GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 29 Mayıs- 4 Haziran 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 29 Mayıs- 4 Haziran 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 29 Mayıs- 4 Haziran 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"29 Mayıs- 4 Haziran 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 29 Mayıs- 4 Haziran haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 29 Mayıs-4 Haziran haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 29 Mayıs-4 Haziran haftalık burç yorumları..."

HAZİRAN AYI GÜNDEM

Bu ay; çok çalışmayı benimse. Hakiki başarı zaman ve alın teri ister. Uzun çalışma saatleri, uykusuz geçen geceler, düşmek ve yeniden ayağa kalkmak, bir türlü öğrenilemeyen kavramlar, öğretmenler, destek verenler, koçlar, uzmanlar, akıl hocaları... Başarı; dışarıdan bakıldığında süslü ambalajlı, ama içinde bin bir zahmet barındıran, kocaman bir pakettir.

4 Haziran Pazar saat 06.41’de Yay burcunda 13 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Yapacak çok işin, tamamlayacak çok planın var. Bu Dolunay 2017 yılından bu yana yaşadığın şeylerin karşılığını alman ile alakalı olacak. Yeri geldiğinde hızını yavaşlatmayı bil. Aşırı hız görüş alanını daraltır, yaşamındaki fırsat ve güzellikleri görmeni engeller. Yavaşla ve gözünden kaçanların farkına var.

4 Haziran Pazar saat 22.49’da Merkür ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Paranın satın alamayacağı şeyleri hayatına sokarsan maddi-manevi daha da zenginleşeceğinden emin olabilirsin. Para acını azaltmaz, yalnızlığını hafifletmez, derdini dinlemez, mutluluğunu paylaşmaz. Giyinmene, yemene ve gezmene yardımcı olan bir araçtır; sihirli bir değnek değil.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 4 Haziran'da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile hayatınızın durağan ya da aynı düzlemde ilerleyen konularda bir fark yaratmak isteyebilirsiniz. Hem ek kazanç elde etmek hem de size iyi gelen işleri geliştirmek adına iyi bir dönem olabilir. 

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 4 Haziran'daki Yay dolunayı ile sizi hayattan keyif almaktan alıkoyan her şeyle yüzleşebilirsiniz. Bu bir maddi sorun şeklinde olabileceği gibi psikolojik konularla da söz konusu olabilir.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 4 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte aşk hayatınıza etki eden tüm davranışlarınızı ve aldığınız karşılıkları sorgulatabilir.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 4 Haziran’daki Yay dolunayı ile birlikte iyileşmek ve bunu sürdürmek adına verdiğiniz çabaların karşılığını görebilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 4 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile ilişkilere ve mutluluğa olan bakış açınız değişebilir.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 4 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay bugüne kadar sabrınızın ve iyi niyetinizin boşuna olmadığını size gösterebilir.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Yay burcunda 4 Haziran’da gerçekleşecek dolunay ile birlikte olayların, insanların ve fikirlerin hayatınıza olan etkisiyle yüzleşebilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 4 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber gelirlerinizi ve bunu elde ettiğiniz alanlarınızı revize edebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 4 Haziran’da burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile beraber önemli kararlar ve gündemlerle ilgilenebilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 4 Haziran’daki Yay dolunayı öngöremediğiniz her şeyi size gösterebilir, çevrenizin ve işinizin arka planda neler sakladığını öğretebilir.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 4 Haziran’daki Yay dolunayı size bu hayattan neler beklemeniz gerektiğini gösterebilir. Düşündüğünüz gibi olan durumların üzerinde durmaktan vazgeçebilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 4 Haziran’da gerçekleşecek Yay dolunayı iş hayatınızda yeni bir dönemin kapısını aralayabilir. Miadı olan her şeyin yerine yenisini koymak isteyebilirsiniz.

False