GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 23-29 Ekim 2023! Aygül Aydın yazdı... Ay tutulması geliyor! Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 23-29 Ekim 2023! Aygül Aydın yazdı... Ay tutulması geliyor! Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 23-29 Ekim 2023! Aygül Aydın yazdı... Ay tutulması geliyor! Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"23-29 Ekim 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 23-29 Ekim haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 23-29 Ekim haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 23-29 Ekim haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

23 Ekim Pazartesi saat 19.21’de Güneş, Akrep burcuna geçiş yapıyor. Her ayrıntıyı görebildiğin ve sezgilerinin ön plana çıktığı bir dönem. Gerçekçi ve mantıklı olmak isterken sezgilerinden asla şüphe etme. Karamsarlığı bırak, acısıyla tatlısıyla gerçek hayata dön.

28 Ekim Cumartesi saat 23.15’te Boğa burcunda 5 derecede bir “Ay Tutulması” gerçekleşiyor. Karamsarlık yaşamak yerine kendini keşfetmeyi tercih etmelisin. Sanatsal konulara yönelmek sana iyi gelebilir. Korkularının üzerine gitmelisin. Herhangi bir nedenle kendisine kırıldığın, darıldığın insanların iyi yönlerini görmezlikten gelme.

29 Ekim Pazar saat 17.21’de Merkür ve Mars, Akrep burcunda kavuşuyor. Yeni bir başlangıç heyecan verici olacaktır. Çalışma ortamındaki bazı değişimler ve senin için düşünülen teklifler seni yeni kararlar vermeye sürükleyebilir. Risk almadan önce çok yönlü düşünmelisin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişi ile beraber beklentilerinize göre sonuçlar alabileceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Endişeleriniz, hisleriniz, hayatınızı belirleyen temel konular üzerindeki düşünceleriniz yoğunlaşabilir.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçmesiyle partneriniz, iş hayatınızdaki insanlarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Kendinizi ve hislerinizi saklamayın.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişi gündelik yaşantınızı yeni rutinlere ulaştırabilir. Çalışmıyorsanız iş imkanlarıyla karşılaşabilir ve bunları değerlendirebilir, mevcut bir işiniz varsa bunu geliştirecek konulara eğilebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişi beraber aileniz ve aşk hayatınız, çocuklarınız veya ebeveyn olmakla ilgili kararlarınız, ileriye dönük hedefleriniz gündeminizde yer bulabilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 23 Ekim'de yönetici gezegeniniz Güneş'in Akrep burcuna geçişi hayatınızın temeline koyduğunuz konulara dikkat çekebilir. Nasıl bir yerde yaşadığınız, kendinize nasıl bir yaşam tarzınızı layık gördüğünüz önem kazanabilir.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişi ile beraber işinizi, düşüncelerinizi, gözlemlerinizi aktarabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Hareketli bir sosyal hayatın içinde yer alabilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in burcunuzdan çıkıp Akrep burcuna geçmesiyle kendinize yaptığınız yatırımların meyvelerini almaya başlayabilirsiniz. Kazancınızın ve işinizin destekleneceği gelişmeler yaşayabilir, yeni iş girişimleri ve faaliyetleri gündeme getirebilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in burcunuza geçmesiyle sizin dönemini başlıyor demektir. Geç kalınmışlığın değil, tam vaktinin olduğunu deneyimleyeceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçmesiyle iç dünyanızla meşgul olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yaşadıklarınızı ve bunların neticesinde etkilenen psikolojinizi düşünebilirsiniz. Her zaman iyi tarafından bakmak, iyi bir taraf bulmak sizi yorgun düşürebilir.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcunda hareket edecek olmasıyla sosyal hayatınız gündeminizde sıkça yer bulabilir. Sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, zamanı yapmak istediğiniz keyifli aktiviteler için de kullanabilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişi ile, işinizin devamlılığı ve iş hayatınızın geldiği noktayı net bir şekilde görebilirsiniz. Ne için uğraşırken nelerle karşılaştığınızı fark edebilir, arasındaki farklılıkların sebeplerini öğrenebilir, alacaklarınızı tahsil etmek için görüşmeler yapabilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Güneş'in 23 Ekim'de Akrep burcuna geçişi ile, yakın ve uzak kavramınız değişebilir. Farklı yerlere ilgi duyabilir, kısa süreli yer değişikliği ve seyahat planları yapabilirsiniz.

False