GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 29 Ocak- 4 Şubat 2024 || Mars Uranüs üçgeni kesinleşiyor... Burcunuzu Neler Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 29 Ocak- 4 Şubat 2024 || Mars Uranüs üçgeni kesinleşiyor... Burcunuzu Neler Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 29 Ocak- 4 Şubat 2024 || Mars Uranüs üçgeni kesinleşiyor... Burcunuzu Neler Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 29 Ocak- 4 Şubat 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 29 Ocak- 4 Şubat haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 29 Ocak- 4 Şubat haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 29 Ocak- 4 Şubat 2024 haftalık burç yorumları..."

29 Ocak Pazartesi günü Mars Uranüs üçgeni kesinleşiyor.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 29 Ocak'ta Mars ve Uranüs'ün kesinleşen üçgen açısı size yeni bir yol haritası çizebilir. Özellikle finansal anlamda kendinize yeni seçenekler oluşturabilir, görüşmeler yapabilir, yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Bir teşvik gücü hissetmenin ötesinde, bu gücü nasıl bir değişime dönüştüreceğinizi fark edebilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 29 Ocak'ta burcunuzdaki Uranüs'ün Mars ile kuracağı açı ufkunuzu genişletebilir. Bir fırsatı değerlendirmek, bir yenilik yapmak, alışkanlıkları değiştirmek, iş ya da eğitimle ilgili konularda yeni materyallere ilgi duymak gibi konularda daha şanslı olabilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 29 Ocak'ta Mars ve Uranüs arasındaki üçgen açının destekleriyle ruhsal ve kişisel gelişiminizin önündeki engelleri kaldırabilirsiniz. Bu konuda güçsüz ya da yetersiz hissettiğiniz anların sonuna geldiniz. Biraz gözlem yapmanın ve kendi yolunuzu çizmenin önemli olduğunu unutmayın.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 29 Ocak'ta Mars Uranüs üçgeniyle ikili ilişkilerle ilgili emek vermeniz gereken gündemleriniz olabilir. Sosyal ve ticari anlamda güçlü adımlar atabilir, kazancınızı ve çevrenizi büyütebilirsiniz. Güven üzerine kurulu ortaklıklar, ilişkiler sorgulanabilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 29 Ocak'ta Mars Uranüs üçgeninin getireceği çalışma koşulları değişimiyle beraber hayatınıza yeni bir düzen oturtmanız gerekebilir. Belli bir standartta kalmak ve bunu korumak isterken her şeyin başka bir noktaya gelmesini kabullenmek zor olabilir. Bu zorluğa değil, buradan neler elde edebileceğinize odaklanmalısınız.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 29 Ocak'taki Mars Uranüs üçgeni kişisel alanlarınıza ışık tutabilir. Kendinizi yönsüz hissettiğinizde, dört bir yandan fırsat ve destek görebilirsiniz. Sadece bakış açınızı değiştirmeniz, imkanların farkında olmanız ve gayretle çalışmanız her şeyi değiştirebilir.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 29 Ocak'ta Mars Uranüs üçgenin kesinlik kazanmasıyla sağlığınızla ilgili konuların hayatınıza etkisini düşünebilirsiniz. Kendinizi ihmal etmemeli, hırsınızın başka şeylerin önüne geçmesine mahal vermemelisiniz. Fiziksel ve mental açıdan zinde kalmalısınız. Bu etkileşim size bunu nasıl yapacağınızı gösterebilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 29 Ocak'ta Mars ve Uranüs'ün arasındaki üçgen açı, sosyal ve duygusal yaşantınıza dair bazı sürprizler getirebilir. Yakın çevrenizden kişilerle aranızdaki etkileşimin önem kazanacağı gündemleriniz olabilir. İş birliği, evlilik, ortak organizasyon ve bunların hazırlıklarıyla ilgilenebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 29 Ocak'ta kesinleşen Mars Uranüs üçgeniyle yaşam standartlarınızı, gündelik alışkanlıklarınızı gündeme getirebilirsiniz. Bu konuda motivasyonunuzun kırık olmasını düşünmeyi bırakmalı, önünüze bakmalısınız. Hayatınızı aynı doğrultuda ve düşüncede devam ettirmeniz mümkün değildir. Bu yüzden bir yön değişikliğine gidebilir, işinizde ve hayatınızda etkili olacak kararlar alabilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 29 Ocak'ta burcunuzdaki Mars'ın Uranüs ile oluşturacağı üçgen açının etkisiyle bireysel alanlarınızda ve burada yaptığınız seçimlerde bazı değişimlere gidebilirsiniz. Kurallarınızla var olduğunuzu, bu sayede kazandığınızı düşünerek ilerlemek isteyebilirsiniz. Ancak kuralları değiştirebilecek, yerine farklı düşünceler, hisler ve hayaller koyabilecek gelişmeler yaşanacağını da unutmamalısınız.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 29 Ocak'ta Mars'ın Uranüs ile yapacağı üçgen açı sizi arka planda dönen işlere yönlendirebilir. Burada çözülmesi gereken konularla ilgilenmeniz gerektiği gibi ailenizi ve yaşam düzeninizi de gözden geçirebilirsiniz. Kapınızı çalan fırsatları mevcut sisteminizi bozmamak için geri çevirebilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 29 Ocak'ta Mars Uranüs üçgeninin etkisiyle sezgilerinizi nasıl somutlaştıracağınızı bulabilirsiniz. İlerlemek, bir şeyler elde etmek adına aklınızdaki fikirleri kağıda dökebilirsiniz. Hiçbir insanın ve gündemin boşu boşuna hayatınızda olmadığını görebilirsiniz. Girişimcilik, yeni iş hedefleri, ana işin haricinde alınan sorumluluk ve yatırım kararları, sosyal açıdan daha güvenli ve geliştiren bir çevrede bulunmak gibi düşünceleriniz olabilir.

False