GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 12-18 Aralık 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 12-18 Aralık 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 12-18 Aralık 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"12-18 Aralık 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 12-18 Aralık haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 12-18 Aralık haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 12-18 Aralık 2022 haftalık burç yorumları..."

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Güneş ve Satürn’ün Yay burcunda kurduğu olumlu açı ile düşüncelerinize göre hareket ediyorsunuz. Hayallerinizi uygulanabilir hale getirebilirsiniz.

Boğa

Merkür’ün Kuzey Ay Düğümü ile oluşturduğu destekleyici açı, aldığınız kararları uygulamanıza yardımcı olabilir. Venüs’ün de destek vermesiyle, attığınız adamlardan maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, Mars Chiron üçgeni ile ihtiyacınız olan çözümlerin zaten sizde olduğunu görüyorsunuz. Sürpriz haberlere ve parasal desteklere açıksınız.

Yengeç

Merkür Chiron karesinin kesinleşmeye başladığı 12-13-14 Aralık tarihlerinde kariyeriniz gündeme gelebilir, kiminle ne konuştuğunuza dikkat etmelisiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Ay Satürn karşıtlığının olduğu 12-13 Aralık günlerinde özel hayatınızda sakin kalmaya çalışmalısınız.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 14-15- Aralık tarihlerinde Ay’ın Venüs ile yapacağı açı, duygusal ve parasal konularda şansınızı artırıyor. Duvarlarınızı yıkmayı başardığınızda çevrenizle daha keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Terazi

15-16 Aralık’ta Ay’ın burcunuzda ilerlemesiyle ikili ilişkileriniz gündeme geliyor. İyi niyeti ve emeği paylaşmak istiyorsunuz. İsteklerinizi ve fikirlerinizi paylaşırken net olmalısınız.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Mars Chiron üçgeniyle endişelerinizin üstüne gidebilirsiniz. Korku ve takıntılarınızdan, geçmişin etkisinden sıyrılarak kurtulabilirsiniz.

Yay

Güneş Neptün karesinin kesinleştiği 12-13-14 Aralık tarihlerinde, iş konusunda daha dikkatli ve özenli olmalısınız. Ay Plüton üçgeni, içinizdeki ışığı keşfetmenizi sağlayabilir.

Oğlak

Güneş Satürn üçgeninin desteğini aldığınız 12-18 Aralık haftasında sabrınızın karşılığını alabilirsiniz, arka planda yürüttüğünüz işlerin peşinden gitmelisiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 12-13 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Ay Uranüs karesi, ilişkilerinizde sürpriz durumlar yaratabilir. Beklenmedik teklifler ve tanışmalar gündeme gelebilir.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 14-15-16 Aralık’ta Ay’ın Başak burcunda ilerlemesiyle duygularını kolaylıkla kontrol altında tutabilir, ortaklı işlerinizde mantığınızla hareket edebilirsiniz.

False