GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 1-7 Mayıs 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"1-7 Mayıs 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 1-7 Mayıs haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 1-7 Mayıs haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 1-7 Mayıs haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

1 Mayıs Pazartesi saat 20.08’de Plüton, Kova burcunda geri hareketine başlıyor. Bilinçaltı hislerini, alışkanlıklarını ve tepkilerini anlamak için büyük bir fırsat olduğu anlamına geliyor. Kendini kötü alışkanlıklardan, takıntılardan ve zorlamalardan kurtarmak, duygularının ve ilişkilerinin iyileşmesine ve olumlu bir şekilde dönüşmesine yol açacaktır.

2 Mayıs Salı saat 02.27’de Güneş ve Merkür, Boğa burcunda kavuşuyor. Finansal konularda güven arayışı içinde olabilirsin. Yeni bir romantizm ya da duygusal bir aşk, hayatını büyük ölçüde değiştirecek. Mevcut bir ilişki daha derin veya manevi bir düzeye gelişebilir.

5 Mayıs Cuma saat 20.24’te Akrep burcunda 14 derecede bir “Ay Tutulması” gerçekleşiyor. Sana ağırlık yapan bir şeyden uzaklaşmak kolay bir şey değil. Sadece toplanıp yeni bir eve taşınman veya stresli bir ilişkiyi geride bırakma cesaretini bulman gerektiğinde nasıl hissettiğini bir düşün. Süreç çok yorucu! Geçmişi geçmişte bırakmaya hazır hissedebilsen de özellikle seni geride tutan kalıcı takıntılar varsa, burayı bırakıyorsun. Kendini yeni bir bölüme başlarken bulursan, tutulma mevsimine girdiğini anlayabilirsin.

7 Mayıs Pazar saat 17.25’te Venüs, Yengeç burcuna geçiyor. Kendini sevme, bazı şeyleri halletmenin yoludur. Görünüşün ve kişiliğin üzerinde çalışmaya bak. Kimsenin karşı koyamayacağı bir cazibe ve manyetizma yayacaksın. Zevk, romantizm ve eğlenceye odaklanmak şu anda idealdir. En iyi şekilde hissetmek ve görünmek istiyorsan, yeni bir saç kesimi veya yüz bakımı yaptırmayı düşün.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Plüton'un Kova burcunda geri hareketine başlaması sosyal çevreniz ve geleceğe dönük yatırımlarınız konusunda sizin düşünmeye sevk edebilir. Yaşadıklarınıza bir anlam bulmaya ve bu anlamın sizi nereye taşıyacağına kafa yormak başta zor gelse de zoru nasıl başaracağına dair gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, işinizi geliştirmek adına size bazı destekler veren Plüton'un geri hareketinin başlamasıyla eksiklerinizi ve fazlalarınızı fark edebilirsiniz. Bu size ciddi bir eleme getireceği için ilerlemeniz gereken alanlara daha fazla zaman ve efor ayırabilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Kova burcundaki Plüton'un geri hareketiyle yaşam koşullarınızda ve bunu kurmaya çalıştığınız sisteminizde yapacağınız değişiklikleri derinlemesine düşünebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Plüton'un Kova burcunda geri hareketine başlamasıyla tabularınızın, kurallarınızın aslında kendi oluşturduğunuz korkular olduğunu fark edebilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Plüton'un Kova burcundaki geri hareketi ile ikili ilişkilerde düzenlemeniz ve gerektiğinde tümüyle değiştirmeniz gereken konuları daha iyi anlamanız için bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Kova burcunda geri hareketine başlayan Plüton yaşam tarzınızın eksiklerini, sonuçlarıyla birlikte size gösterebilir. Çalışma düzeniniz, yeni iş modelleri, yaşadığınız yer, sağlık ve beslenme rutinleriniz konusunda şapkayı çıkarıp önünüze koymanız gereken bir süreç yaşayabilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Plüton'un Kova burcunda geri hareketine başlaması hayallerinizi uygulamaya koyarken hangi yolları tercih edip hangi köprüleri yakacağınızı gösterebilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Plüton'un Kova burcuna geri hareket etmesiyle yer değişikliği ve taşınma gerektiren konuların üzerinden geçmeniz gerekebilir. Bir değişiklik yaparken bunun sonuçları ve sorumluluklarına da hazırlıklı olmalısınız.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Plüton'un Kova burcundaki geri hareketiyle fikirlerinizi ve becerilerinizi geliştireceğiniz alanları daha iyi anlama ve gözlemleme şansı bulabilirsiniz. Sizin için zor ve imkansız gibi görünen konulara odaklanabilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Kova burcunda geri hareketine başlamasıyla finansal konularda attığınız ya da atmaya hazırlandığınız işlerde size bazı değerlendirmeler getirebilir.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, burcunuzdaki Plüton'un geri hareketine başlaması karar alma, bu kararları uygulama mekanizmanızı geliştirmeniz için size bazı püf noktalarını hatırlatabilir. İnsanlarla yüzleşmek, kişisel düzlemdeki eksiklerinizi fark etmek kadar bunların üzerine gidebilmeyi de deneyimleyebilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Kova burcundaki Plüton geri hareketine geçerek sizi her zaman olduğundan daha farklı bir inziva sürecine taşıyabilir. Bu süreç içerisinde sadece düşünmekle kalmayıp çıkarımlarınız neticesinde yapmanız ve yapmamanız gerekenleri de görebilirsiniz.

False