GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 21-27 Kasım 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 21-27 Kasım 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 21-27 Kasım 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"21-27 Kasım 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 21-27 Kasım haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 21-27 Kasım haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 21-27 Kasım 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 22 Kasım Salı saat 11.21’de Güneş, Yay burcuna geçiyor. Kendi doğrunu bil ve kendinden taviz verme!
  • 24 Kasım Çarşamba saat 01.57’de Yay burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Kendi haklarını koru ve inandıklarından vazgeçme!
  • 24 Kasım Perşembe saat 02.02’de Jüpiter, Balık burcunda ileri hareketine başlıyor. Para kazanmak için güzel bir zamandasın. Sorunlardansa yeni başlangıçlara odaklan.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle planlarınızı uygulayabilir ve kendinizi gösterebilirsiniz. Gelişmeniz gereken yönleri fark ediyor ve bu konuda araştırma yapıyorsunuz. 

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Güneş’in 22 Kasım’da Yay burcuna geçişi, ailenizle olan paylaşımları net bir şekilde görmenizi sağlayabilir. Miras ve gelir kaynaklarıyla ilgili yeni gündemleriniz olabilir. 

 

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, 22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi, insanların ve olayların hayatınızdaki yerini görmenizi sağlayabilir. Tüm girişimlerinizde, enerjinizi sevdiklerinizle paylaşma düşüncesi yer alabilir. 

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi, iş ve sağlık konularını gündeme getirebilir. Kendinizi nerede daha iyi hissedeceğinizi keşfetmeniz keyfinizi artırıyor.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi, duygusal ve ticari konularda yolunuzu açıyor. Rahatlayabilir, yaşamın keyifli taraflarını görebilirsiniz. Tatil planları gündeme gelebilir, yetenek ve hobilerinize yoğunlaşacağınız konular ortaya çıkabilir. 

 

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Güneş’in 22 Kasım’da Yay burcuna geçişi ile ev ve aile konularına odaklanıyorsunuz. İlişkilerinizde yaşadığınız sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Bazı şeylerden yorulduğunuzu fark ederek mutlu bir yuva kurmaya yönelebilir ve enerjinizi artırabilirsiniz. 

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi, mesleki konularda yeni yollar bulmanızı sağlayabilir. Sınırlarınızı ve vizyonunuzu genişletme fırsatı buluyorsunuz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Güneş’in 22 Kasım’da Yay burcuna geçişi, parasal konuların hayatınızdaki önemini artırıyor. Birikim ve iş kurmakla alakalı sorularınız ortadan kalkabilir. 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 22 Kasım’da Güneş’in burcunuzda geçmesi sizin sezonunuzu başlatıyor. Enerjiniz yükseliyor ve dikkat çekiyorsunuz. Motivasyonunuzun her zaman yüksek oluşu size fayda sağlayabilir. Negatif hisler artık son buluyor. 

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Güneş’in 22 Kasım’da Yay burcuna geçmesiyle kendinizle barışabilir ve çevrenize gösterdiğiniz iyimserliği kendinize göstermeye başlayabilirsiniz. 

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi, arkadaşlıkların ve sosyal olmanın önemini gösterebilir. İnsanlarla ilgili beklentilerinizi ve hayallerinizi yeniliyorsunuz. 

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi kariyerinizi mercek altına alıyor. Her şeyin netleştiğini görüyor, sınırlarınızı geniş tutuyorsunuz. Kendiniz için önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

False