GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 30 Ekim-5 Kasım 2023! Aygül Aydın yazdı... Satürn Balık burcunda! Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 30 Ekim-5 Kasım 2023! Aygül Aydın yazdı... Satürn Balık burcunda! Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 30 Ekim-5 Kasım 2023! Aygül Aydın yazdı... Satürn Balık burcunda! Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"30 Ekim-5 Kasım 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 30 Ekim-5 Kasım haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 30 Ekim-5 Kasım haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 30 Ekim-5 Kasım haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

4 Kasım Cumartesi saat 10.03’te Satürn, Balık burcunda ileri hareketine başlıyor. Dengeleri korumalısın. Hayatından gitmek isteyenler gitsinler, bu konuda ısrarcı olma. Seni huzursuz eden, mutsuzluk getiren negatif insanlardan ve olaylardan artık ayrılman gerekiyor. Denge sağlamak isterken kendini yok saymamalısın.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bir süredir Balık burcunda geri harekette olan Satürn'ün 4 Kasım itibariyle ileri hareketine başlamasıyla kayıplara ve kalanlara olan bakış açınız değişmeye başlıyor. Size ayak bağı olan ya da manipülasyonlarıyla, kurban psikolojileriyle iyi niyetinizi suiistimal eden kişilerle yollarınızı ayırabilir, retro sürecinde ayırdıysanız şimdi bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu görebilirsiniz.

Boğa

Satürn'ün Balık burcunda ileri hareketine başlamasıyla imkanları değerlendirmek, çalışmak ve kendinize yeni bir hedef belirleyebilmek daha mümkün hale gelecektir. Hayatınızı ne yönde şekillendireceğinizi, hangi değerleri öncelikli hale getireceğinizi bilmek özgüveninizi arttırıyor.

İkizler

 Kendinize karşı tutumunuz, bunun kariyerinize ve iş ilişkilerinize olan etkisi üzerine yeni tecrübelerinizle hareket etmelisiniz. Düşünceleriniz, bunları ifade etme şekliniz ve talepleri karşılama noktasındaki davranışlarınızda değişime gidebilirsiniz.

Yengeç

Ülke, şehir değişiklikleri, yeni iş imkanları, eğitim amaçları seyahatler, gündeminizde yer bulabilir; bunlarla ilgili süreçleriniz ve yazılı işlemleriniz hız kazanabilir. Beklediğinizin, hayal ettiğinizin dışında gelişen konuların sizin için bir anlamı olduğunu daha iyi idrak edebilirsiniz.

Aslan

Ülke, şehir değişiklikleri, yeni iş imkanları, eğitim amaçları seyahatler, gündeminizde yer bulabilir; bunlarla ilgili süreçleriniz ve yazılı işlemleriniz hız kazanabilir. Beklediğinizin, hayal ettiğinizin dışında gelişen konuların sizin için bir anlamı olduğunu daha iyi idrak edebilirsiniz.

Başak

Küsmenin, kırılıp kabuğuna çekilmenin değil insanların yerini değiştirebilmenin inceliklerini öğrendiniz. Bu da sizi sorun yaşadığınız noktalarda sakinleştirecek, ilişkilerle ilgili beklentilerinizi makul orana düşürecektir. Beraber çalıştığınız, ortak paylaşımlarda bulunduğunuz kişilerle uyumlu olmaya gayret etmelisiniz.

Terazi

Satürn'ün Balık burcunda ileri hareket etmesiyle ruhsal ve fiziksel sağlığınıza yaptığınız yatırımın neticelerini görebilirsiniz. Hayattan beklentileriniz, temennileriniz ve emeklerinizin bir karşılık bulduğunda bunları en iyi versiyonunuzla yaşamak adına bir mücadele içinde olmalısınız.

Akrep

Kendinizi, kendinize adamanız gereken bir dönemdesiniz. Aşk hayatınıza etki eden bitiş ve başlangıçların ardından hayalperest yönünüzü değil gerçeklere odaklanabilen yönünüzü geliştirebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 4 Kasım'da Satürn'ün Balık burcundaki geri hareketinin bitişi aile içinde yaşadığınız sorunları da bitirebilir. Maddi ve manevi olarak yorulduğunuz, kayıplar yaşadığınız sürecin ardından şimdi elinizde neler kaldığını fark etmeli ve önünüze bakmalısınız.

Oğlak

Satürn'ün Balık burcunda ileri hareketine başlamasıyla bekleyen, ertelenen, havada kalan konulara netlik kazandırabilirsiniz. Gerek iş hayatınız gerekse sosyal hayatınız noktasında sizi tatmin etmeyen durumlarla karşılaşmış olabilirsiniz. Bunlara nasıl tepkiler verdiğinizi ve aldığınız sonuçları düşünmelisiniz.

Kova

Sıfırdan başlamaktan korkmayın. Başladığınızda, sıfır noktasının üzerine çıkacak düşünceleriniz ve motivasyonunuz olduğunu göreceksiniz. Maddi açıdan sancılı günler geçirdiğinizde, alacak verecek dengesini korumaya çalıştığınızda bunu yapmanın ne kadar önemli olduğunu fark ettiniz.

Balık

Hayallerinizin sorumluluğunu alıyorsunuz. Kaçak oynamadan, her şeyi karşılama ve anlamını fark etme olgunluğunu göstererek ilerleyeceksiniz. Fiziksel ve mental olarak güçlü kalabilmek için gıda ve motivasyon takviyelerine, egzersizlere, uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

False