GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 12-18 Şubat 2024 || Sevgililer Günü Haftası Burcunuzu Neler Bekliyor? Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 12-18 Şubat 2024 || Sevgililer Günü Haftası Burcunuzu Neler Bekliyor? Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 12-18 Şubat 2024 || Sevgililer Günü Haftası Burcunuzu Neler Bekliyor? Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 12-18 Şubat 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 12-18 Şubat haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 12-18 Şubat haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 12-18 Şubat 2024 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

13 Şubat saat 09:05’de Mars, Kova burcuna geçiyor. Bu dönemde, bireysel enerji ve eylemler toplumsal hedeflere odaklanabilir. Mars'ın bu burçta ilerlemesi, sosyal değişimlerin, grup çalışmalarının ve insana dair konuların öne çıkacağını gösterir. Aynı zamanda, bireysel özgürlüğe olan arzunun artabileceği bir süreç olabilir. Kolektif amaçlar için harekete geçme ve toplumsal konularda aktif olma zamanı.

16 Şubat saat 19:05’de Venüs, Kova burcuna geçiyor. İlişkilerde ve değerlerde bir değişim ve özgünlük arayışını temsil edebilir. Bu dönemde insanlar, bağımsızlıklarını ve farklılıklarını vurgulayabilirler. Aynı zamanda, sosyal ilişkilerde daha özgür ve arkadaşça bir yaklaşım benimsenebilir. Venüs'ün Kova burcundaki geçişi, özgür ruhlu ve ileri görüşlü insanlarla etkileşime girme isteğini artırabilir. Ayrıca, gelenekleri sorgulama ve alternatif ilişki dinamiklerini keşfetme eğilimi de olabilir. Bu dönemde, arkadaşlıklar ve grup etkinlikleri de öne çıkabilir.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 13 Şubat'ta yönetici gezegeniniz Mars'ın Kova burcuna geçişi ile gücü hissetmek değil kullanmak için yeni sebepler bulabilirsiniz. Sosyal beklentilerden ziyade kendi planlarınıza ve önceliklerinize zaman ayırmak, bunların çalışmalarıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcuna geçişi ile beraber sorumluluk almak ve bunları en iyi şekilde tamamlamak noktasında daha motive hissedebilirsiniz. Zorlanmak bu durumun doğasında vardır. Ve siz bu süreçte bu doğaya göre hareket etmenin püf noktalarını öğreneceksiniz. Büyüme ve etki bırakma potansiyeline sahip olduğunuzu unutmayın.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 13 Şubat'ta Mars Kova burcuna geçiyor ve mutlu eden, cazip gelen konuları düşünebilir ve burada bir karara varabilirsiniz. Artık her şey değişirken bu konuların aynı kalması mümkün olmayabilir. Bundan rahatsızlık duymak yerine anlamayı ve kabul etmeyi seçmelisiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcunda harekete başlamasıyla aklınızdan geçen düşünceleri bir temele dayandırma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ancak bu temelin daha önceki dönemlere göre daha farklı bir yerde, farklı bir malzemeyle olması gerektiğini fark edeceksiniz. Kazanma ve iyi yerlerde olma isteğiniz yoğun olabilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcuna geçişi ile beraber hayatınızdaki insanlarla olan fikir birlikleri ve ayrılıklarıyla ilgilenebilirsiniz. Ortak bir noktada buluşmak, önceliklerinizi ve hislerinizi anlamak noktasında çaba göstermeniz gerekebilir.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle beraber güçlü bir değişim arzusu içinde olabilir ve şimdi bunu uygulamaya geçirebilirsiniz. Bugünlere nasıl geldiğinizi unutmamak bu konudaki en büyük rehberiniz olacaktır.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcunda hareket etmeye başlamasıyla birini sevmek, bir konuya ümit beslemek konusu sizi bir çabaya götürebilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcuna geçişi ile ev ve iş hayatıyla ilgili sorumluluklarınız artabilir. İki alanda da birbirini destekleyecek değişimlere gitmeniz gerekebilir. İş gereği taşınma, evden çalışma ya da evle, aileyle daha çok ilgileneceğiniz bir zaman yönetimi gündeminizde olabilir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcundaki seyriyle kendinize bulduğunuz uğraşları detaylandırabilir, daha iyi araştırmalar yapabilir ve bu öğreneceklerinizle kendinize yeni bir kaynak oluşturabilirsiniz. Okuyorsanız ya da iş hayatındaysanız edindiğiniz bu bilgileri kullanmaya başlamalısınız.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 13 Şubat'ta Mars burcunuzdan ayrılarak Kova burcuna geçiyor. Aklınızı kurcalayan, adapte olmakta zorlandığınız her şey için şans sizden yana dönmeye başlıyor. Daha doğrusu, şansın hep sizin yönünüzde olduğunu fark ediyorsunuz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 13 Şubat'ta Mars'ın burcunuzda seyre başlamasıyla siz de önemli adımlar atmaya başlayabilirsiniz. İrade ve direnç kavramları üzerinde durabilirsiniz. Bu kavramları hayatınızın hangi alanında, nasıl kullandığınıza bakabilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 13 Şubat'ta Mars Kova burcuna geçiyor ve size arka planda dönen konularla nasıl başa çıkacağınızı anlatabilir. İçinizde biriken öfkeyi dönüştürebilirsiniz. Öfke başka türlü fayda getirmeyecektir. Bunun bilincinde olmak, bilinçaltınızı yönetmenize yardım edecektir.

False