GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 25 Eylül - 1 Ekim 2023 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 25 Eylül - 1 Ekim 2023 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 25 Eylül - 1 Ekim 2023 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"25 Eylül - 1 Ekim 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 25 Eylül - 1 Ekim haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 25 Eylül - 1 Ekim haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 25 Eylül - 1 Ekim haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

29 Eylül Cuma saat 12.57’de Koç burcunda 6 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Dedikodulardan uzak kalmak istedikçe sanki bu mümkün olmuyor gibi gelebilir. İçindeki o negatif sesi susturmalısın. Her şeyin yoluna girdiği ve aslında zorlukları toparladığın bugünü daha mantıklı ve yapıcı geçirmeyi seçmelisin. Kendinle ilgili olumlu düşüncelerini güçlendir.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Sizin için yılın en belirleyici günlerinden biri olan 29 Eylül’de, burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte hayatınızda artık hiçbir şeyin aynı olmadığını ve olmayacağını görebilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte çevrenizde olup bitenlere inat kendiniz için bir şeyler yapma gayretinde ve isteğinde olabilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Koç burcunda 29 Eylül’de gerçekleşecek dolunay sadece bugünü değil bugünden sonrasını da düşünerek ilerlemeniz gerektiğini hatırlatabilir. Her şeyin kısa vadeli olanına veda ederek geleceğinizi büyük ölçüde şekillendiren işlerin ve düşüncelerin peşine düşmelisiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Koç burcunda 29 Eylül’de gerçekleşecek dolunay ile sorumluluklarınızı ayrıştırabilecek, kendinize yeni bir takvim oluşturabileceksiniz. Bazı mutlulukları eşzamanlı olarak yaşayabilmek mümkün olabilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay sizi sınava tabi tutuyormuş gibi hissettirebilir. İyi hazırlandığınız, mantığınızı kullanabildiğiniz ve bir sonraki sorunun da ardından sınavı geçmeye odaklandığınızda üstesinden geleceğinizi bilmelisiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Koç burcunda 29 Eylül’de gerçekleşecek dolunay ile beraber önünüzün kapalı olduğunu hissettiren her şey açığa çıkabilir ve artık derin bir nefes alabilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte kendinizi köprüden son çıkışa gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Hayatın “gibi’si fazla” karşılığını almaya hazır olun. İyi ve kötü, her şeyin önünüze serilmesiyle havada asılı kalmış olan her şey yerine oturabilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 29 Eylül’de gerçekleşecek Koç dolunayı ile birlikte güçlü ve sizi olduğunuzdan daha iyi bir yere taşıyacak bir iradeniz olduğunu görebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay size bir şeyler istemenin mümkün ve gerçek bir hedef olduğunu gösterebilir. Bunu göremediğinizde motivasyonunuzun kırıldığı zamanları geride bırakmalısınız.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunayın beraberinde getireceği köklü değişikliklere hazır olun. Kurallara siz mi hükmediyorsunuz yoksa kurallarınız mı size hükmediyor bilemeyebilirsiniz ancak cevaplar önünüze serilecektir.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Koç burcunda 29 Eylül’de gerçekleşecek dolunay yolunuzun açık olduğunu ve bunu açık tutmak için gereken tüm imkanlara sahip olduğunuzu gösterecektir.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 29 Eylül’deki Koç dolunayı maddi düzeneklerinizi tümüyle irdeleyip yenileyeceğiniz durumları gösterebilir. Yanlış ortaklıklar veya girişimler, emeğinizin karşılanmaması gibi durumlarla daha fazla uğraşmamak için yolunuza tek başınıza devam edebilirsiniz.

False