GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 11-17 Mart 2024 || Aşk Dolu Günler Seni Bekliyor Olabilir! Burcunuzu Neler Bekliyor? Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 11-17 Mart 2024 || Aşk Dolu Günler Seni Bekliyor Olabilir! Burcunuzu Neler Bekliyor? Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 11-17 Mart 2024 || Aşk Dolu Günler Seni Bekliyor Olabilir! Burcunuzu Neler Bekliyor? Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 11-17 Mart 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 11-17 Mart haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 11-17 Mart haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 11-17 Mart 2024 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

12 Mart saat 00:51’de Venüs, Balık burcuna geçiyor. Bu hareketle birlikte romantizm ve duygusallık enerjileri artacak gibi görünüyor. İnsanlar ilişkilere daha fazla odaklanabilir ve sevdikleriyle daha derin bağlar kurabilirler. Aşk dolu günler seni bekliyor olabilir, bu yüzden kalbine kulak verip keyfini çıkarmanı öneririm. Venüs Balık burcunda olduğu süre boyunca hayatındaki güzellikleri takdir etmek için onlara zaman ayırmayı ihmal etme.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Venüs’ün 12 Mart'ta Balık burcuna geçişi ile beraber bazı konuları arka planda tutmak isteyebilirsiniz. İlişkileriniz, kazancınız, sonraki adımlarınız konusunda daha temkinli olabilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 12 Mart'ta yönetici gezegeniniz Venüs'ün Balık burcuna geçişi ile beraber motivasyonunuzun ve hayata bakış açınızın değişeceği bir dönem yaşayabilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 12 Mart'ta Venüs'ün Balık burcuna geçişi ile beraber kariyerinizin maddi ve sosyal getirileriyle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 12 Mart'ta Venüs Balık burcuna geçiyor ve sizi biraz derinlere götürüyor. Bu kez daha aklı başında, daha farkındasınız.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 12 Mart'ta Venüs'ün Balık burcuna geçişi ile beraber kendiniz için yeni seçenekler oluşturmak isteyebilirsiniz. Hem maddi hem de duygusal olarak gelişime açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 12 Mart'ta Venüs'ün Balık burcuna geçişi ile beraber ilişkilerinizle ilgili konularda neyi önemseyip önemsemeyeceğinizi düşünebilirsiniz. Bazı durumlara fazla takıldığınızı, bir mantığa oturtmaya çalıştıkça çıkmaza girdiğinizi fark edebilirsiniz. Bunları görüp tutumlarınızı değiştirmeye çalışabilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 12 Mart'ta yönetici gezegeniniz Venüs'ün Balık burcuna geçişi ile hayatın her alanında kendinizi rahatlamış, ferahlamış ve huzurlu hissedebilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 12 Mart'ta Venüs'ün Balık burcuna geçişi ile hayatın sizin için sakladığı fırsatları görebilirsiniz. Her şeyin zamanını beklediğine olan inancınız artabilir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 12 Mart'ta Venüs'ün Balık burcuna geçişi ile beraber daha rahat ve huzurlu hissedeceğiniz bir düzen kurabilirsiniz. Bu yöndeki girişimlerinizi sonuçlandırabilir, isteklerinizi karşılayabilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 12 Mart'ta Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle daha ılımlı ilişkiler kurup birbirini destekleyen ve önemseyen insanlarla dolu bir çevre edinebilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 12 Mart'ta Venüs'ün burcunuzdan ayrılıp Balık burcuna geçmesiyle beraber hayatın getirilerini kendi imkanlarınızla birleştirebilirsiniz. Bu konuda zorlandığınız, çıkış bulamadığınız, imkan yakalayamadığınız durumlar sizde hayal kırıklıkları oluşturmuş olabilir. Hepsini bir kenara bırakıp yeni bir sayfa açıyorsunuz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 12 Mart'ta Venüs'ün Balık burcuna geçişi kendiniz için aldığınız kararları ortaya çıkarmanızı ve uygulamanızı kolaylaştırabilir.

False