GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 12-18 Eylül 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 12-18 Eylül 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 12-18 Eylül 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"12-18 Eylül 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 12-18 Eylül haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 12-18 Eylül haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 12-18 Eylül 2022 haftalık burç yorumları..."

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 11-12 Eylül günlerinde burcunuzda ilerleyen Ay ile Satürn’ün olumlu açısı, fırsatları daha iyi görmenizi sağlıyor. Hazırlık yaptığınız konularda aksaklıklar yaşanabilir. Dürtüsel tavırlarınızı çözmek istediğiniz krizler üzerinde kullanmalısınız. Yaşadıklarınızın neden başınıza geldiğini düşünün ve gerekiyorsa, arkadaşlıkta yeni kriterler belirleyin.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Kuzey Ay Düğümü ve Ay kavuşumu ile Eylül ortasından itibaren daha kararlısınız. Kararlarınızın önemini anlıyor ve yaptıklarınızın sonuçlarını uzun vadede alıyorsunuz. Bu nedenle isteklerinizi doğru belirlemelisiniz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, Mars Chiron etkileşimi korkularınıza karşı dik durmanızı sağlayabilir. Çevrenize yardımcı olmak sizin de özgüveninizi yükseltiyor. Eylül ortalarında hayatınızın gidişatı değişebilir, kurduğunuz sosyal ilişkilerle keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Ay Merkür karşıtlığı, 12-13-14 Eylül tarihlerinde sizi zorlayabilir. İş ve ev dengesini kurmakta zorlandığınız bu günlerde kendinize dinlenme izni vermelisiniz. Enerjinizi işinize vermeniz de bu dönemi sakin atlatmanıza yardımcı olacaktır. Bu sayede kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Güneş Uranüs üçgeni, kariyerinizde kendinizi göstermenizi kolaylaştırabilir. Özellikle 13-14 Eylül tarihlerinde sürprizlerle karşılaşabilir, ekonomik anlamda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu fırsatlar sandığınızdan yakın yerlerde olabilir. Kendinizi verdiğiniz her işin karşılığını göreceksiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Güneş’in Kuzey Ay Düğümü ile destekleyici açısı, harekete geçmenizi sağlayabilir. Size açılan yolu fark etmeli ve buradan yürümelisiniz. Hukuksal anlamında hakkınızı almanız, 12-13 Eylül tarihlerinde sizi önemli kararlar almaya itebilir.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, retro Merkür ile Jüpiter karşıtlığı, 12-13-14 Eylül tarihlerinde sizi arada kalmış hissettirebilir. Fırsatları ve hayatınızdaki insanları değerlendirirken kendi önceliklerinizi sorgulayabilirsiniz. Ne söylediğinizin farkında olmanız, yaptıklarınızla ilgili doğru yargılarınız olmasını ve yanlış konuşmalardan korunmanızı sağlayacaktır.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Ay Venüs altmışlığının etkili olduğu, arkadaşlık ve ilişkiler anlamında fırsatlar yakalayacağınız 14-15 Eylül tarihlerini iyi değerlendirmelisiniz. Bu bağlantıların uzun vadedeki faydalarını görmek için takıntılarınızı bırakın ve kriterlerinizi değiştirin. Size parasal getirisi olan görüşmeler yapabilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Mars Chiron üçgeni ile ilişkilerinizdeki hatalarınızı görebilir ve bunları çözebilirsiniz. İşlerin sandığınız kadar zor olmadığını fark ediyorsunuz. 12-13-14 Eylül tarihlerinde duygusal ilişkileriniz için adım atmadan önce, bu noktaya nasıl geldiğinizi anlamalısınız.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Ay Merkür karşıtlığı, aile içindeki eski sorunları mercek altına alıyor. 12-13 Eylül tarihlerinde, konuşmalarınıza ve kendinizi savunma şeklinize dikkat etmelisiniz. Gayrimenkul işlemlerinde aceleci davranmayın.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Ay’ın Satürn ile kurduğu bağlantı size duygusal meselelerde kontrol hakkı veriyor. Kendinizi kontrol etmeniz, ikili ilişkilerde size şans sunuyor. Merakınıza yenik düşmemeli ve durumunuzu anlamaya çalışmalısınız.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, kendinize koyduğunuz hedefleri sorgularken sezgilerinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Neptün Plüton altmışlığı, geçmiş hatalarınızı önünüze getirebilir; sizi bu noktaya getirenin ne olduğunu tespit etmelisiniz. 12-13-14 Eylül tarihlerinde, bu anlamda dalgın hissedebilirsiniz. Hareket etmeden önce biraz beklemeli ve emin olmalısınız.

False