İş yerindeki cep telefonu hırsızlığı güvenlik kamerasında

Güncelleme Tarihi:

İş yerindeki cep telefonu hırsızlığı güvenlik kamerasında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 16:39

İş yerindeki cep telefonu hırsızlığı güvenlik kamerasında

Haberin Devamı

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK,(DHA) - ZONGULDAK'ta iki kişinin, cep telefonu satılan iş yerine girip 3 cep telefonu ile kasadan bir miktar parayı çalması, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Oğuzhan Turhan, sabah Uzunmehmet Caddesi'ndeki iş yerine geldiğinde dükkanın camının kırıldığını ve kapısının açık olduğunu gördü. Turhan'ın haber vermesiyle gelen polis ekibinin yaptığı incelemede, kasadaki bir miktar para ile 3 cep telefonlarının çalındığı belirlendi. Hırsızlık anı iş yerindeki güvenlik kamerasına da yansıdı. Polis, görüntüde, kasadaki paraları ve cep telefonlarını alırkan görülen kimliği beliriz kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.
4'ÜNCÜ KEZ HIRSIZ GİRDİ 
Oğuzhan Turhan, 1 yılda 4'üncü kez iş yerine hırsız girdiğini söyledi. Turhan, "Bu hırsızlık olaylarının bana maliyeti 7 bin lirayı buldu. Faturayla, taksitle verdiğim cihazların yanı sıra kasada bulunan bozuk paralar sürekli çalınıyor. Güvenlik kameralarından biz kişiyi tespit ediyoruz ama yaşları 18'in altında olduğu için mahkemece tutuksuz yargılanıyorlar. Buna bir çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!