Hep beraber tek yürek

Güncelleme Tarihi:

Hep beraber tek yürek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2011 00:00

Türkiye şehitlerini uğurladı. Şehit Er Yunus Yılmaz’ın Ankara Kocatepe Camisi’ndeki cenaze törenine Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Bahçeli, bakanlar, askerler ve halk katıldı. Gül ve Erdoğan şehidin ailesine başsağlığı diledi. Yurdun çeşitli bölgelerindeki cenaze törenlerinde PKK lanetlendi. Yozgat’ta oğlunun cenazesi geçerken asker selamı veren Şehit Üsteğmen Murat Bek’in babası, “Benim başım dik, hepinizin başı dik olsun” dedi.

Haberin Devamı

HAKKÂRİ’deki hain pusuda yaşamını yitiren Şehit Er Yunus Yılmaz için dün Kocatepe’de düzenlenen tören devletin zirvesini bir araya getirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül kulağındaki rahatsızlık nedeniyle tören için İstanbul’dan karayoluyla geldi. Törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay

/images/100/0x0/55ead664f018fbb8f899e906
2’nci Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, DSP Genel Başkanı Masum Türker, Hak Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Deniz Baykal, milletvekilleri ve çok sayıda gazi katıldı. Ankara’daki subay ve astsubayların tam kadro hazır bulunduğu törene çok sayıda vatandaş da ellerinde Türk bayraklarıyla katıldı. Ağıtların yankılandığı Kocatepe Camisi’nin avlusunda tekbirlerin yanı sıra “Meclis’te PKK istemiyoruz” sloganları yükseldi. Protokol namaz için yerini aldığında Erdoğan, camiye geldi. Cenaze namazını kıldıran Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz, “İnşallah bu sonuncu olur. Devletimizin ve ordumuzun şehidimiz intikamını alacağına inanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

ŞEHİT YUNUS YILMAZ'IN CENAZESİNE LİDERLER KATILDI / Foto Galeri

ŞEHİT ER SON YOLCULUĞUNA BÖYLE UĞURLANDI / WEB TV

Güle güle oğlum 

Şehit Piyade Er Mehmet Ağgedik’in (21) cenazesi dün Elazığ’da 3 bin kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin kardeşi Yusuf Ağgedik ambulansı yumruklayarak ağlarken, anne Fatma Ağgedik, “Oğlum sen ölmedin” diye ağıt yaktı. İzzetpaşa Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Ağgedik’in naaşı, kortej eşliğinde şehitliğe götürüldü. Cenazeye katılanlar sık sık terör örgütü aleyhine slogan atarken 100 kişilik bir grup, BDP il binasına saldırmak isteyince Çevik Kuvvet, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Cenazedeki başka bir grup, BDP’li olduklarını iddia ettikleri Hozat Garajı’ndaki esnafa taşla saldırdı. Esnaf da saldıranlara karşılık verince arbedeyi önlemek için polis havaya ateş açtı.

Şehit Jandarma Komando Onbaşı Yavuz Çoban’ın (21) cenazesi memleketi Aksaray’da yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı bir törenle toprağa verildi. Şehit Çoban’ın annesi Dürdane (50) ve babası Ekrem Çoban (50) tabuta sarılarak veda etti. Baba Çoban, “Kurban Bayramı’na gelmesi için uçak bileti gönderecektim” derken, anne, “Seni böyle mi karşılayacaktık kuzum” diye ağladı. Şehidin cenazesi Aksaray Şehitliği’nde toprağa verildi.

Benim meleğimdi

Jandarma Komando Er Mehmet Çetin’in (21) babaocağı Aydın’ın Nazilli İlçesindeki son yolculuğuna 30 bin kişi katıldı. Koca Camisi’nde kılınan cenaze namazında şehidin ablası Fatma Duzsuz, “O benim meleğimdi” diyerek, gözyaşlarına boğuldu. Şehit Çetin, doğup büyüdüğü Beğerli Köyü’ne defnedildi.

Şehit Piyade Onbaşı İdris Çam (21), memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin annesi Ümmühan Çam, omzuna Türk bayrağı alarak “Güle güle oğlum, yiğidim, aslanım, şehidim mekanın cennet olsun” dedi. Şehidin 10 kardeşinden biri olan Mehmet Çam ağabeyinin tabutu başında asker selamı verdi. Şehidin cenazesi belde mezarlığında toprağa verildi.

Şehit Jandarma Üsteğmen Murat Bek’in cenazesi, memleketi Yozgat’ta son yolculuğuna uğurlandı. Murat Bek için Yozgat Cumhuriyet Alanı’nda, ikindi namazından sonra cenaze namazı kılındı. Şehidin babası Abdullah Bek, saygı duruşu sırasında oğlunu asker selamıyla selamladı. Vatandaşlar, şehidin babasına, “Hepimiz senin oğlunuz” derken, Abdullah Bek de “Benim başım dik, sizin de başınız dik olsun” karşılığını verdi. Şehit üsteğmenin cenazesi, Yozgat Cumhuriyet Alanı’nda cenaze namazının ardından, Söğütlü Yayla Köyü’nde toprağa verildi

Piyade Onbaşı Fikret Özer’in cenazesini Samsun’da ailesi, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Samsunlular karşıladı. Büyük Cami’de 10 bin kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından şehit Özer, Kolpınar Köyü’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Piyade Uzman Onbaşı Raşit Ercan için memleketi Elazığ’da tören düzenlendi. Bir ay önce nişanlanan ve gelecek yıl evlilik planları yapan şehit Ercan, yaklaşık 1500 kişinin katıldığı törenle Yarımca beldesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Askere gitmeden önce ailesinin geçimini sağlayan Piyade Çavuş Birol Elmas (22) için Adapazarı’nda tören düzenlendi. Şehit Elmas’ın Karakamış Camisi’ndeki cenazesine 7 bin kişi katıldı. Şehit Elmas kara toprağa uğurlanırken, geride gözü yaşlı anne ile biri engelli 3 kardeş bıraktı.

/images/100/0x0/55ead664f018fbb8f899e908

Şehit Er Hüseyin Güldal’ın (24) cenazesi memleketi Kocaeli’nin Karamürsel ilçesine bağlı Yalakdere Mahallesi’nde törenle toprağa verildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün de katıldığı törende şehidi 5 bin kişi uğurladı.

Şehit Piyade Er Ahmet Tuncel’in cenazesi Bitlis’in Mutki ilçesine bağlı Çığır Köyü’ndeki babaocağına götürüldü. Annesi Perihan, babası Baki Tuncel ile 7 kardeşinin tabuta sarılarak gözyaşlarına boğulması yürekleri dağladı. Evin önünde ise Türkçe ve Kürtçe ağıtlar yükseldi.Şehit Tuncel, tüm evlere Türk Bayrağı’nın asıldığı köyde toprağa verildi.

21 yaşındaki Jandarma Er Süleyman Kalkan için memleketi Isparta’da gözyaşları sel oldu. Yalvaç ilçesindeki törende şehit Kalkan’ın cenazesi top arabasına konulurken annesi Şerif Kalkan, “Benim yavrumu kuru yere koymayın. Yavrum benim, kuzum benim. Hakkını helal et” diye ağıt yaktı. 5 bin kişi şehidi son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

20 yaşındaki Piyade Onbaşı Mesut Cengiz’in cenazesi memleketi Hatay’ın İskenderun ilçesi Denizciler beldesinde toprağa verildi. 5 aylık asker Mesut Cengiz’i 10 bin kişi uğurladı.

Gaziantepli Piyade Er Fevzi Kazak (20) için düzenlenen törene Kocaeli’de asker olan kardeşi Cuma Kazak da katıldı. Anne Fatma Kazak, Cuma Kazak’a sarılarak “Seni böyle mi karşılayacaktım yavrum?” diye gözyaşı döktü. 10 bin kişinin katıldığı törenin ardından şehit er, Şehitkamil ilçesine bağlı Karpuzkaya Köyü’nde toprağa verildi.
/images/100/0x0/55ead664f018fbb8f899e90a


Şehit sokağı

HAKKÂRİ’de şehit olan Er Eyüp Çolakoğlu’nun (20) Avcılar’ın Çiğdem Caddesi, Ünal Apartmanı’ndaki evinin önüne gelen yaklaşık 500 kişi ellerindeki Türk bayrakları ile terörü lanetledi. Terör örgütü PKK ve elebaşı Abdullah Öcalan aleyhine sloganlar atan gruba çevredeki esnaf ve vatandaşlar da pencerelere Türk bayrakları asarak ve alkışlayarak destek verdi. Şehit düşmeden 5 gün önce annesini arayıp, kazak isteyen Çolakoğlu’nun fotoğrafı basılan pankartta ise “Bunu asla unutma kahraman şehit seni toprağa değil yüreğimize gömdük” ifadeleri yer aldı. Pankart, şehidin evinin bulunduğu sokağa asıldı. Çevrede önlem alan Çevik Kuvvet ekipleri Avcılar BDP İlçe Teşkilatı binası önünde güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı. Evin önünde ve Avcılar içerisinde terör örgütü aleyhine protestolar devam ederken, cenaze töreninin bugüne ertelendiği anons edildi. Anonsun ardından kalabalık dağıldı. Seyit ERÇİÇEK / İSTANBUL

Bayrağı oğlun alacak

BİTLİS’in Güroymak İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit düşen polis memurları Şaban Kılıçaslan (41), Bülent Emen (38) ve Volkan Sabaz (22) dün son yolculuklarına uğurlandı.
/images/100/0x0/55ead664f018fbb8f899e90c

Şehit Şaban Kılıçaslan için memleketi Adana’da tören düzenlendi. Küçük yaşlarda annesi ve babasını kaybettiği için Şaban Kılıçaslan’ı büyüten anneanne Rabia Sav (86) gözyaşlarına boğuldu. Şehidin eşi İnci Kılıçaslan, çocukları Efe (5), Almira (9) ve Furkan’ın (18) ağıtları yürek dağladı. Acılı eş İnci Kılıçaslan, eşinin fotoğrafını öperek, “Babanın bayrağını sen devralacaksın yavrum” diyerek oğlu Furkan’a verdi. Şehidin cenazesi Buruk Mezarlığı’ndaki Polis Şehitliği’nde defnedildi.

Şehit Bülent Emen, memleketi Balıkesir’in İvrindi ilçesi Korucu beldesinde toprağa verildi. Şeyh Bedrettin Camisi’ndeki törende şehidin eşi Fatma Emen (36), çocukları Bahadır Orhan (10) ve Eylül (4) tabuta sarılıp ağladı. “Bizi bırakıp nereye gittin” diyerek feryat eden Fatma Emen, oğlu Bahadır’a, “Sen artık şehit oğlusun. Büyüyünce babanın yerini alacaksın” dedi. Şehidin cenazesi belde mezarlığında toprağa verildi.

7 Ekim’de nikâh kıyıp düğün için 19 Kasım’a gün alan şehit Volkan Sabaz için İzmit’te cenaze töreni düzenlendi. Şehidin polis kıyafeti giyen kızkardeşi Çigdem Sabaz, polis şapkası takan ablası Eylem Sabaz Koçak ve ağabeyi Hakan Sabaz evin önünde tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Sabaz’ın eşi Berna Sabaz, eşinin fotoğrafına sarılıp ağladı. Atakent Merkez Camisi’ndeki cenaze namazına Bilim ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün de katıldı. Sabaz’ın cenazesi İzmit Bağçeşme’deki Polis Şehitliği’nde toprağa verildi.

Haberin Devamı

Hep beraber tek yürek

ŞEHİT ER MEHMET AĞGEDİK'İN CENAZESİNDE OLAYLAR ÇIKTI

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan 21 yaşındaki er Mehmet Ağgedik memleketi Elazığ’da son yolculuğuna uğurlandı. Ş
ehit Mehmet Ağgedik’in naaşı, şehitliğe götürülmek üzere cenaze aracına taşınırken, şehidin kardeşi Yusuf Ağgedik ambulansı yumruklayarak gözyaşlarına boğuldu. Ağabeyi Ali de küçük kardeşinin ağlaması üzerine gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Fatma Ağgedik, oğlunun tabutuna gözyaşları arasında sarılarak, "Oğlum sen ölmedin" diye ağıt yaktı.

BDP BİNASINA SALDIRMAK İSTEDİLER
Cenaze konvoyu devam ederken, cenazeye katılanlardan yaklaşık 100 kişilik öfkeli bir grup cadde üzerinde bulunan BDP il binasına saldırmak istedi. Burada önlem alan çevik kuvvet polisi, barikatı aşmaya çalışan kalabalığa tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Polis ile öfkeli grup arasında çıkan arbedede, Elazığ Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Örs ile bazı polis memurları hafif yaralandı. Arada kalan Emniyet Müdürünü polisler korudu. Yaralı polisler ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı.
CENAZESİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU / Foto Galeri
CENAZEDE OLAYLAR ÇIKTI / Foto Galeri
GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI / WEB TV
ŞEHİT CENAZESİNDE GERGİNLİK / WEB TV

Haberin Devamı

Hep beraber tek yürek

ŞEHİT ER YUNUS YILMAZ'IN CENAZESİNE LİDERLER KATILDI

Hakkâri’deki saldırıda şehit olan piyade er Yunus Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Kocatepe Camii’nde Yunus Yılmaz için düzenlenen cenaze törenine devletin zirvesi de katıldı.

Şehit cenazesine Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay 2. Başkanı Org. Hulusi Akar, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, DSP Genel Başkanı Masum Türker, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, gaziler, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİT YUNUS YILMAZ'IN CENAZESİNE LİDERLER KATILDI / Foto Galeri
ŞEHİT YUNUS YILMAZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI/ WEB TV

Hep beraber tek yürek

''BAYRAMDA GELMESİ İÇİN BİLET GÖNDERECEKTİM, CENAZESİ GELDİ''

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerden 21 yaşındaki jandarma komando onbaşı Yavuz Çoban’ın, cenazesi, memleketi Aksaray’da yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı bir törenle, gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit babası Ekrem Çoban, saldırının olduğu günün akşamı oğluyla telefonla görüştüğünü ve Kurban Bayramı’na izne gelmek için uçak bileti istediğini belirterek, ”Kurban bayramında izne gelmesi için uçak bileti gönderecektim, şehit cenazesi geldi” dedi.

Terhisine 5 ay kala şehit olan Yavuz Çoban'ın annesi Dürdane Çoban ve aynı yaştaki babası Ekrem Çoban, kardeşleri, tabuta sarılarak veda etti. Şehit annesi Dürdane Çoban, gözyaşları içinde, ”Seni böylemi karşılayacaktık kuzum” dedi.

ŞEHİT BABASININ SÖZLERİ YÜREK DAĞLADI / Foto Galeri
ŞEHİT ASKERLERİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ / WEB TV
ŞEHİT KOMANDO ONBAŞIYI SON YOLCULUĞUNA 10 BİN KİŞİ UĞURLADI / WEB TV

Hep beraber tek yürek

''GÜLE GÜLE YİĞİDİM''

Piyade er İdris Çam’ın cenazesi memleketi Kahramanmaraş’ta toprağa verildi. Uçakla kente getirilen şehidin cenazesi karayolu ile merkeze bağlı Döngele Beldesi’ne götürüldü. Baba evinin önünde araçtan indirilmeyen ve helallik istenen şehit askerin Türk bayrağına sarılı cenazesi, daha sonra tekbirler eşliğinde belde mezarlığına götürüldü. Defin sırasında babası Ali Çam ve annesi Ümmühan Çam ile kardeşleri güçlükle ayakta durdu. 11 kardeş olan şehidin kız kardeşleri tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Annesi Ümmühan Çam, omzuna Türk bayrağını alarak "Güle güle oğlum, yiğidim, aslanım, şehidim mekanın cennet olsun" diye seslendi.

KARDEŞLERİ ONA AĞLADI / Foto Galeri

KAHRAMANMARAŞ ŞEHİDİNİ UĞURLADI / WEB TV 

Hep beraber tek yürek

FEVZİ KAZAK’I 10 BİN GAZİANTEPLİ UĞURLADI

Gaziantepli Piyade Er 20 yaşındaki Fevzi Kazak’ın cenazesi gözyaşlarıyla uğurlandı. Kocaeli’de asker olan diğer oğlu Cuma Kazak’a sarılan anne Fatma Kazak, "Seni böyle mi karşılayacaktım yavrum?" diye gözyaşı döktü.

FEVZİ KAZAK'I 10 BİN KİŞİ UĞURLADI / Foto Galeri

GAZİANTEP ŞEHİDİNİ BÖYLE UĞURLADI / WEB TV 

 

 

Hep beraber tek yürek

ŞEHİT ÜSTEĞMEN MURAT BEK’İ 8 BİN KİŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Jandarma Üsteğmen Murat Bek, Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından Söğütlüyayla Köyü’nde toprağa verildi. Bek’in cenaze töreninde 14 Eylül 2011 tarihinde resmi nikah kıyarak düğün hazırlığı yaptığı eşi Saniye Bek, bir kadın astsubayın kolunda güçlükle ayakta durmaya çalıştı. Elmas ve Abdullah Bek çifti oğullarını kaybetmenin acısıyla gözyaşı dökerken, kardeşleri Ferhat, Fadime, Ayşe ve Rukiye ile nikahları kıyılıp henüz düğünleri yapılmayan eşi Saniye Bek sürekli ağladı.

GENÇ EŞİ AYAKTA ZOR DURDU / Foto Galeri
ŞEHİT ÜSTEĞMENİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ / WEB TV
ŞEHİT ÜSTEĞMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI / WEB TV

Haberin Devamı

Hep beraber tek yürek

ŞEHİT ÇAVUŞ BİROL ELMAS'IN CENAZESİ SAKARYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Piyade Çavuş Birol Elmas, Adapazarı’nda yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlanırken, geride ise gözü yaşlı bir anne ile biri engelli 3 kardeş bıraktı. Şehit Elmas, askere gitmeden önce ailesinin geçimini sağlıyordu. Törende şehit annesi Mübyen Elmas ayakta durmakta zorlandı. Şehidin kardeşleri engelli Sefa ile Ferdi ve Merve Elmas’ın gözyaşları arasında, şehit çavuş Birol Elmas’ın cenazesinin Ozanlar Mezarlığı’na getirilmesi sırasında sık sık tekbir getirildi.

Bu arada şehit Birol Elmas’ın ölümü sonrasında ailesinin dramı da ortaya çıktı. Elmas ailesinin yaşadığı tek katlı prefabrike evin ise bir yardım kurulusu tarafından yaptırıldığı belirlendi. Elektrik ve su borcu şehit olmasından sonra ödenen Birol Elmas’ın ailesinin dramının ortaya çıkması üzerine de çesitli kişi ve kurumlar aileye yardım için harekete geçti.

ANNESİ VE KARDEŞLERİ BİROL'U GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADI / Foto Galeri

ŞEHİT  BİROL ELMAS SAKARYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ / WEB TV

Haberin Devamı

Hep beraber tek yürek

İSKENDERUNLU ŞEHİDİN BABASI: AĞLAMAYACAĞIZ, DİMDİK AYAKTAYIZ

Piyade Onbaşı Er Mesut Cengiz’in cenazesi memleketi Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde toprağa verildi. Şehit baba ocağına getirildiğinde tabuta sarılan ablası Hümeyra Cengiz, "Ağlamayacağız, kimseyi güldürmeyeceğiz. Sen vatana şehit oldun. Dimdik ayaktayız, güle güle" dedi. Yakınlarının helallik almasının ardından şehidin cenazesi Çamlık Mezarlığı’na getirildi. Burada yaklaşık 10 bin kişi toplandı.Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in de katıldığı törende, Hatay İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu, cenaze namazını kıldırmak isteyince vatandaşlar, "Hoca bekle, daha binlerce kişi geliyor" dedi. Bu uyarı üzerine Müftü, 15 dakika daha bekledi. Katılımların ardından cenaze namazı kılındı. Şehidin babası Ahmet Cengiz, ayakta durmakta güçlük çekince, onu sandalyeye oturttular. Şehidin yakınları ise baygınlık geçirdi, sağlık ekipleri mezarlıkta onlara müdahale etti.

ŞEHİDİN YAKINLARI BAYILDI / Foto Galeri
HATAY ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI / WEB TV

Hep beraber tek yürek

ŞEHİT PİYADE UZMAN ONBAŞI REŞİT ERCAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Reşit Ercan, Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde toprağa verildi.Bir ay önce nişanlandığı belirtilen şehit Ercan’in önümüzdeki yaz için evlilik planları yaptığı öğrenildi. Törene katılan yaklaşık 1500 kişi teröre lanetledi.

GERİDE GÖZÜ YAŞLI NİŞANLISI VE AİLESİ KALDI / Foto Galeri

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI / WEB TV

Hep beraber tek yürek

ŞEHİT PİYADE ONBAŞI HÜSEYİN GÜLDAL TOPRAĞA VERİLDİ

Hüseyin Güldal’ın cenazesi memleketi Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi’nei bağlı Yalakdere Mahallesi’nde askeri törenle toprağa verildi. 5 bini aşkın kalabalık şehit Güldal’ın naaşını, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Şehidim hakkını helal et bize' sloganları atarak karşıladı. Törende, şehit er Hüseyin Güldal’ın nişanlısı Ebru Utaş baygınlık geçirdi. Utaş’a, hemen hazır bekletilen 112 Acil Servis ambulansında müdahalede bulunuldu.. Şehit Erin babası Mustafa ve annesi Münevver Güldal tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

ŞEHİDİ ON BİNLER UĞURLADI / Foto Galeri

ŞEHİT PİYADE ONBAŞI HÜSEYİN GÜLDAL TOPRAĞA VERİLDİ / WEB TV


Hep beraber tek yürek

'BENİM YAVRUMU KURU YERE KOYMAYIN'

Şehit er Süleyman Kalkan’ın cenazesi, memleketi Isparta’nın Yalvaç İlçesi’nde gözyaşları içinde toprağa verildi. Düzenlenen törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun aralarında bulunduğu yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Şehit Kalkan’ın cenazesi top arabasına konulurken annesi Şerif Kalkan, "Benim yavrumu kuru yere koymayın. Onu kuru yere koymayın. Yavrum benim, kuzum benim. Hakkını helal et" diye ağıt yaktı.

ŞEHİT ERİN ANNESİ AYAKTA ZOR DURDU / Foto Galeri

ŞEHİT SÜLEYMAN KALKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI / WEB TV

 


Hep beraber tek yürek

BAKAN EKER ŞEHİDİN AİLESİNİ TESKİN ETTİ

Şehit piyade er Ahmet Tuncel Bitlis'in Mutki ilçesine  bağlı Çığır köyünde toprağa verildi. enaze törenine katılmak üzere Çığır köyüne gelen Gıda Tarım ve  Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, burada yaptığı konuşmada, dün Türkiye'de 24 ocağa  ateş düştüğünü, şehit Ahmet Tuncel'in de bunlardan biri olduğunu söyledi. akan Eker ve beraberindekiler, daha sonra cenaze namazı için saf tuttu.  Daha sonra şehidin toprağa verildiği Çığır köyü mezarlığına giden Bakan Eker,  şehidin cenazesine toprak attı.Bakan Eker, şehidin annesi Perihan ve babası Mehmet Baki Tuncel'i teskin  etti ve başsağlığı diledi.

ŞEHİT AİLESİNİ BAKAN EKER TESKİN ETTİ / Foto Galeri

ŞEHİT AHMET TUNCEL KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLECEK / WEB TV

Hep beraber tek yürek

ŞEHİT ER RAMAZAN AKIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Jandarma Er Ramazan Akın, Ağrı’nın Hamur İlçesi’ne bağlı Aşağı Yenigün Köyü’nde son yolculuğuna uğurlandı. Yaklaşık 100 araçtan oluşan konvoyla saat 23.00 sıralarında köye getirilen şehit askerin cenazesini kadınlar Kürtçe ağıtlarla karşıladı. 8 çocuğundan birini kaybeden anne Sakine Akın, mezarlıkta fenalık geçirince sağlık ekiplerinin müdahale etti. Sakin bir şekilde olup biteni izleyen baba Mehmet Akın’a en büyük desteği sürekli elinden tutan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım verdi.

ŞEHİT ER SON YOLCULUĞUNA BÖYLE UĞURLANDI / Foto Galeri 

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI / WEB TV

 

Hep beraber tek yürek

NAZİLLİ'DE ŞEHİDİ 30 BİN KİŞİ UĞURLADI
21 yaşındaki jandarma komando er Mehmet Çetin’in cenazesi, memleketi Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde, askeri törenle toprağa verildi. Törene yaklaşık 30 bin kişi katıldı. Cenazeye katılanlar arasında öğrencilerinde sayısının oldukça fazla olması dikkati çekti.

'O BENİM MELEĞİMDİ'
Şehidin ailesi, camide kendileri için ayrılan bölümde taziyeleri kabul etti. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu önlerinden geçerken abla Fatma Duzsuz, "O benim meleğimdi" diyerek, gözyaşlarına boğuldu.

30 BİN KİŞİ ŞEHİDİ UĞURLADI / Foto Galeri

 

Hep beraber tek yürek

ŞEHİT FİKRET ÖZER'İ 10 BİN KİŞİ UĞURLADI

Piyade onbaşı Fikret Özer’in cenazesini beklerken anne İnci Özer oğlunun fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. Askeri uçaktan indirilen şehidin cenazesi, Samsun kent merkezindeki Büyük Cami’ye getirildi. Burada kılınan cenaze namazı sırasında şehidin kız kardeşleri İrem ile Buket gözyaşlarına boğuldu.Cenazeye yakalaşık 10 bin kişi katıldı. Kalabalık zaman zaman sloganlar atarak terör örgütünü lanetledi. Cenazenin taşınması sırasında bazı gruplar da "Meclis’te PKK istemiyoruz" sloganı attı.

SAMSUN ŞEHİDİNİ UĞURLADI / Foto Galeri 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!