkisiyle para kazanmak üzere girdiğiniz yolları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İsteklerinize, hayatta varmak istediğiniz noktaya giden yolları bazen değiştirmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, hafta başında ayın burcunuzda ilerlemesi motivasyonunuzu olumlu yönde etkiliyor. Nerede hata yaptığınızı bulmak insan ilişkilerinde sizi birkaç adım öne çıkaracaktır. . 

Balık

Ay’ın burcunuzda ilerlemesi ve Venüs ile keyifli bir görünüm oluşturması ikili ilişkilerde şansınızı katlayabilir.

False