GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 22-28 Ocak 2024 || Finansal konulara dikkat! Yeni Haftada Burcunuzu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 22-28 Ocak 2024 || Finansal konulara dikkat! Yeni Haftada Burcunuzu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 22-28 Ocak 2024 || Finansal konulara dikkat! Yeni Haftada Burcunuzu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 22-28 Ocak 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 22-28 Ocak haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 22-28 Ocak haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 22-28 Ocak 2024 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

23 Ocak saat 11:51’de Venüs, Oğlak burcuna geçiyor. Venüs Oğlak burcunda iken, finansal konular önemli olur. Daha tasarruflu ve planlı bir harcama tarzı benimseme veya uzun vadeli mali hedeflerin gözden geçirilmesi söz konusu olabilir. İlişkilerinde daha ciddi yaklaşım sergilemelisin.

25 Ocak saat 20:53’de Aslan burcunda 5 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Dolunaylar genellikle mevcut durumları aydınlatma ve sonuçlara ulaşma zamanları olarak görülür. Aslan burcundaki Dolunay, kendini ifade etme, yaratıcı projelere yönelme ve kendi özgüvenini artırma fırsatları sunabilir.

27 Ocak saat 10:35’de Uranüs, Boğa burcunda ileri hareketine geçiyor. Uranüs, beklenmedik olaylar ve dönüştürücü enerjiyle ilişkilidir. Bu nedenle Uranüs'ün ileri hareketine geçişi sırasında, özellikle finansal ve maddi konularda dikkatli olmak ve esneklik göstermek önemlidir.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Venüs'ün 23 Ocak'ta Oğlak burcuna geçişi ile beraber finansal konular önceliğiniz olabilir. Ne yaptığınız, ne kazandığınız ve bunlarla nereye varacağınızı düşünebilirsiniz. Uzun vadeli planlarınızı bu döneme getirebilir, uygulayabilir ya da hazırlık yapabilirsiniz.

Boğa

Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi ile beraber üzerinde çalıştığınız, kapsama alanınıza giren konular hakkında daha somut sonuçlar elde edebilirsiniz. Öğrendiklerinizi, kazanımlarınızı hayatınıza taşımak noktasında önemli fırsatlarınız olabilir. Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte aile meselelerine öncelik vermeniz gerekebilir. Psikolojik ya da fiziksel sorunların gündeminize gelmesiyle yaşam tarzınızı büyük ölçüde değiştirebilirsiniz

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 23 Ocak'ta Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi zamanlı, disiplinli ve sonuç vaat eden bir şekilde hareket etmeniz kolaylaşacaktır. Artık uzun vadeli, kalıcı gündemleriniz olsun isteyebilirsiniz. Uranüs'ün Boğa burcunda ileri hareketine geçişi ile beraber 2023 yılının ikinci yarısında nelerle karşılaştığınızı, uğraştığınızı düşünebilirsiniz. Olmaz sandığınız her şeyin olabildiğini görmek, sizi bir sonraki ihtimallere daha iyi hazırlayacaktır.

Yengeç

Yoran ve şüpheye düşüren, belirsizlik gösteren durumların etkisinden çıkıyorsunuz. Gözünüzdeki pembe gözlüğü çıkarmak gibi düşünebilirsiniz. Bu size olayları ve insanları daha iyi anlama, gerçek değerin ne olduğunu öğrenme şansı sunabilir. Kontrolden çıkan harcamalarınız, verdiğiniz değerin geri dönüşünün olmaması sizi öfkelendirebilir. Paniğe kapılmayın. Kazancı yerine koymak kolaydır.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 23 Ocak'ta Venüs Oğlak burcuna geçiyor ve bu da size her şeyi iyiye çevireceğiniz bir fırsat sunuyor. Çalışmalarınız, amaçlarınız, insanlarla olan iletişiminiz dikkat çekebilir. Dolunay ile beraber yaşadığınız bazı olayların gerçekliğini daha iyi görebilirsiniz. Şüphe, manipülasyon, kandırılma gibi konuların ortaya çıkması size almanız gereken tedbirleri işaret edebilir. Uranüs'ün Boğa burcundaki geri hareketinin sonlanmasıyla iş hayatınızla ilgili beklentilerinizle daha sağlıklı bir şekilde ilgilenebilirsiniz.

Başak

Zaman ve bu zamanın içinde yaşananlar, her şeyi netleştiriyor ve bir sonuca bağlıyor. Emek vermekle zorlamak arasındaki farkı net bir şekilde görebilirsiniz. Uranüs'ün Boğa burcunda ileri hareketine geçişi ile bir karar almanın neye bağlı olacağını, olması gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Hayatın sizi sürüklediğini düşündüğünüz alanların aslında bir sürgün olmadığını görebilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 23 Ocak'ta yönetici gezegeniniz Venüs Oğlak burcuna geçerek size rahatlama fırsatı sunuyor. Sorunlar her zaman olabilir ancak bunlar hep çözmek içindir. Çözüyorsunuz. Zorlandığınız noktada destek bulmak, ihtiyaç duyduğunuzda parasal imkanla karşılaşmak sizi rahatlatacaktır. Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile sosyal yaşantınız önem kazanabilir. Burada mercek altına almanız gereken ilişkilere daha duyarlı olabilirsiniz. Popülerliğinize, yapmak istediklerinize gölge düşüren durumları ve insanları görmek motivasyonunuzu kırabilir.

Akrep

Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi iletişimde güçlü olmanız gereken noktaları size gösterebilir. Bu sadece olaylarla değil kişilerle de mümkün olacaktır. Dolayısıyla tanışacağınız kişilere, hayatınızdaki mevcut arkadaşlarınıza bakış açınız burada önem taşıyor. Sadece kariyer odaklı olmayın, hayatınızda uğraş verdiğiniz ve toplumda bilindiğiniz konu her ne ise onunla ilgili bir sorgulama da yapabilirsiniz. Tek bir yöne ve konuya odaklı olmanın aslında o kadar da kazançlı olmadığını fark edebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 23 Ocak'ta Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi maddi gündemlerinizle ilgili önemli gelişmeleri beraberinde getirebilir. Şanslı ve kısmetli bir dönemdesiniz. Bunu emeğinizle, sabrınızla oluşturduğunuzu bilmek size güven verebilir. Uranüs'ün Boğa burcunda ileri hareketine geçişi, iş hayatınızla ilgili ağır ilerleyen konulara hız ve yön kazandırabilir.

Oğlak

Standartlarınızı değiştirmek ve yükseltmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınıza ve mental sağlığınıza yatırım yapmak iyi bir fikir olabilir. 25 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile duygusal konularda kendinizi ifade etmenizle ilgili güçlükleri aşmanıza yardımcı olabilir. İçten içe çekindiğiniz ya da özgüveninizin sarsıldığını düşündüğünüz konularda önünüze yeni kapılar açılabilir.

Kova

İyileşmek, sadece bir rahatsızlıktan kurtulmakla değil yakaladığınız rahatlığı geliştirmekle de ilgilidir. Dolayısıyla kazanımlarınızı düşünerek bunlarla ilgili neler yapabileceğinizi de düşünmeniz gerekebilir. Aslan Dolunayı tahammülünüzü ve sabrınızı zorlayabilir. Orta yolu bulmak istedikçe taraf olduğunuz ya da taraf olunduğunu gördüğünüz durumlar karşısında aceleci karar vermemelisiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 23 Ocak'ta Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi aklınızdaki fikirlerin uygulanabilirliği ve geri dönüşümü konusunda size fırsatlar tanıyabilir. 25 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte gündelik yaşantınızı gözden geçirebilirsiniz. Kendi bildiğiniz ve istediğiniz şekilde ilerlemenin getirdiği sonuçlar, sizi bundan sonrasına hazırlayacaktır. Sinirlerinizi yatıştırın ve birilerinin size karşı olduğunu düşünmeyi bırakın.

False