GeriAstro Gündem Günlük Burç Yorumları: 27 Nisan Salı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Burç Yorumları: 27 Nisan Salı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 27 Nisan Salı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 27 Nisan'da aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın, 27 Nisan günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 27 Nisan Salı günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. 27 Nisan Salı günü burç yorumlarınız..."

Dolunay günü: Doğru anlamak doğru kararları beraberinde getirir.

Ay, Akrep burcunda ilerliyor ve saat 06.30’da Akrep burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Plüton Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Finansal konularda değişim yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kıskançlık krizlerinden uzak durun. Her şeyi yıkıp yeniden kuracağınız bu zaman diliminde, yıkmanız gerekenlerin hasarlı yapılar olduğunu unutmamalısınız. Elinizdeki mevcut durumu değerlendirirken bunu göz önünde bulundurun. Korktuğunuz, endişe ettiğiniz ya da yetersiz hissettiğiniz konuları, bunların sizden aldıklarını düşünün. Hayatınızı yeniden şekillendirme fikrini ancak buradaki objektif düşüncelerle iyileştirebilir ve uygulamaya koyabilirsiniz. Ne anlamanız gerektiğini bir kez bulursanız bundan sonrası sizin için korkutucu olmayacaktır. Kendinize inanın.

27 Nisan Koç burcu yorumu

Aileniz ile aranızda bazı gerilimler yaşanabilir. Hareket alanınız ve izlediğiniz yol konusunda olumsuz düşünceleri ve tepkileri varsa gerilimi büyütmek yerine neden böyle düşündüklerini sormalısınız.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

27 Nisan Boğa burcu yorumu

Aşk hayatınızda kendinizi çıkmazda hissediyor olabilirsiniz. Konuşmak veya konuşmamak arasında ikilemde kalmanız yorgunluğunuzu artıracaktır. 

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

27 Nisan İkizler burcu yorumu

Çalışma ortamınızda yeni bir süreç içerisinde olabilirsiniz. Size sunulan alan değişikliği bir kapı açabilir ve hayatınızın bundan sonraki kısmını büyük ölçüde etkileyebilir.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

27 Nisan Yengeç burcu yorumu

Hayatınızı değiştirmek istiyorsunuz fakat nasıl bir değişikliğe gideceğinize karar veremiyorsunuz. Tıkanıklığa gitmenize özelliklerinizden, mesela şüphelerinizden başlayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

27 Nisan Aslan burcu yorumu

Duygu ve mantık arasında kalırken duygularınızın sizi yönlendirmesini seçerek adım atıyorsunuz. Duygusal yapınızı kabul etmek istemeyenlere cevap vermek zorunda değilsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

27 Nisan Başak burcu yorumu

Çalışma ortamınızda sorunlarla uğraşabilirsiniz. Üstesinden gelmekte zorlanıyor iseniz ekip arkadaşlarınızdan yardım almanız gerekebilir.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

27 Nisan Terazi burcu yorumu

Yeni bir gelecek için şehir değiştirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Bugün planlarınıza birkaç adım daha yaklaştığınızı fark edeceksiniz.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

27 Nisan Akrep burcu yorumu

Kurmak istediğiniz yeni girişimde son karara varıyorsunuz. Ortaklık için görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Bu yolu kiminle ve ne şekilde yürümek istediğinize karar vermek belki kolay olmayacaktır. 

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

27 Nisan Yay burcu yorumu

Bazı konuları geride bıraktığınızı düşünüyorsunuz. Yeniden karşınıza çıkınca dürtüsel hareket etmek yerine asıl mesajın ne olduğunu anlamaya çalışın.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

27 Nisan Oğlak burcu yorumu

Sosyal çevreniz eleştirilerinizden yorulmuş olabilir. Memnuniyetsiz oluşunuz ilişkilerinize zarar verecektir.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

27 Nisan Kova burcu yorumu

Aileniz kendilerine yeterli zamanı ayırmadığınız için şikâyetlerini dile getirebilir. Çalışma yoğunluğunuz ve bireysel olarak yaptığınız tercihleriniz ailenizi olumsuz etkiliyor olabilir.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

27 Nisan Balık burcu yorumu

İletişim kanallarınızı kapatmak istiyorsunuz. Sevildiğinizi hissetmeniz için karşınızdaki kişileri kendinizce bir teste tabi tutmak isteyebilirsiniz.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

False